Domov » Dom in oprema » Dnevne sobe | Oprema » Počivalniki - Fotelji - Naslonjači » Masažni stoli - Masažni počivalniki

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Masažni stoli in masažni počivalniki

Dodajte udobje in stil svojemu domačemu kinu s popolnim masažnim stolom

Masažni stoli so namenjeni vaši sprostitvi – privoščite si nekaj zase

Kaj je boljše od taljenja stresa, medtem ko se sprostite v vrhunskem usnjenem, luksuznem masažnem stolu? Uživanje masaže v svojem osebnem masažnem stolu vam prihrani čas in denar. Namesto razporejanja sestankov z maserko imate zdaj možnost, da si lajšate mišice in boleče sklepe kadarkoli želite. Masažni stol lahko namestite v vsakem prostoru vašega domovanja, kar vam omogoča, da se sprostite, kjer koli ste najbolj udobni.

Masažni stoli z veliko dodatnimi funkcijami. Pri Nakupek.si imamo široko paleto masažnih stolov. Masažni stoli, ki vam lahko pomagajo pri sprostitvi. Z masažni stoli lahko tudi ublažijo bolečino. Če imate bolečine v hrbtu, utrujenost, stres, bolečine v vratu ali druge boleče mišice, lahko masažni stol olajša nelagodje samo s pritiskom gumba.

Masažni stoli vplivajo na boljše počutje in zdravje

Masažni stoli imajo veliko prednosti, kot so: lajšanje bolečin v hrbtu, izboljšanje krvnega obtoka, lajšanje stresa in izboljšanje drže. Toda masažni stoli so prav tako velika naložba, zato je bistveno, da se za vas najdejo pravi rezultati. Preverite ponudbo in se odločite za vam najbolj primeren masažni stol. Obstaja veliko vprašanj, ki jih morate zastaviti, kot so: Kakšen je moj cenovni razpon? Katere funkcije iščem pri masažnem stolu?

 

Praktični in udobni masažni stoli – Masažni počivalniki

 

Če imate pogosto bolečine v mišicah, bo masažni stol hitro postal vaš najljubši kos pohištva. Ko razmišljate o električnih masažah stolih vam verjetno pride na pamet ogromen stol z veliko gumbi in žicami. Pri Nakupek.si smo prepričani, da boste ste presenečeni nad elegantnimi in subtilnimi oblikami, katere vam s ponosom ponujamo. Masažni stoli so narejeni iz (umetnega) usnja ali pravega usnja odvisno od modeča masažnega stola, ki vam je všeč in so opremljeni s priročnim daljinskim upravljalnikom. Na masažnem stolu si izberite ustrezen program in se pustite užitku in masaži!

Kateri masažni stoli so pravi zame?

Ob nakupu masažnega stola morate imeti v mislih nekaj stvari. Najprej in predvsem, mora biti masažni počivalnik udoben, tako da imejte v mislih globino sedeža. Ko naslonjalo za noge ni razširjeno, bi morali biti sposobni postaviti obe nogi ravno na tla. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo, prav tako pa naj bo udoben sedež, ko je v pokončnem položaju. Masažni stoli se razlikujejo glede na število funkcij, ki jih imajo, zato vam je odvisno od vas katere si želite. Ya vež informacij o masažnih stolih nas pokličite.

Električni masažni stoli so lahko različnih modelov

Masažni stoli so na voljo v različnih modelih. Lahko izberete masažni stol brez ali z naslonjalom za roke. Za dodatno udobje so nekateri stoli opremljeni tudi z podlogo za noge, ki je bodisi ločena ali pritrjena na stol. Ponoči se lahko popolnoma sprostite, medtem ko gledate televizijo. Pravi električni masažni stoli so opremljeni z nasloni za noge, tako da si lahko masirate tudi noge.