Domov » Dom in oprema » Dnevne sobe | Oprema » Počivalniki - Fotelji - Naslonjači

Prikazovanje 1–24 od 183 rezultatov

Fotelj NELSON 2

335.99 z DDV

3-6 tednov

Počivalnik – Amarex | Lift up funkcija – Pomoč pri vstajanju

399.00 z DDV

5 v zalogi: (se lahko naroči)

Fotelj ROBI

607.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Fotelj CAITLIN OXFORD siva

418.20 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj MIKI

446.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Fotelj ANNIKA temno siva

285.60 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj RAYMOND

1,006.40 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj ORLINS gorčična barva

431.80 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj ODILON zelena

460.70 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj NIKITA

154.99 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Fotelj AVRIL modra

368.90 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj FARIDA siva

290.70 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj GILLES modra

545.70 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj BLOSSOM siva

622.20 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj DORADAL natur

212.50 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj AIKO siva

389.30 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj JULIET zelena

294.10 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj TIFFANY

634.10 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj CLELIA siva

263.50 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj ADELINE zelena

221.00 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj ANNIKA modra

285.60 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Gugalni fotelj CASIMIRA natur

319.60 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj CAITLIN OXFORD roza

418.20 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Fotelj GILIOLA roza

436.90 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Udobje z našimi počivalniki, naslonjači in fotelji

Počivalniki – Naslonjači so stoli z nasloni za roko. Enostavno kajne?
Vendar se počivalniki – fotelji lahko razlikujejo v popolnoma drugačnih slogih, oblikovalskih prijemih naslonjačev, izgled je lahko odvisen od velikosti, oblazinjenja počivalnikov in seveda namembnosti.

Preberite si več o počivalnikih: Skrij

 

Počivalniki so lahko veličastni in veliki kot kraljevski prestol ali mehki in prijetni, da se lahko na koncu dolgega dne udobno namestimo.
Naslonjač je v 18. stoletju pridobil izjemno priljubljenost, ker je udobno pohištvo bilo v modi; zapleteni modeli, ukrivljene črte in okrasni leseni deli so še vedno spretno vključeni. Že od takrat je našel ponosno mesto v številnih domovih po vsej Sloveniji. Pri Nakupek.si imamo vse, kar potrebujete za nakup vašega počivalnika, počivalnika-fotelja, da boste udobno nameščeni uživali v priljubljeni nadaljevanki. Pomagali vam bomo na vsakem koraku na poti k nakupu popolnega naslanjača za vašo dnevno sobo, spalnico ali knjižnico, ki bo dopolnjeval vaše obstoječe pohištvo in osebni dekor.

Pred tv sprejemnikom ali kaminom uživajte sproščujoče trenutke v naslonjačih, počivalnikih ali foteljih. Sinhrona prilagoditev za naklon ter noge vam omogoča natančno prilagoditev naslonjača za vsako priložnost. Naslonjači za moški brlog oziroma Men Cave.

Naslonjači počivalniki, enosedi, taboreji in fotelji za vaš dom. Pred Tv sprejemnikom ali kaminom uživajte sproščujoče trenutke v naslonjačih, počivalnikih ali foteljih.

 

Počivalniki | naslonjači enosedi, tabureji in fotelji za vaš prostor – dodajte udobje vaši dnevni sobi

Počivalniki za dnevne sobe - Naslonjači, enosedi, taboreji in fotelji za vaš dom. Pred Tv sprejemnikom ali kaminom uživajte sproščujoče trenutke v naslonjačih, počivalnikih ali foteljih.

Tabure je dodatek počivalniku, ki lahko opravlja različne naloge in je nepogrešljiv v vsaki dnevni sobi. Na njem si lahko odpočijete noge po napornem dnevu, ali pa ga uporabite kot dodatno sedišče. Hkrati pa stilsko poveže med seboj posamezne elemente in vaše bivanje dvigne na višji nivo. Fotelji počivalniki ali naslonjači pa so splošno znani po tem, da so za marsikoga najljubši kotiček doma.

Prednosti Nakupek.si počivalnikov, naslonjačev, taburejev in foteljev

  • Individualno svetovanje izkušenih prodajnih in prostorskih svetovalcev
  • Velikosti, oblike in barve foteljev, počivalnikov, naslonjačev in taburejev po vašem okusu
  • Znane blagovne znamke in kakovostni proizvajalci
  • Možnost zaščite materialov
  • Super cene naslonjačev
  • nakup na obroke pri Nakupek.si

Počivalnik – fotelj je vaš zasebni prestol

Fotelji so posvečeni samostojnemu udobju. In ravno iz tega razloga imamo pri Nakupek.si tako veliko izbiro. Da se lahko zares udobno namestite med branjem vaše najljubše knjige, reševanjem križanke ali celo kratkim dremežem. Hkrati pa fotelj uskladite tudi s preostalim dekorjem vaše dnevne sobe.

Vzdrževanje taburejev

Tabureji zaradi svoje večnamenskosti, saj se jih lahko uporablja kot mizico, za sedenje ali pa na njih počivajo vaše noge, potrebujejo nekoliko pogostejše čiščenje kot ostalo oblazinjeno pohištvo. Veliko pa lahko pripomorete k njihovi daljši življenjski dobi s primerno zaščito materiala. Prav tako je priporočljivo enkrat letno profesionalno čiščenje taburejev. Kar drži tudi za naslonjače.

Najbolj priljubljeni počivalniki, naslonjači ali fotelj

Če ne veste, katerega izbrati, si lahko ogledate seznam najbolj priljubljenih foteljev, počivalnikov ali naslonjačev. Med njimi je zagotovo tudi takšen, na katerem se verjetno že vidite, kako zleknjeni sproščeno gledate svojo najljubšo televizijsko oddajo.

Privoščite si kakovosten naslonjač počivalnik - fotelj in se v hipu počutite prijetneje. Prepustite se neponovljivemu udobju vašega doma. Privoščite si kakovosten počivalnik, na katerem lahko počivate in se sproščate sede ali z iztegnjenim delom za noge, s čimer bo vaš počitek še intenzivnejši. Prepustite se neponovljivemu udobju vašega doma.

 

Poiščite udoben naslonjač, počivalnik ali fotelj

Počivalnik – Fotelj je namenjen individualnemu udobju. Zato imamo veliko izbiro – tako da lahko udobno sedite in uživate v udobju in videzu počivalnika, ki vam je všeč. Pri Nakupek.si boste našli veliko udobnih naslonjačev počivalnikov taburejev za udobno reševanje križank ali trosed oziroma sedežne garniture za popoldanski dremež.

Smeh, »čvek« in zabava

Družabni večeri se navadno začnejo z večerjo in za mizo. Ko to prehvalimo in se sprostimo, pa se s kozarčkom ali sladico prestavimo na počivalnik ali sedežno garnituro, kjer si v prijateljskem vzdušju zaupamo, kaj se nam je zgodilo od zadnjega srečanja. In ko se med pogovorom spomnimo, zakaj tako radi preživljamo čas z ljudmi, ki so vedno dobrodošli tudi v najbolj sproščenem delu doma, na našem počivalniku.

Na voljo so vam različni počivalniki

Počivalniki akcija: S klicem na našo telefonsko številko si zagotovite dodatni popust!