Prikazovanje 1–12 od 115 rezultatov

Kopalniški blok OTO M

263.06 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok KOSMO 80

479.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Kopalniški blok KAPITAN 120

1,191.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok KAPITAN 60

1,088.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok LUCIJA 120

827.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok LUCIJA 120 2

821.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok KAPITAN 120 2

1,289.66 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok KELLY 180

1,434.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški blok MIRELA 120

913.10 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kopalniški bloki za kopalnico

Želite obnoviti vašo kopalnico in iščete kvalitetne kopalniške bloke? Potem ste pri nas na pravem mestu!

Naša ponudba vključuje širok izbor kopalniških blokov,

ki so izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Ne glede na to, ali želite moderno ali bolj klasično kopalnico, imamo za vas pravo rešitev.

Kopalniški bloki so enostavni za vzdrževanje in se odlično obnesejo v vlažnih okoljih. Poleg tega so odporni na madeže in umazanijo, tako da bo vaša kopalnica vedno čista in sveža.

Z našimi kopalniškimi bloki boste lahko ustvarili estetsko in funkcionalno kopalnico, ki bo udobna in prijetna za vsakodnevno uporabo.

Poleg tega so na voljo v različnih barvah in oblikah, tako da lahko izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu stilu.

Zagotavljamo vam kvalitetno in hitro dostavo ter strokovno montažo.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete nasvet pri izbiri, smo vam z veseljem na voljo. Pokličite nas ali pošljite sporočilo in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave rešitve za vašo kopalnico.

Osvežite svojo kopalnico z modernim kopalniškim blokom XXL. Narejen je iz kakovostnih materialov, dobavljiv v različnih barvah visokega sijaja. Korpus je iz zelo kakovostne plošče De Cor Econatura, ki ima strukturo naravnega lesa in ima visoko odpornost na obrabo. Zraven bloka dobite ogledalo in umivalnik GRATIS.

Uredite si svoje prestižno mesto za nego

Kopalnica je prostor namenjen vzdrževanju osebne higiene. Z estetsko oblikovano in funkcionalno opremo in s pomočjo elegantnih kopalniških blokov in omaric pa lahko svojo kopalnico preoblikujete v prestižno mesto za nego in sprostitev. Nedvomno pa v kopalnici potrebujete nekaj odlagalnih površin, umivalnik in kad ali prho. Razmislite tudi o dodatkih in brisačah, ki bodo dopolnili videz kopalnice in ji vdahnili osebno noto.

Spremenite svojo kopalnico v domač spa

Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan, zato je pomembno, da je funkcionalno opremljena. Skrb za osebno nego vpliva tudi na počutje, zato poskrbite, da bo vaša negovalna rutina v kopalnici čim bolj udobna. Ne glede na velikost vaše kopalnice, jo lahko s pomočjo našega kopalniškega pohištva, kopalniških dodatkov in brisač spremenite v pravi domači spa, kjer se lahko v miru prepustite vodnim užitkom.
Kopalniški bloki

Kopalniški bloki za kopalnico

Srečni smo, da lahko ponudimo edinstvene in luksuzne kopalniške bloke, ki bodo dodali eleganco in stil vaši kopalnici. Naši bloki so izdelani iz visokokakovostnega materiala, ki je odporen na vlago in enostaven za vzdrževanje. Z našimi bloki boste lahko ustvarili moderno in sodobno kopalnico, ki bo navdušila vsakega gosta.

Z našimi bloki boste lahko ustvarili edinstveno in osebno kopalnico, ki bo izpolnjevala vaše potrebe in želje. Naši bloki so na voljo v različnih barvah in oblikah, tako da lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema s svojim okusom in stilom.

Ne glede na to, ali želite ustvariti klasično ali sodobno kopalnico, naši bloki so idealna izbira. So trpežni, enostavni za vzdrževanje in bodo dolgo ostali sveži in privlačni.

Ne oklevajte in naročite naše luksuzne kopalniške bloke še danes! Z njimi boste ustvarili kopalnico, o kateri ste vedno sanjali.

Naši bloki so izdelani iz visokokakovostnega materiala, ki je odporen na vlago in enostaven za vzdrževanje. Zaradi svoje trpežnosti in enostavnosti vzdrževanja so idealni za uporabo v vsakodnevni rutini. So tudi zelo odporni na praske in lahko prenesejo obremenitve, zaradi česar so odlična izbira za vsako kopalnico.

Poleg tega so naši bloki na voljo v številnih barvah in oblikah, tako da lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema s svojim okusom in stilom. To pomeni, da lahko ustvarite kopalnico, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam in željam.

Če želite ustvariti moderno in sodobno kopalnico, potem so naši bloki idealna izbira. Z njimi lahko ustvarite prostor, ki bo navdušil vsakega gosta in vas bo vedno veselilo obiskati.

Zaupajte nam in naročite naše luksuzne kopalniške bloke še danes. Z njimi boste ustvarili kopalnico, o kateri ste vedno sanjali.

Kakšna je cena naših kopalniških blokov?

Naše kopalniške bloke cenimo po meri, tako da se cena lahko razlikuje glede na velikost, obliko in material, iz katerega so izdelani.

Kako lahko naročim kopalniške bloke?

Naročanje naših kopalniških blokov je zelo enostavno. Lahko nas obiščete Nakupek ali pa nam pošljete sporočilo prek spletne strani Nakupek ali preko telefona.

Ali lahko sami montiram kopalniške bloke?

Naša priporočila so, da montažo kopalniških blokov prepustite strokovnjakom. Vendar jih lahko tudi sami, navodila so priložena za vsak blok.

Kopalniški blok BUBA60 je odlične kvalitete, narejen iz kakovostnih materialov. Vsebuje umivalnik, omarico pod umivalnikom, ogledalo, tri majhne omarice in

Kopalniški blok BUBA 2 60

Kopalniški blok NOLA je narejen iz visokokvalitetnega laminata, ki je odporen na vlago. Izstopa zaradi svojega prefinjenega ter elegantnega dizajna. Ima

Kopalniški blok NOLA

Kopalniški blok ALI 2 80 je odlične kvalitete, narejen iz kakovostnih materialov. Vsebuje umivalnik, omarico pod umivalnikom, omarico z ogledalom, veliko

Kopalniški blok ALI 2 80

Kopalniški blok ALI 80 je odlične kvalitete, narejen iz kakovostnih materialov. Vsebuje umivalnik, omarico pod umivalnikom, omarico z ogledalom, veliko

Kopalniški blok ALI 80