Domov » Dom in oprema » Bela Tehnika » Pečice

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Vgradne pečice za v vašo kuhinjo. Kuhanje vam bo v užitek!

 

Kakšne vrste kuhinjskih pečic imamo na voljo za vas?

Za vas imamo pečice, ki se vgradijo, druge pa očistijo same.

Kuhinjske pečice

  • Piroliza

Piroliza je tehnologija čiščenja, pri kateri se pečica očisti popolnoma sama. S pritiskom na tipko se med pirolitičnim samo čiščenjem notranjost pečice segreje na 480 °C in umazanijo pretvori v pepel, ki se po končanem postopku enostavno obriše z vlažno krpo.

  • Samostojna pečica

Samostojna pečica pomeni, da sestoji zgolj iz ene enote (pečica in plošča »v enem«). Poznamo vgradne samostojne pečice in prostostoječe samostojne pečice. Vgradna samostojna pečica pomeni, da lahko pečico vgradimo v komplet kuhinjskih omar in kuhinjskega interiera in jo obdaja pult ali omara. Medtem ko samostoječa samostojna enota stoji sama za sebe in je del našega kuhinjskega interiera.

  • Vgradna pečica

Vgradna pečica pomeni, da lahko pečico vgradimo v komplet kuhinjskih omar in kuhinjskega interiera, ki ga obdaja pult ali omara.

Kaj pomeni, če ima pečica filter proti neprijetnim vonjavam?

Med normalnim pečenjem grelec zažge delce maščobe in CO pretvori v CO2. Na ta način je zrak v kuhinjibrez neprijetnih vonjav in škodljivega plina CO.

Kaj pomeni, če ima pečica katalitično zadnjo steno?

Katalitične plošče, ki so nameščene v notranjosti pečice, pri pečenju absorbirajo maščobo in zmanjšujejo neprijetne vonjave. Tako pri čiščenju ne boste potrebovali agresivnega čistilnega materiala in močnih čistilnih sredstev.

Funkcija »povečanje temperature«?

Funkcija povečanja temperature je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro pred segrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje 35 odstotkov hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljen način pečenja.