Domov » Dom in oprema » Kuhinje

Prikazovanje 1–24 od 540 rezultatov

Kuhinjski blok PRESTIGE 285X180 cm 1428.60 

1,428.60 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok PRESTIGE 210x350cm 2046.50 

2,046.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok VANESA 350 cm 1653.90 

1,653.90 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok ILAND 240 654.99 

654.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok LONG 200 619.99 

619.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok GAGI 180 469.99 

469.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok SAM 200 624.99 

624.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok ARIA 240 419.99 

419.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok ILAND 200 454.99 

454.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok VANESA 250 cm 852.50 

852.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok STIL 210x350cm 2046.50 

2,046.50 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok VANESA 305×320 cm 2593.90 

2,593.90 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok PRESTIGE 250 679.99 

679.99 z DDV

Po naročilu (3 - 6 tednov)

Kuhinjski blok LEYLA 240

466.44 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Kuhinjski blok CILKA 240

443.12 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok ERIKA 240

466.55 z DDV

Po naročilu (3-6 tednov)

Kuhinjski blok ELLA 240

466.44 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Kuhinjski blok META 240

498.19 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

FRANKA LUX zgornji element 40G

37.99 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Pomivalno korito OLIMPUS

249.65 z DDV

Po naročilu (2-4 tedne)

Spodnja omara NIKI D60

66.00 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Pomivalno korito IVA

71.49 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Kuhanje je zabavno

Kuhanje je poseben užitek.
Trudimo se pripraviti okusne in zdrave obroke, razveseliti družino in prijatelje s specialitetami in sladicami. Ste pripravljeni na nova kulinarična doživetja? Z novo posodo in kuhinjskimi pripomočki boste pripravili nepozabne in očarljive jedi. Za popoln občutek zadovoljstva in uživanja v hrani je pomembno tudi njeno serviranje in serviranje. Slog in dizajn strežbe vam bosta pomagala ustvariti želeni ambient. Ustvarite čarovnijo na mizi!

Lonci, ponve in kuhinjski pripomočki – uživajte v kuhanju

Naj vas izbor kakovostnih in praktičnih pripomočkov ter kuhinjskih pripomočkov navduši za nove kulinarične kreacije! Nakupek.si ponuja izdelke prvovrstnih blagovnih znamk, ki so odlična osnova za pripravo okusne hrane. V kvalitetnih inox loncih in ponvah boste zlahka pripravili svoje najljubše jedi . Od kompletov loncev za kuhanje, do različnih nožev in kuhinjskih pripomočkov, imamo vse, kar potrebujete za lažje in hitrejše kuhanje. Odkrijte pestro ponudbo!

Posoda in jedilni pribor – umetnost polaganja mize

Družina in prijatelji se zberejo za lepo pogrnjeno mizo. V Nakupek.si smo za vas pripravili jedi različnih stilov, s katerimi bo aranžiranje jedilne mize in postrežba hrane pravi užitek. Z izbiro krožnikov in skled boste vplivali na celoten vizualni vtis pogrnjene mize in prispevali k prijetnemu vzdušju v kuhinji in jedilnici. Od kakovostnega jedilnega pribora do prefinjenega jedilnega pribora , od različnih vrst skodelic za kavo in čaj do vrčev: Nakupek.si ponuja vse, kar potrebujete za postrežbo hrane ob vsaki priložnosti.

Vse za torte – sladice za boljše razpoloženje

Priprava finih piškotov in tort ni zapletena, če imate pravo posodo . Brki, posode za mešanje, merilne skodelice, pekači za torte in kuhinjske tehtnice bodo olajšale še bolj zapletene recepte za sladice. Popoln videz torte boste dosegli z uporabo kompletov za dekoriranje. Prelistajte našo ponudbo in si zagotovite zaloge, ki vam manjkajo. Uživajte v sladkih trenutkih!

Shranjevanje in serviranje hrane – ohranite svežino hrane, postrezite s stilom

V Nakupek.si boste poleg praktičnih pripomočkov našli tudi privlačne servirne pripomočke in zanimive namizne okraske . Modni kuhinjski pripomočki so dobrodošli na vsaki mizi: zeleni mlinček za sol in poper ali pisane podstavke za podstavke bodo preobrazili tudi najpreprostejšo mizo. V pestri ponudbi namizne dekoracije izberite takšne, ki bodo poudarile vaš stil. Posebej razkošen videz boste dosegli, če boste poleg krožnikov in servirnih pladnjev ter okrasnih krožnikov uporabljali tudi izjemno učinkovite police .

