MEGANAKUPEK KOLEKCIJE

Navdih in ideje za vaše domovanje

MEGANAKUPEK.SI JE NAJNOVEJŠA IN SODOBNA SPLETNA TRGOVINA Z NEVERJETNO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO.
iPhone - telefon, ki je spremenil svet

iPhone – telefon, ki je spremenil svet

Ko je Steve Jobs 9. januarja 2007 v San Franciscu na Macworld konferenci prikorakal na oder in predstavil originalni iPhone, je svet obnemel. Telefon s preprostim uporabniškim vmesnikom, ki ga je bilo moč v celoti upravljati preko zaslona, občutljivega na več dotikov hkrati, je obnorel svet in povzročil revolucijo v industriji mobilnih telefonov, ki jo je Apple ujel popolnoma nepripravljeno.

Beri dalje

Valentinovo – praznik ljubezni in čas za popolno darilo

Valentinovo – praznik ljubezni in čas za popolno darilo

Bliža se eden najlepših praznikov, praznik ljubezni. Praznik, kjer hočemo našim najbližjim še dodatno pokazati, kako hvaležni smo, da nas spremljajo na naši življenjski poti in kako radi jih imamo. Valentinovo je dan, ko praznujemo najlepše čustvo, ljubezen! Na ta dan si želimo, da bi našim ljubljenim lahko še posebej pokazali koliko nam pomenijo.

Beri dalje

KATEGORIJE BLOG OBJAV ZA DOMOVANJE

ideje za dekoracijo doma ali pisarne

Spletno nakupovanje je danes zelo razširjeno, preprosto pa je preko spleta kupovati tudi dodatke za dom. Pri pohištvu so tovrstni nakupi nekoliko zahtevnejši, saj izbor večjih kosov zahteva številne izmere in izrise, pri dodatkih pa je takih omejitev veliko manj. Spletni nakup lahko opravimo iz udobja doma ob kateri koli uri dneva.

Shop this look – Kupi komplet v enakem stilu

Trenutni trendi okrasitve vašega sanjskega doma ali pisarne: izkoristite naše značilne kombinacije in svoj dom ali pisarno spremenite v čudovito notranjost, opremljeno s stilom. Ste že izbrali svoj najljubši trend pri opremljanju stanovanj?