Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Sedežne garniture

Sedežne garniture so center dnevne sobe

Sedežne garniture bodo v vašem domu zasedle prav posebno mesto in bodo odraz vašega osebnega sloga. Kadar kupujemo sedežne garniture porabimo več časa in si podrobno ogledujemo nam všečne sedežne garniture.

Pomembna sta nam tako izgled kot udobnost in kvaliteta izdelave sedežne garniture.
Čas, ki ga namenimo izbiri sedežne garniture je dobro porabljen čas, saj nam bo kupljena sedežna garnitura služila kar nekaj naslednjih let.
Zato vam v naši ponudbi dajemo na zbiro veliko različnih sedežnih garnitur: Kotne sedežne garniture, usnjene in tekstilne sedežne garniture.
Različne so si tako po obliki, kot po materialu in seveda ceni.
Izbirate lahko med kotnimi sedženimi garniturami, klasičnimi sedežnimi garniturami sestavljenimi iz troseda, dvoseda, počivalnika ali fotelja in še izmed mnogih drugih.

Vzemite si čas in si podrobno oglejte ponudbo sedežnih garnitur, trosedov ali počivalnkov.

 Nasvet: Povprašajte nas o dobavnem roku vaše sedežne garniture.

             Sedežne garniture      

Sedežne garniture - središče dnevne sobe

Dnevna soba je namenjena sproščanju. Nikjer ni bolj udobno, kot na sedežni garnituri. Sedežne garniture so namreč srce dnevne sobe, središče filmskega večera in najboljša lokacija za popoldanski počitek. Brez njih ni popoln noben dom.

Ne glede na to, ali izberete moderen dizajn, bolj retro videz ali pa vam je najbolj pomembna uporabnost sedežne garniture, je prav ta tista, ki definira vaš prostor.

Prav zato pri Nakupek.si ponujamo tako širok izbor sedežnih garnitur vseh oblik, stilov in velikosti. Poleg tega pa še množico materialov kot so usnje, blago, eko usnje ali mikrovlakna, ki vam omogočajo, da si izberete pravo garnituro zase.

Prednosti sedežnih garnitur na Nakupek.si

  • Individualno svetovanje izkušenih prodajnih svetovalcev
  • Velikosti, oblike in barve po vašem okusu
  • Kakovostni proizvajalci in znane blagovne znamke
  • Možnost zaščite materialov
  • Udobne sedežne garniture za vse potrebe


Dnevne sobe in sedežne garniture

Materiali za sedežne garniture

Sedežne garniture se počutijo doma v vsaki sobi vašega stanovanja. Izpostavite svoj sproščen a sofisticiran stil z usnjeno sedežno garnituro ali pa si privoščite mehak žamet, da dodate ščepec luksuza v svojo dnevno sobo. Ali pa izberite umetno usnje ali mikrovlakna, ki vam bodo omogočila preprosto vzdrževanje sedežne garniture, tako da bo ta še dolgo časa navduševala s svojo svežo podobo.

Sedežna garnitura kot dodatno ležišče

Lahko si izberete tudi razširljivo sedežno garnituro, ki se ponoči lahko spremeni v dodatno ležišče. Tako boste vedno imeli dovolj prostora, da bodo vaši gostje pri vas lahko preživeli noč, ne da bi za to potrebovali posebno sobo za goste.

Najbolje prodajane sedežne garniture

Če ste v precepu, si oglejte najbolj priljubljene sedežne garniture na Nakupek.si. Zagotovo boste med njimi našli pravo za vaš žep, okus in dnevno sobo.

Vzdrževanje sedežnih garnitur

Sedežne garniture vrhunske kvalitete vam bodo zagotovo služile še mnogo let, še bolj pa lahko podaljšate njihovo življenjsko dobo, če upoštevate nekaj preprostih nasvetov. Če ima sedežna garnitura odstranljive blazine, jih občasno zamenjajte, saj se bodo tako bolj enakomerno izrabljale. Tedensko je priporočljivo tudi sesanje sedežne garniture, še posebno, če jo uporabljajo tudi otroci in hišni ljubljenčki. Enkrat letno je priporočljivo tudi profesionalno čiščenje sedežne garniture, ki bo odstranilo bolj trdovratne madeže in prašne delce v notranjosti. Če pa vas skrbi bledenje barv, potem sedežno garnituro postavite na mesto, kjer nanjo ne bo neposredno sijala sončna svetlobaSedežne garniture primerne za dom, lokal, wellness center, hotel, bar ali počitniško hišo

Kosov 1 do 25 od skupaj 37

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža  Seznam 

Padajoče

Kosov 1 do 25 od skupaj 37

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža  Seznam 

Padajoče