Domov » Dom in oprema » Pisarniški stoli | Računalniški stoli | Gaming stoli | chairs |

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Predstavitev

V pisarni ob delu preživimo veliko časa, zato je izjemno pomembno, da uporabljamo kakovosten stol, saj ta lahko veliko pripomore k zdravju in dobremu počutju. Danes je pisarna postala že skoraj naš drugi dom in zato je bistvenega pomena, da imamo kvaliteten pisarniški stol, s katerim se lahko dolgoročno izognemo zdravstvenim težavam s hrbtenico.

Pisarniški stol mora zagotoviti pravilen položaj sedenja in preprečiti napetost v vratu in hrbtu. Pisarniški stoli, ki imajo naslone za roke, kjer lahko udobno sedite in si nastavljate višino, bodo omogočali zelo prijetno ter udobno sedenje za pisalno mizo. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli pripomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k boljši učinkovitosti.

Več o pisarniških stolih in drugih vrstah stolov pa si lahko preberete tudi v našem prispevku – Stoli so pomemben del vsakega doma.

Udobni pisarniški stoli tudi za mladino

Pisarniški stol je tako pomemben del vsake pisarne. Ne smemo pa pozabiti tudi na naše otroke, ki so velikokrat prenasičeni z nalogami, zato so prisiljeni veliko časa presedeti. Že od majhnega je zato pomembno, da jim omogočimo udoben pisarniški stol, ki jim bo pomagal pri zdravem razvoju hrbtenice.  Pisalna miza in stol sta zato pomemben del mladinske sobe, naši otroci pa bodo imeli večje veselje do dela, če bodo sedeli v kakšnem zanimivem in lepem stolu ter jim bo udobno.

Kakšen pisarniški stol je pravi za vas?

Izbira dobrega pisarniškega stola je zelo pomembna, zato te odločitve ne smemo jemati zlahka. Pri nakupovanju bodite pozorni na več stvari – naslonjalo za hrbtni predel, naslonjalo za roke in možnost nastavitve višine stola. Pisarniški stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se lažje gibate in se zato ne mučite, ko želite doseči miško, tipkovnico ali računalnik. Zagotoviti morajo pravilen položaj sedenja, da se izognemo napetosti v vratu in hrbtu. Ergononomsko oblikovani pisarniški stoli pirpomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k boljši učinkovitosti. Naši pisarniški stoli na Nakupek in Meganakupek so različnih oblik in iz različnih materialov ter barv, zato boste zagotovo našli pravega zase. Pisarniški stoli so središče pisarne in tam preživimo veliko dneva, zato poskrbite, da imate najboljšega, kar lahko.

Če se ne morete odločiti oziroma potrebujete kakršno koli pomoč, ne odlašajte in nas kontaktirajte.

Pisarniški stoli | računalniški stoli