Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov
Naroči na RSS Feed

Haba igrače

Haba igrače | Slovenija

Filozofija družbe HABA temelji na enem preprostem principu: otroci so najpomembnejši v življenju. Ustvarjanje temeljnih vrednot, ki jim pomagajo, da postanejo neodvisni in se razvijajo v ustvarjalne in domiselne ljudi, ni izključna naloga staršev; otroci odraščajo v zapleteni mreži odnosov. Bratje, sestre, prijatelji, skrbniki, učitelji - vsi imajo vpliv na razvoj otrok. Poleg ljudi v svojem življenju od prvega dne dalje okolje in predmeti okoli njih igrajo pomembno vlogo pri njihovem razvoju.

Otroške oči vedno zasvetijo, ko vidijo Haba igrače!

"Če želimo spremeniti svet, moramo začeti z otroki," je dejal slavni violinist Yehudi Menuhin. Poleg pozornosti in naklonjenosti staršev, je najpomembnejša stvar, ki jo otroci potrebujejo, dobro zasnovane igrače, namenjene spodbujanju spretnosti v njihovi določeni starostni skupini, spodbujajo domišljijo in predvsem jim omogočijo, da se zabavajo. Skratka: stvari, ki osvetljujejo oči in hkrati nudijo trajnosten vir stimulacije.
Naj skupaj spremenimo svet, tako da otrokom zagotovimo čas in prostor, ki ga potrebujejo, da razvijejo svoje osebnosti s smiselnimi igračami in lepimi predmeti.

Haba | Oblikovano in izdelano v Nemčiji!

Že več generacij naše igrače dokazujejo svojo vrednost s svojo kakovostno zasnovo. Zasluge za ta velik dosežek gredo predvsem našim oblikovalcem in urednikom igric. HABA svoje srce in dušo da v razvoj dobro premišljenih igrač in iger. Navdihujejo naravo ali ljudje, med potovanjem ali doma, medtem ko delajo v samici ali v skupini, in na koncu se pojavijo posebni izdelki, ki spodbujajo otroško radovednost in željo po igranju.
Ne samo, da so naše ideje izdelane v Nemčiji, ampak tudi večina naših lesenih igrač in iger. Proizvajajo jih v lastnih objektih HABA v zgornjem frankfurtskem mestu Bad Rodach v Nemčiji. Naše ideje imajo korenine v Nemčiji, prav tako kot drevesa, ki jih uporabljamo za naše lesene izdelke. Prihajajo iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi, zato vse naše lesene igrače nosijo pečat PEFC Preverite tudi Montessori igrače in izdelke za učenje vašega otroka.

Metoda Montessori je bila za njene čase zelo napredna, vendar je v uporabi še danes, oziroma je v uporabi čedalje bolj.

Število izdelkov v kategoriji : 11

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 11

Mreža  Seznam 

Padajoče