Domov » Dom in oprema » Jedilnica | mize - stoli | seti » Jedilne mize » Raztegljive jedilne mize

Prikazovanje 1–12 od 143 rezultatov

Raztegljiva miza JUPITER

772.50 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Raztegljiva jedilna miza SPIRIT

945.89 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Raztegljiva jedilna miza ČOKI 160

1,546.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Raztegljiva jedilna miza OLJKA

198.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Raztegljiva jedilna miza LUKA

622.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Raztegljive jedilne mize

Moderna jedilna miza z raztegljivo funkcijo – Idealna izbira za vsak dom!

V svojem domu lahko ustvarite eleganten in funkcionalen prostor za druženje in posebne priložnosti s pomočjo “Raztegljive jedilne mize z raztegljivo funkcijo”

Raztegljive jedilne mize so odlična rešitev za vse tiste, ki želijo v svojem domu učinkovito izkoristiti prostor. Če želite imeti dovolj prostora za vse goste, pa ne želite, da bi se vaša jedilnica vedno pretesna, potem so raztegljive jedilne mize prava izbira za vas. Te mize so izdelane iz kakovostnih materialov, kot so les, steklo ali kovina, in so na voljo v različnih oblikah, velikostih in barvah, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu domu in okusu.

Raztegljive jedilne mize so enostavne za uporabo, saj se jih lahko raztegne in zloži brez težav. Z njimi lahko učinkovito rešite prostorske težave in ustvarite prijeten prostor za druženje s prijatelji in družino. Prav tako so te mize enostavne za vzdrževanje, saj jih lahko enostavno očistite in jih ohranite v dobrem stanju.

Moderne in raztegljive jedilne mize

Poleg tega so raztegljive jedilne mize tudi estetsko privlačne in jih lahko enostavno kombinirate z drugimi elementi vaše jedilnice. Nudijo vam več prostora za sedenje, kar omogoča, da se zabavate s prijatelji in družino ob hrani in pijači.

V kolikor iščete kvalitetno raztegljivo jedilno mizo, potem obiščite našo kategorijo raztegljivih miz in izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. S pomočjo raztegljive jedilne mize lahko ustvarite prijeten in funkcionalen prostor v vašem domu.

Druženje s prijatelji bo zabovno kajti prostora je veliko

Raztegljive jedilne mize so funkcionalne in estetsko privlačne pohištvene rešitve, ki so idealne za majhne in velike jedilnice. Te mize so opremljene s funkcijo raztezanja, ki vam omogoča, da se hitro in enostavno prilagodite različnim velikostim gostov. Ne glede na to, ali gostite veliko družino ali manjšo skupino prijateljev, raztegljive jedilne mize vam bodo zagotavle prostor za veliko zabav.

Najbolj priljubljene raztegljive jedilne mize so so lesene:

Ena izmed najbolj priljubljenih raztegljivih jedilnih miz na spletu je lesena jedilna miza z raztegljivo funkcijo. Ta miza je izdelana iz kakovostnega lesa, kot je hrast, in ima eleganten in klasičen videz, ki se bo ujemal s številnimi različnimi stili notranjega oblikovanja.

Lesena jedilna miza z raztegljivo funkcijo ima lahko tudi funkcijo zložljivosti, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, ko je ni uporabljate. S funkcijo raztezanja pa lahko hitro in enostavno prilagodite velikost mize, tako da bo ustrezala številu gostov.

Kakovostna lesena raztegljiva jedilna miza

Jedilna miza je običajno opremljena s kakovostnimi okovji in ščitniki za stikalom, ki zagotavljajo trajnost in dolgotrajno uporabo. Poleg tega je enostavna za čiščenje in ohranjanje v dobrem stanju, tako da boste lahko uživali v njej številna leta.

Če iščete trpežno in funkcionalno leseno jedilno mizo z raztegljivo funkcijo, potem je ta jedilna miza prava izbira za vas. Pregledajte spletne trgovine z pohištvom in izberite tisto, ki ustreza vašim željam in potrebam.

S svojo novo leseno jedilno mizo boste ustvarili prijeten in funkcionalen prostor za druženje in jedilne priložnosti.

 • Eleganten in klasičen videz
 • Izdelana iz visokokakovostnega lesa, kot je hrast, bor
 • Funkcija raztezanja za prilagoditev velikosti
 • Funkcija zložljivosti za enostavno shranjevanje in prenašanje
 • Trpežna in funkcionalna okovja
 • Enostavna za čiščenje in vzdrževanje
 • Ustvarite prijeten in funkcionalen prostor za druženje in posebne priložnosti

Raztegljiva jedilna miza se lahko postavi na različne dele kuhinje, kot so:

 1. Jedilnica: Najbolj tradicionalno mesto za jedilno mizo je jedilnica. V tej sobi bo miza postavljena v središču pozornosti, kar bo ustvarilo prijetno in domačo atmosfero.
 2. Kuhinja: Če imate večjo kuhinjo, lahko mizo postavite v njej. To bo zagotavljalo funkcionalno in praktično delovno površino za pripravo hrane.
 3. Kombinirana jedilnica in kuhinja: Če imate manjšo stanovanje, je lahko kombinirana jedilnica in kuhinja najboljša rešitev. V tem primeru lahko mizo postavite v eni od teh soba, da bo ustrezala vašim potrebam.
 4. Terasa ali balkon: Če imate teraso ali balkon, lahko mizo postavite na prostem in uživate v jedi pod zvezdami.
 5. Shramba: Če nimate veliko prostora, lahko mizo postavite v shrambo, da jo lahko uporabite, ko je potrebna, in jo nato zložite, ko jo ne potrebujete.

Glavno je, da izberete prostor, ki ustreza vašim potrebam in stilu življenja. Raztegljiva jedilna miza bo nato prispevala k funkcionalnosti in udobju vašega doma.