Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Mikrovalovna pečica

Mikrovalovna pečica je v devetdesetih doživela svoj veličasten vrhunec. Hiter način življenja, vedno več že pripravljene hrane na policah supermarketov in vedno manj časa za konkretno pripravo jedi, so bili razlogi, da so mikrovalovne pečice zaromale v domala vsako kuhinjo zahodnega sveta.

Tudi proizvajalci mikrovalovne pečice sledijo sodobnim trendom in skrbijo za kakovostno in zdravo pripravo hrane.

Mikrovalovna pečica je v devetdesetih doživela svoj veličasten vrhunec. Hiter način življenja, vedno več že pripravljene hrane na policah nakupovalnih centrov in vedno manj časa za konkretno pripravo jedi, so bili razlogi, da so mikrovalovne pečice zaromale v skoraj v vsako kuhinjo zahodnega sveta. 

Toda razvoj in modernizacija sta prnesla spremembi. Zavedanje kakovostne in skrbno izbrane hrane se vrača in vse več ljudi, si vzame čas, za pripravo kakovostnih obrokov. Mikrovalovne pečice so tud za nekaj let zaspale in prijel se jih je status, da so škodljive in da v hrani izničijo vse hranljive sestavine in vitamine. 

Hrana se v inverter mikrovalovni pečici pripravi hitreje.

Sodobna mikrovalovna pečica

Le do nedavnega, ko so tudi pečice za hitro pripravo stopile na vlak sodobnega in kakovostnega razvoja. Pojavile so se mikrovalovne pečice z invertersko tehnologijoZa razliko od ostalih mikrovalovnih pečic, inverter tehnologija zagotavlja brezhiben tok moči kuhanja – tudi za nastavitve nižjih temperatur – za natančno kuhanje, ki ohranja okus in teksturo vaših najljubših jedi. Za druge mikrovalovne pečice velja, da mikrovalovi dosegajo nižje nastavitve toplote z nenehnim ugašanjem in vklapljanjem moči, kar lahko povzroči preveč zapečene robove in hladno notranjost hrane.  Z inverterjem lahko pripravljamo in dušimo tudi bolj občutljiva živila – vse to v kombinaciji s hitrostjo in priročnostjo mikrovalovne pečice. Okusni in zdravi rezultati kuhanja so zdaj dosegljivi v krajšem času.

Hrana v inverter mikrovalovni ostaja sveža in polna hranil.Okusni rezultati

Z uravnavanjem in nadziranjem moči mikrovalov inverter preprečuje uničenje celic hrane. Klasično napajanje mikrovalovnih pečic deluje po sistemu izklapljanja in vklapljanja moči, kar vodi do pregrevanja. Medtem pa inverter tehnologija nadzira moč, hrana se ne pregreva, s tem pa se obdrži tudi njen okus.

Bogata hranila

Moč kuhanja in učinkovitost Panasonic inverter tehnologije je privedla do očitnih zvišanj hranilne vrednosti nekaterih živil v primerjavi z ostalimi načini priprave hrane (kuhanje in dušenje). Vaša hrana je tako pripravljena hitro, hkrati pa obdrži vsa zdrava hranila.

*Uporabljeni podatki so rezultat študije s Cornell University: primerjava Panasonic mikrovalovne pečice s tradicionalnimi metodami kuhanja.

Turbo defrost – hitro odtaljevanjePrimerjava taljenja hrane v običajni in inverter mikrovalovni pečici

Panasonic je razvil Inverter Turbo Defrost mikrovalovno pečico, ki vam omogoča hitro odtaljevanje  hrane, deluje celo hitreje kot prejšnji sistem Panasonic Auto Defrost. Inverter Turbo Defrost tehnologija je napreden sistem, ki uporablja nenehno napajanje z energijo, tok moči mikrovalovne pečice tako ni prekinjen.

Neprekinjen dovod mikrovalovne energije s pomočjo edinstvenega nadzornega sistema moči prepreči, da bi med procesom odtaljevanja hrana v notranjosti postala suha ali na robovih preveč pečena/kuhana. Rezultat turbo odtaljevanja so enakomerno in pravilno odtajana živila, kar seveda pomeni boljšo barvo, strukturo in teksturo hrane.

Ni izdelkov, ki bi ustrezali vašem izboru.