Domov » Dom in oprema » Dnevne sobe | Oprema » Počivalniki - Fotelji - Naslonjači » Počivalniki z dvižno funkcijo - pomoč pri vstajanju - Lift up

Prikaz rezultata

Počivalnik – Amarex | Lift up funkcija – Pomoč pri vstajanju

399.00 z DDV

5 v zalogi: (se lahko naroči)

Udobni TV počivalniki na koleščkih za lažje premikanje po prostoru, z električno relax funkcijo in funkcijo pomoči pri vstajanju – Lift up

Pripomoček za lažje vstajanje oziroma funkcija pomoč pri vstajanju – Lift up je nova dimenzija udobja za vse, ki jim je težje vstati iz počivalnika.

Pomoč pri nakupu počivalnikov, naslonjačev foteljev in počivalnikov s funkcijo vstani

Pomagali vam bomo na vsakem koraku na poti k nakupu popolnega naslanjača za vašo dnevno sobo, spalnico ali knjižnico, ki bo dopolnjeval vaše obstoječe pohištvo in osebni dekor.

Fotelji in počivalniki s funkcijo pomoč pri vstajanju za sprostitev pred tvjm.

Pred tv sprejemnikom ali kaminom uživajte sproščujoče trenutke v naslonjačih, počivalnikih ali foteljih. Sinhrona prilagoditev za naklon ter noge vam omogoča natančno prilagoditev naslonjača za vsako priložnost. Naslonjači za moški brlog oziroma Men Cave.

Naš naslonjač ponuja udobje pri branju pred kaninom, pred tv sprejemnikom ali ko želite malo sprostitve.

Počivalnik se s svojo neverjetno podobo prilega vsakemu prostoru. Prepriča vas lahko počivalnikov izgled, ter tudi udobje in užitek, ki ga ponuja.

Velike dimenzije počivalnika ponujajo dovolj prostora za sproščanje v vseh položajih. Naslonjač ima funkcijo za lažje vstajanje.

Nepogrešljiv v domovanju

Počivalnik je iz usnja:

TV počivalnik

Udoben TV počivalnik na koleščkih za lažje premikanje po prostoru, električno relax funkcijo in funkcijo pomoči pri vstajanju. Več o počivalnikih lahko izveste na 070473783

TV-fotelj – Naslonjač s funkcijo vstajanja

Moderen TV – fotelj rjave barve. Prevleka je iz kombinacije usnja in mikroporoznega tekstilnega usnja. Udobno tapeciranje, izvlečni naslon za noge in nastavljiv naslon za glavo omogoča sproščeno sedenje.

Počivalniki s funkcijo pomoč pri vstajanju

Počivalnik s funkcijo pomoč pri vstajanju

Počivalnik s funkcijo pomoč pri vstajanju
Potrebujete pomoč pri nakupu počivalnikov, naslonjačev foteljev?