Kozarci in pribor za pitje so debeli

Skodelice enostavnejših oblik so primernejše za vsakodnevno uporabo. Želite, da so posebni in impresivni? Kozarci za vodo ali sok , čeprav so preprostejše oblike, so na voljo v barvah ali z pisanimi detajli. Poskrbite za pestro ponudbo vseh vrst kozarcev, posameznih ali v kompletih : kozarci za rdeče in belo vino, za penino, pivo, koktajle… Dobro izbrana oblika kozarca bo poudarila najboljše, kar vsaka vrsta pijače ponuja. . Za popolno izkušnjo in vrhunsko izkušnjo pitja dobre kapljice so nujni tudi dekanter , hladilnik za vino in odpirač . Vsaka pijača ima svoj kozarec. Pridobite vse vrste očal v Nakupek.si.

Naročite kuhinjske pripomočke in posodo v spletni trgovini Nakupek.si

Odkrijte širok nabor kuhinjskih izdelkov za vaš dom. Od jedilnega pribora in lončkov za kuhanje do posod za shranjevanje, nožev in kozarcev – imamo vse, kar potrebujete za pripravo in postrežbo okusne hrane ter shranjevanje živil. Potrebujete le nekaj klikov in vse, kar kupite, prispe na vaš naslov: hitro, zanesljivo in ugodno!
Nakupek.si prednosti nove kuhinje

Izberite svoj stil kuhinje

Številne oblike kuhinj nudijo skorajda neomejeno veliko možnosti za oblikovanje, tako da lahko, kar se kuhinjske opreme in estetike tiče, vsakdo zagotovo najde svojo individualno sanjsko kuhinjo. Večino izvedb je možno dodeliti štirim kuhinjskim stilom, pri katerih se dizajn in učinek deloma občutno razlikujeta. Ko izbirate vašo sanjsko kuhinjo, se zgledujte po obstoječem pohištvu. Se v vašem domu čuti podeželski pridih ali pa je notranja oprema minimalistična? Slog opreme naj bi se v idealnem primeru odražal tudi v kuhinji.
Kuhinje ✓ kuhinje po naročilu ✓ blok in mini kuhinje ✓ Kuhinjski stoli ✓ Kuhinjske mize ✓ Kakovostne blagovne znamke ✓ nakupi na obroke preko spleta do 36 obrokov ✓ Brezplačna dostava po Sloveniji in Hrvaški

Se ob vstopu v kuhinjo v svojem stanovanju počutite, kot bi se stopili v muzej pohištva?

Je vašim kuhinjskim omaram, pultu in pripomočkom dokončno odklenkalo?

Če ste se dokopali do teh vrstic, smo skoraj prepričani, da bi kuhalnice raje vihteli v lepi moderni kuhinji in ne v kulinaričnem časovnem stroju.

Imamo prav?

Ekipa Nakupek.si vam z veseljem pomaga pri izbiri estetsko dovršene, kakovostne in moderne kuhinje, v kateri boste z največjim zadovoljstvom rezali, sekljali mešali, pražili in pekli. V naši spletni trgovini boste odkrili pestro paleto kuhinjskih sestavov v vseh cenovnih razredih – ob ugodnih, a praktičnih in simpatičnih kuhinjskih blokov pa vse do prostorsko razkošnih in vrhunsko opremljenih kuhinj. Vse, kar morate storiti, je, da pograbite meter, izmerite površino, ki jo imate na voljo, nato pa v naši spletni ponudbi izberete popolno kuhinjsko pohištvo zase!

Moderne kuhinje spajajo praktičnost in vrhunski slog

Gotovo ste bili že kdaj v gosteh pri sorodnikih ali prijateljih, katerih stanovanje krasi stilsko dovršena in za nameček še premišljeno zasnovana kuhinja. Posebej če pri vas lonci še vedno ropotajo po starem pultu, ste zagotovo občutili razliko.

