Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Počivalniki z dvižno funkcijo - pomoč pri vstajanju - Lift up

Počivalniki na koleščkih za lažje premikanje po prostoru, z električno relax funkcijo in funkcijo pomoči pri vstajanju - Lift up

Pripomoček za lažje vstajanje oziroma funkcija pomoč pri vstajanju - Lift up je nova dimenzija udobja za vse, ki jim je težje vstati iz počivalnika.

Počivalnik s podnožnikom


Odklopite se od vsakodnevnih skrbi, si vzemite nekaj trenutkov samo zase ter se sprostite! V dnevniprostor, pisarno ali bralni kotiček se bo dobro podal praktičen instilsko dovršen počivalnik. Nanjem se boste namreč lahko sprostili v enem samem trenutku. Izberite takšnega, ki vas bonajprej očaral na prvi pogled, kasneje pa še z nebeškim udobjem!


Počivalnik s podnožnikom, ki se ponaša s praktičnostjo, kakovostjo in dovršenostjo svojih izdelkov. Počivalnik se lahko pohvali z modernim, atraktivnim dizajnom, ki vzame sapo. Na njem vam bo zelo prijetno, za dodatno udobje nog pa bo poskrbel podnožnik. Počivalnik je izjemno kakovosten, ogrodje je namreč izdelano iz obstojnega aluminija.

Profesionalni masažni stoli imajo veliko prednosti, kot so: lajšanje bolečin v hrbtu, izboljšanje krvnega obtoka, lajšanje stresa in izboljšanje drže. Toda profesionalni masažni stoli so prav tako velika naložba, zato je bistveno, da se za vas najdejo pravi rezultati. Preverite ponudbo in se odločite za vam najbolj primeren masažni stol. Obstaja veliko vprašanj, ki jih morate zastaviti, kot so: Kakšen je moj cenovni razpon? Katere funkcije iščem pri profesionalnem masažnem stolu?


Uporaba masažnih stolov


Uporaba masažnih stolov je enostavna. Namenjeni so masiranju. Na masažni stol se usedete, kot v vsak navaden stol. Dobro je, da se pomaknete čim bolj nazaj, tako da se s svojim hrbtom popolnoma prilegate in dotikate hrbtnega predela masažnega stola in da sedite na sredini stola. Nato začnete s premikanjem hrbtnega in nožnega predela masažnega stola v lego, katera vam ustreza. Zdaj lahko začnete z masažo. Več o načinih masiranja si lahko preberete v navodilih oziroma vam pove tudi naš prodajalec. Priporočeno je, da se masirate največ 15 minut na enkrat.


Masažni stoli narejeni na Japonskem


Vsi masažni stoli, ki jih zastopamo so visoko kvalitetni in v večini še vedno proizvedeni na Japonskem. Ta informacija je zelo pomembna, saj se vedno bolj pojavljajo izdelki, narejeni na Kitajskem, ki ne nudijo visoke kakovosti, ki jo sicer obljubljajo in nudijo masažni stoli priznanih proizvajalcev.

Pomoč pri vstajanju - lift up funkcija - Počivalniki za lažje vstajanje

Število izdelkov v kategoriji : 10

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 10

Mreža  Seznam 

Padajoče