Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

AR.DRONE 2.0PARROT

Hiter predogled

Novi Quadrikopter Parrot AR.Drone 2.0 Leteti s pticami, visoko nad zemljo v visoki ločljivosti, poslikaj, posnemi in deli svoje izkušnje s prijatelji preko You Tube, Picase, Gmaila, FB. Pridruži se Ar.Drone 2.0 skupnosti in preveri kje so tvoje meje.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

289,99 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Quadrikopter Ar.Drone 2.0 na predhodnika spominja le še s štirimi rotorji. Vizualno, predvsem pa po tehnični plati je postal nadgrajen visokotehnološki izdelek, ki je sedaj na voljo širšim množicam, željnim okusiti letenje v realnem času.

Posnemi in  podeli svojo izkušnjo v HD resoluciji
Ar.Drone 2.0 med letom preko obeh kamer omogoča poslikavo ali snemanje in to v HD(720p) resoluciji. Slika se predvaja neposredno v vašo napravo - pametni telefon ali tablico, le s klikom v uporabniku prijazno prenovljenem vmesniku, pa ste oddaljeni od delitve vaše izkušnje v splet, album ali družabno omrežje. Piloti, ki si želijo daljšega snemanja, bodo zagotovo navdušeni nad novim USB priklopom, ta omogoča še dolgotrajnejše snemanje lupingov v zraku.

Prenovljen vmesnik
Omogoča, da si pred poletom ogledamo demo vsebine in pobrskamo po akademiji letenja. Vmesnik, ki ga preprosto snamete iz spletne trgovine Google Play ali App store-a, omogoča  nadgradnjo vaše letalne naprave, ogled posnetkov in filmov, za najzahtevnejše, pa bo preko vmesnika na voljo tudi igranje iger.

Postani PRO
Zahvaljujoč naprednim funkcijam, vgrajenim senzorjem ter patentirani funkciji za nadzor nad letenjem,  je Ar.Drone 2.0 primeren tudi za začetnike. Ta omogoča namreč popolno prilagoditev vašim letalskim izkušnjam vse do inštruktorja-profesionalca.

Višje in varneje, po kopnem in nad vodo
Novost je tudi vgrajeni senzor tlaka, ta Ar.Dronu zagotavlja edinstveno stabilnost ter samodejno popravi in vzdržuje želeno višino, senzor omogoča tudi nadzorovane prelete do 80 cm nad vodno površino. 

Akrobacije
S preprostim pritiskom na gumb postanite drzen pilot in kot za šalo izvajajte drzne FLIP manevre.

Povezava in igranje iger
Ar.Drone 2.0 deluje preko lastnega WI-FI omrežja v radiju do 50m, pred uporabo si je potrebno prilagoditi nastavitve letenja, nagib in moč, vse to preprosto nastavitev kar v meniju programa Ar.Drone 2.0 na vašem telefonu oz. tablici, preko vmesnika bo omogočen tudi olajšan dostop do igranja iger.

Popolnoma zamenljiv
Ar.Drone 2.0 je sestavljen iz popolnoma zamenljivih delov, da je zamenjava popolnoma enostavna si lahko ogledate na spletu, kjer je na voljo video vodič popravil prav za vse sklope.Tehnične lastnosti:

OBLIKA MOBILNEGA APARATA: tablica
ZASLON OBČUTLJIV NA DOTIK: Multi-touch
TEHNOLOGIJA ZASLONA: TFT
FREKVENČNO OBMOČJE: 3
LOČLJIVOST FOTOAPARATA: 1280x720
LOČLJIVOST ZASLONA: 1280x720
USB PRIKLJUČEK: da
VGRAJEN FOTOAPARAT: da
VIDEO SNEMANJE: da
BREZŽIČNA POVEZAVA: Wi-Fi
GARANCIJA: 1 leto

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predviden čas dobave izdelka: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.