Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Pisalne mize

Pisalne mize - Risalna miza za risanje ter projektiranje

Nastavljiva pisalna miza je pisalna miza. Ali pač?

Pisalna miza igra ključno vlogo v današnji civilizaciji, ali potrebujete prostor za arhitekturne stvaritve, delovni prostor, prostor za vaše periferije ali le prostor za druženje ob kavi.
Pisalno mizo se uporablja doma, kakor tudi v pisarni. Pri mizi nam je pomembno udobje, kar nam pride na misel, ko se odločamo o nakupu nove.
Za vas so na voljo moderne pisalne mize, ki vključujejo nekaj modernih oblikovalskih rešitev, ki bo zadovoljile vse vaše potrebe.

Dobro delovno okolje mora biti udobno ter funkcionalno

Delovno okolje je zato zelo pomembno za produktivnost, zbranost in naše zdravje. Seveda mora biti tudi udobno, funkcionalno in estetsko. Danes je zelo raznolika ponudba pisarniškega pohištva, zato se je težko odločiti za izdelke, ki nam bodo zares všeč. Seveda ne govorimo samo o pisalnih mizah, ampak tudi pisarniških stolihpisarniških omarah, predalnikih za pisarne, ...

Vedno bolj prihaja v ospredje tudi pomembnost sproščanja na delovnem mestu, saj smo velikokrat pod velikim stresom in potrebujemo nek kotiček, kamor se bomo odmaknili. Tja lahko postavimo udobne sedežne elemente, kot so vreče za sedenje

Če delate veliko časa z računalnikom, priporočamo profesionalne računalniške mize. Le-te so dovolj velike, da je na njih dovolj prostora za tiskalnike, namizno svetilko in računalnik. Številni modeli računalniških miz imajo vgrajene police in predale, zato imamo vse pripomočke na dosegu roke. S pomočjo vrtljivega stola se samo obrnete in že imate vse na dosegu roke.

Če bi pa radi zares izkoristili prostor, pa priporočamo kotne pisalne mize.  Le-te poleg velike delovne površine ponujajo tudi dovolj odlagalnega prostora ter predalnikov za shranjevanje dokumentov in pisarniških pripomočkov.

Kotna pisalna miza


Za kakovostno opravljeno delo ali bolj prijetne študijske ure, je prostorna pisalna miza zelo pomembna. Višina mize mora biti primerna za nas, poleg tega pa nam more nuditi prostor za vse knjige, pripomočke in računalnik, če ga uporabljamo.


Če imate radi dovolj prostora za vse pripomočke, dodatke, knjige, papirje in dokument, potem izberite prostorno pisalno mizo - prav takšna je tudi kotna miza, ki je del blagovne znamke Xora.


Ponuja prostorno delovno površino ter veliko dodatnega shranjevalnega in odlagalnega prostora. Navdušila vas bo s svojo funkcionalnostjo in izbrano, moderno barvno kombinacijo naravne in bele barve.


Opremite svoj delovni prostor s pohištvom in dodatki, ki so vam res všeč, saj bo tako delo lažje, ure v pisarni pa bodo hitreje minile


Spodbujanje ustvarjalnosti, kreativnosti in produktivnosti vas ali vašega otroka z nastavljivo pisalno mizo

  • Ali želi vaš otrok raziskovati svet umetnosti? Si želi prostor, da izrazi svojo ustvarjalnost? 
  • Nastavljive pisalne mize so idealen prostor kjer lahko starši spodbudimo otrokovo ustvarjalnost.

Višinsko nastavljive pisalne mize rastejo z vašim otrokom, za slikarske podvige pisalne mize nagnemo, da otrok lahko stoji in slika.
Nastavljive so tudi po višini, da otroku nastavimo pravo višino delovne površine.

V program pisalne mize smo dodali tudi pisalne mize vižjega razreda tako, da je izbira še večja.

  • Za več informacij o željeni pisalni mizi nas lahko povprašate tukaj

Nastavljiva pisalna miza za otroke in odrasle

Število izdelkov v kategoriji : 15

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 15

Mreža  Seznam 

Padajoče