Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Klubske mizice - Klubske mize

Klubske mizice in mize za dnevne sobe

Med številnimi klubskimi mizami različnih oblik, barv, materialov in dimenzij smo izbrali najboljše primere, ki so zdaj na voljo na trgu. Minimalistična oblika klubskih mizic ali lesenih in v kombinaciji s steklom, izberite si klubsko mizico, ki najbolje ustreza notranjosti vašega doma.

Letošnji trendi klubskih mizic

Letos so najsodobnejše krožne mize z manjšo velikostjo. Naravni materiali so tudi v trendu, zato lahko izbirate med klubskimi mizami iz lesa ali iz kovanega železa. Pri izbiri materialov pazite na ostalo notranjost. Inovativne ideje oblikovalcev so številne, ko gre za lesene mize, ali kot za tiste v obliki kroga in s steklom na vrhu.

Klubske mizice so preprost in eleganten dodatek k vsaki dnevni sobi in tudi nedvomno koristni. Zagotovitvijo prostor za vaše pijače, revije, knjige, daljinski upravljalniki in celo prigrizke ali celotno večerjo, pripomorejo da bo vaš dnevni prostor udoben in izžareval dobrodošlico vsakem vašem gostu. Klubske mize za dnevne sobeOglejte si našo ponudbo fantastičnih klubskih mizice v spletni trgovini Nakupek.si
Klubske mizice po odličnih cenah in neverjetni kakovosti.
Ravno pravšnaje za kombiniranje z sedežnimi garniturami in tabureji.
Nekatere naše klubske mizice lahko preuredite, oblikujete po svojem okusu in vašemu prostoru vdihnete svoj osebni dizajn.


Število izdelkov v kategoriji : 9

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 9

Mreža  Seznam 

Padajoče