Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

CN232220X HLADILNIK Z ZAMRZOVALNIKOM BEKO

Hiter predogled

Hladilnik vas bo s številnimi lastnostmi sodobnega aparata vsakodnevno navduševal z vrhunskim delovanjem, s kombinacijo dvojnega hlajenja, sistema NoFrost, srebrne zaščite proti bakterijam in ionizatorja. Z njihovo pomočjo notranjost hladilnika ostaja sveža, brez bakterij in neprijetnega vonja in kar je najpomembnejše - živila dlje časa ohranijo svežino in hranilno vrednost!

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

Redna cena: 384,85 €

Spletna cena: 373,00 €

Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Sistem dvojnega hlajenja
Zahvaljujoč novi tehnologiji dvojnega uparjalnika in ventilatorja imajo predali hladilnika in zamrzovalnika ločene pogoje zraka in vlažnosti, kar zagotavlja večjo svežino in daljši rok trajanje hrane. Ta tehnologija je prav tako inteligentna rešitev ene izmed največjih težav hladilnikov - mešanja vonjev. Ker kroženje zraka popolnoma ločeno, ne more več priti do neprijetnega mešanja vonjev.

No Frost
Hladilniki z No-Frost sistemom se povsem razlikujejo od drugih. V običajnih hladilnikih in zamrzovalnikih vlaga tvori led. Ta led je potrebno ročno stopiti in očistiti, Beko hladilniki imajo v ta namen vgrajen uparjevalnik. Poleg manj čiščenja, funkcija ponuja večjo kapaciteto shranjevanja.

Srebrna zaščita
Hladilniki imajo notranjost opremljeno s posebno srebrno zaščito, ki nudi maksimalno zaščito proti bakterijam, mikroorganizmom in algam.

Ionizator
Ionizator odstrani bakterije v zraku in molekule vonjev z ustvarjanjem naravnih negativnih ionov znotraj hladilnika. Ti ioni ujamejo mikroorganizme in jih pri postopku odmrzovanja posredujejo iz hladilnika. Tako bo vaša hrana ostala sveža in vašem hladilniku bo prisotna svežina narave.

Tesnila na vratih 
Za maksimalno higieno znotraj hladilnika so tesnila vrat prevlečena z antibakterijsko zaščito, ki odstranjujejo bakterije.Tehnične lastnosti:

VRSTA HLADILNIKA: samostojni, zamrz. spodaj
ENERGIJSKI RAZRED: A+
KLIMATSKI RAZRED: SN-ST: +10 do +38°C
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST: da
ODPIRANJE VRAT: levo/desno
ŠTEVILO PREDALOV V ZAMRZ.: 3
BARVA: Inox
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ.: predal 0°
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ.: antibakterijska zaščita
GARANCIJA: 5 let

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predvidena dobava: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.