Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Nakupek.si - Zanesljiva dostava paketov z GLS & Pošta Slovenije

Logistika | GLS &Pošta Slovenije

Zanesljiva dostava paketov z GLS

Hitre povezave & Sledenje vaši pošiljki

Pošiljanje paketov s podjetjem GLS pomeni, da ti na svoj cilj prispejo hitro in varno.

Zanesljiva dostava paketov znotraj standardnih rokov dostave je prednost podjetja GLS. Domači paketi po navadi pridejo na cilj naslednji delovni dan. V Evropi so standardni roki dostave v sosednje države od 24 do 48 ur, v skoraj vse bolj oddaljene države pa od 72 do 120 ur.

GLS dostavlja pakete od ponedeljka do petka, in sicer med običajnim delovnim časom. Če pošiljatelj ne kupi transportnega zavarovanja, GLS po zakoniti odgovornosti povrne vrednost blaga do največ 200 evrov na paket.

Dostavo paketov je mogoče kombinirati z dodatnimi storitvami, kar pomeni, da lahko GLS izpolnjuje posebne zahteve dostave.

Zadovoljni prejemniki. Uspešni pošiljatelji. >Sledenje GLS pošiljki<

S storitvijo FlexDelivery podjetja GLS dobijo stranke in njihovi prejemniki posebne dodatne storitve:

  • zgodnje obveščanje prejemnikov paketov o dostavi po e-pošti ali SMS-sporočilu
  • veliko možnosti dostave za prejemnike, ki so na voljo že pred prvim poskusom dostave – na voljo neposredno prek povezave v e-poštnem sporočilu z obvestilom ali v SMS-sporočilu
  • trije poskusi dostave

Pošiljanje paketov v gospodinjstva postane preprostejše in zadovoljstvo strank se povečuje. Storitev je na voljo za pošiljanje nacionalnih in mednarodnih paketov med 15 evropskimi državami – brez dodatnih stroškov.

Vsakodnevno pošiljanje poslovnih paketov

GLS za pošiljanje paketov zagotavlja zanesljive dostavne storitve podjetjem vseh velikosti in iz vseh sektorjev – na državni in mednarodni ravni ter za poslovanje med podjetji in poslovanje podjetij s potrošniki. Obenem ponuja prave dostavne rešitve za vaše podjetje, pošiljke in stranke.

Pošiljanje paketa z GLS

GLS Slovenia ponuja širok nabor dostavnih storitev za pošiljanje blaga.

Pošiljatelji izberejo izdelek in naročijo dodatne storitve za izboljšanje dostave izdelkov. To med drugim vključuje prevzem gotovine za plačilo stroškov dostave, obveščanje prejemnika pred dostavo ali dostavo na določen dan.

Pošiljke so dostavljene v okviru določenih standardnih rokov dostave.

Sistemi za odpremo

Sistemi za odpremo

Pošiljanje blaga pomeni tudi, da je treba strokovno upravljati velike količine podatkov. Sistemi za stranke podjetja GLS zagotavljajo pregledno in varno upravljanje podatkov med pošiljanjem paketov.

Preverjene informacijske rešitve podjetja GLS je mogoče prilagoditi vašemu podjetju, informacijskim sistemom in trenutnim potrebam.

Logistika | GLS &Pošta Slovenije

Zanesljiva dostava paketov z Pošta Slovenije

Paket je pošiljka, ki je praviloma namenjena pošiljanju blaga in dokumentov. Najmanjša velikost naslovne strani je 165 mm x 235 mm, največja teža paketa je 30 kg. Paket se pošlje v zaprti škatli, zaboju ali drugi vrsti ovojnine, ki mora biti primerna glede na velikost, težo, obliko in občutljivost vsebine. Ovojnina mora zagotavljati varnost vsebine pošiljke in drugih pošiljk pred okvarami. Vsebina mora biti še dodatno zaščitena znotraj paketa, vsebina se znotraj ovojnine ne sme premikati. Ovojnino in polnilni material lahko dobite na vseh poštah. V paketih ni dovoljeno pošiljati strupov, orožja, streliva, vnetljive snovi, ipd.

Na paket nalepite ustrezno izpolnjen obrazec paketna spremnica, ki ga prejmete na pošti ali ga natisnete na naši spletni strani. Čitljivo napišite pošiljateljev in naslovnikov naslov, priporočamo pa, da napišete tudi telefonsko številko naslovnika.

Glede na vsebino paketa, ki ga pošiljate, lahko izberete:

Navadni paket

je paket za katerega pošiljatelj ne prejme potrdila o oddaji paketa, prav tako naslovnik ne potrdi prevzema paketa s podpisom. Ne sme vsebovati lomlijve/občutljive vsebine.

je paket za katerega pošiljatelj prejme potrdilo o oddaji paketa, naslovnik pa prevzem paketa potrdi s podpisom. Na potrdilu je navedena tudi sprejemna številka paketa, na osnovi katere lahko sledite paketu.

Dovoljena dimenzija in masa paketa 

Pri oddaji paketa in mednarodnega paketa lahko izberete še dodatne storitve
Povratnica
Pazljivejše ravnanje
Odkupnina
Označena vrednost
Prednostno (samo v mednarodnem prometu)
Pri pošiljanju paketa v tujino, so vse navedene storitve odvisne tudi od tujega poštnega operaterja v naslovni državi, zato je treba predhodno možnost izbire storitev preveriti v Seznamu držav, s katerimi se izmenjujejo paketne pošiljke (seznam je dostopen tudi na vseh poštah), v katerem najdete tudi omejitve glede velikosti in mase paketov po posameznih državah. Več informacij o tej storitvi je zapisano v pošiljanju v tujino.

Paketom v notranjem in mednarodnem prometu lahko sledite s pomočjo aplikacije Sledenje pošiljk vendar sledenje za pakete v mednarodnem prometu ni mogoče za vse države po svetu. Sledenje paketom je mogoče za države, kjer pošte podatke o sledenju zagotavljajo.

Za več informacij nas pokličite na 070473783

Dokumenti