Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Električni konvektorji - Radiatorji

OGREVANJE Z ELEKTRIČNIM KONVEKTORJEM

Električno ogrevanje je varna in udobna rešitev za vsak prostor. Postavitev ogrevalnega sistema ne zahteva dodatnih stroškov za instalacijo. Tako za novogradnje kot za adaptacije je sistem ogrevanja z električnimi konvektorji najbolj ekonomična odločitev. Konvektor nudi udobno, hitro in učinkovito gretje, enostavno uporabo in majhno porabo električne energije ter prijaznost tako do uporabnika kot do okolja. Konvektor odlikujejo elegantna oblika, tiho delovanje, nizka poraba energije, odlična kakovost in izdelava pod strogim nadzorom in nenehnimi vlaganji v inovacije in izboljšave.

PREDNOSTI:

Varčno, hitro in učinkovito ogrevanje prostoraOmogoča hitro in varčno ogrevanje prostora, brez odvečne porabe energije, zaradi izjemno natančnega termostata, ki deluje z veliko natančnostjo.Preprosta namestitev in uporabaElektrični konvektor omogoča enostavno in hitro montažo na zid ali na kolescih* za enostavno uporabo v različnih prostorih(*kolesca so del dodatne opreme).Visoka stopnja varnosti uporabnikovIzdelan je v skladu s strogimi varnostnimi pravili in predpisi. Ohišje je brez ostrih robov, vgrajena pa je tudi dvojna električna zaščita.

Sodobna oblikaThermor električni konvektor zaznamuje sodoben zunanji izgled, lepe linije, tiho delovanje, ki bodo prepričale še tako zahtevnega uporabnika.Možnost uporabe v kopalniciThermor električni konvektor spada v razred električne zaščite IP24, kar pomeni, da je zaščiten pred vodnimi kapljicami, torej namenjen tudi uporabi v kopalnici.

PRINCIP DELOVANJA ELEKTRIČNEGA KONVEKTORJA

Zrak iz prostora vstopa v konvektor skozi odprtino na spodnji strani naprave. Grelni element z aluminijevim difuzerjem, nameščen na spodnjem delu konvektorja, ogreje zrak, ki se prične dvigati in prijetno topel počasi zaokroži po prostoru in tako hitro in učinkovito ogreje prostor.

GRELNI ELEMENT RADIATORJA

Thermor električni konvektor vsebuje grelni element z aluminijevim difuzerjem z veliko površino. Oblika in sestava grelnega elementa omogočata hitro, učinkovito in varčno ogrevanje prostora.

RADIATORJI KONVEKTORDKI RADIATOR

Število izdelkov v kategoriji : 8

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 8

Mreža  Seznam 

Padajoče