Moderne kuhinje namreč na najboljši način združujejo praktično zasnovo, prefinjene linije in vzorce ter kakovostne, predvsem pa na pogled in otip prijetne površine. V takšnem okolju je tudi priprava najbolj vsakdanjega in dolgočasnega obroka lahko nepozabno doživetje. In – če nam verjamete na besedo – tudi hrana ima še boljši okus, saj je vendar skuhana z ogromno dobre volje!

Privlačne in moderne kuhinje na Nakupek.si

so izdelane iz oplemenitenih ivernih plošč, oblečene pa so tudi v poseben dekor, ki jim nudi prvovrstno zaščito pred vlago. Njihove površine so obenem izjemno odporne na praske in druge poškodbe, do katerih lahko pripeljejo manjše kuharske nezgode. Njihove elemente je mogoče skorajda popolnoma poljubno kombinirati ter po želji dodajati ali odstranjevati.

Večina modelov je za resnično prvovrstno uporabniško izkušnjo opremljena tudi s sistemom za mehko zapiranje predalov in omar. Tako pri pripravi zajtrka ne boste več prebudili celotnega gospodinjstva in najbližjih sosedov, ko boste po omarah brskali za svojimi najljubšimi kosmiči.

Kako se sploh lotim izbire prave moderne kuhinje?

Ob pestri ponudbi barv, slogov, oblik in razporeditev, ki jih nudijo raznolike moderne kuhinje, je izbira pravih kombinacij včasih nadvse stresno in vse prej kot preprosto opravilo. A Nakupek.si je nastal ravno zato, da nakup popolne kuhinje za vas poenostavi. Že vnaprej pripravljene kombinacije elementov so praktično in ergonomsko zasnovane, tako da so nared za kuharska doživetja. Tako lahko vi na podlagi dimenzij svojega prostora povsem preprosto izberete popolno kombinacijo, za piko na i pa lahko razporeditev tudi prilagodite svojim željam in potrebam.

A brez vsake skrbi. Če o svoji izbiri niste popolnoma prepričani, se lahko vedno oglasite v našem salonu v Sežani ali za mnenje povprašate našo strokovno ekipo. Bistvo je, da je nakup kakovostne moderne kuhinje pri nas hiter in preprost, za nameček pa tudi najugodnejši! Prav ste prebrali, pri nas boste za vsak nov model kuhinje odšteli manj kot pri drugih ponudnikih. In kako to vemo? Ker vam v primeru, da za enak izdelek pri konkurenci prejmete nižjo ceno, mi zagotovimo še več popusta.

Torej, ste za akcijo?

Je čas, da se posodobite in ne le jeste, temveč tudi kuhate kot kraljica ali kralj? Začnemo lahko kar takoj, in sicer s praktičnimi nasveti za izbiro kuhinjskega pohištva, ki smo jih pripravili, da vam že tako preprosto nalogo še dodatno olajšamo.

Blok in mini kuhinje

Blok in mini kuhinje ✓ Kuhinjski stoli ✓ Kuhinjske mize ✓ Kakovostne blagovne znamke ✓ nakupi na obroke preko spleta do 36 obrokov ✓ Brezplačna dostava po Sloveniji in Hrvaški

Blok in mini kuhinje

Vse, kar preostane vam, je, da se podate na virtualni sprehod po naši spletni trgovini in izberete svoj popoln kuhinjski blok. Izbirate lahko med klasičnimi dizajni, ki se s svojimi nevtralnimi linijami ter nežnimi barvami podajo v skoraj vsak prostor, ter nekoliko modernejšimi modeli, s katerimi bo vase stanovanje dobilo pridih sodobnosti. Našo ponudbo kuhinjskega pohištva odlikuje tudi izjemno široka barvna paleta – od naravnih odtenkov pa vse do čudovite temno rdeče. Uživajte v kombiniranju in pustite domišljiji prosto pot.

Poleg ugodnih kuhinjskih blokov visoke kakovosti boste v naši ponudbi našli tudi vrhunska pomivalna korita. Slednja so narejena iz izjemno trpežnih, vzdržljivih materialov, ki bodo brez težav prestali marsikatero kulinarično avanturo. Seveda ne gre pozabiti tudi na širok nabor kuhinjskih stolov, in jedilnih miz. Za kar največje udobje v slogu lahko poskrbite z našimi vsestranskimi kuhinjskimi garniturami, na cedilu pa vas ne bomo pustili niti, če so na vašem spisku želja barski stoli.