Domov » Dom in oprema » Dnevne sobe | Oprema » Počivalniki - Fotelji - Naslonjači » Stoli za dojenje | počivalniki, naslonjači za dojenje in nosečnice

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Počivalniki in naslonjači za čas nosečnosti in dojenje otroka

Obdobje dojenja je obdobje še globjega povezovanja med mamico in otrokom

zato je udobje med dojenjem zelo pomembno.

Nasveti za stranke

navodila za nego: mokro brisanje

Obdobje dojenja je obdobje še globjega povezovanja med materjo in otrokom

zato je udobje med dojenjem zelo pomembno.

Stol za dojenje blagovne znamke Diamond lion: izjemno udobje

V tem udobnem stolu za dojenje v poljubni barvi z globino sedišča pribl. 47 cm se boste lahko že med dojenjem sprostili. In ta sproščenost se bo odsevala tudi na vašem malčku! Kakovostno oblazinjenje iz pene in prevleka iz udobnih posebnih vlaken zagotavljata prijetno in udobno sedenje. Še posebej praktično: naslon za hrbet je nastavljiv in ga lahko individualno prilagodite svojim potrebam. Stol za dojenje Diamond lion, ki navdušuje!

V počivalniku | naslonjaču za dojenje in razvajanje HAUCK se boste vi in vaš dojenček odlično počutili.
Počivalnik | naslonjač je vrtljiv za 360 stopinj ter ima nastavljiv naslon, sedišče, naslon za noge. Jeklena kompaktna in močna konstrukcija zagotavljata dolgotrajno uporabo. Različne barve umetnega usnja se bodo odlično ujemale z ostalo opremo vašega stanovanja.

V počivalniku pa se boste odlično sprostili tudi po času, ko bo vaš otrok potreboval dojenje. 
Počivalnik | naslonjač in stolček HAUCK za noge sta opremljena z drsno funkcijo, ki vam omogoča sproščeno udobje med sedenjem.
Poleg tega je mogoče naslonjalo počivalnika | naslonjača brezstopenjsko nastaviti vse do položaja za počivanje. 

Vzdrževanje in čiščenje vašega počivalnika | naslonjača HAUCK je enostavno zaradi umetnega usnja.

Obdobje dojenja je obdobje še globjega povezovanja med materjo in otrokom zato je udobje med dojenjem zelo pomembno.V počivalniku | naslonjaču za dojenje in razvajanje HAUCK se boste vi in vaš dojenček odlično počutili. Počivalnik | naslonjač je vrtljiv za 360 stopinj ter ima nastavljiv naslon, sedišče, naslon za noge. Jeklena kompaktna in močna konstrukcija zagotavljata dolgotrajno uporabo. Različne barve umetnega usnja V počivalniku pa se boste odlično sprostili tudi po času, ko bo vaš otrok potreboval dojenje