Domov » Dom in oprema » Pisarniško pohištvo » Pisarniške omare

Prikaz vseh 20 rezultatov

Pisarniški regal BALNI

112.99 z DDV

3 - 6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Knjižni poličnik STANTON

994.50 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik 4P-2C LINE KENYA

382.50 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik LINE WOOD bela- 5P

144.50 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Knjižni poličnik 4P OSBERT

691.90 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik LINA bela

83.30 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik LINE WOOD bela – 4P

122.40 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal BALVIN

94.99 z DDV

3 - 6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal 4P-2C LINE WOOD bela

382.50 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik 4P LINE WOOD črna

122.40 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik 1C CALIXTE

861.90 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik 4P-2C LINE WOOD črna

382.50 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Poličnik 6P RODERIC

668.10 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Poštnina

Brezplačna dostava

Knjižna polica BELLA 2

119.99 z DDV

3 - 6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Knjižna polica BELLA

119.99 z DDV

3 - 6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal ROMEO

333.65 z DDV

3-6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal LORY 4

289.86 z DDV

3-6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal LISA 3

131.89 z DDV

2-5 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal LISA

86.79 z DDV

2-5 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniški regal LORA

104.39 z DDV

2-5 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Pisarniške omare

Pisarniške omare za sodobne pisarne

V pisarni ali delovnem kotičku je prostorna pisarniška omara zelo pomembna. V bistvu je nepogrešljiva. Višina pisarniške omare mora biti primerna za nas, poleg tega pa nam more nuditi prostor za vse knjige, pripomočke in ostale pomembne dokumente.

Če imate radi dovolj prostora za vse pripomočke, dodatke, knjige, papirje in dokumente, potem izberite prostorno pisarniško omaro – prav takšna je tudi ta omara blagovne znamke Xtra furnitura.

Pisarniške omare za pisarne z veliko prostora

Ponuja ogromno dodatnega shranjevalnega prostora. Izdelana je iz kakovostnih materialov. Navdušila vas bo s svojo funkcionalnostjo in izbrano, moderno barvno kombinacijo bele in rjave barve.

Opremite svoj delovni prostor s pohištvom in dodatki, ki so vam res všeč, saj bo tako delo lažje, ure v pisarni pa bodo hitreje minile.

Kaj narediti študijo katere pisarniške omare izbrati?

Ne glede na to, ali pisarno opremimo s postavljenim pohištvom ali posameznimi kosi, osnovna oprema ostaja enaka. Središče sobe je običajno pisalna miza z ustreznim pisarniškim stolom. Za ergonomijo na delovnem mestu skrbijo posebni modeli stolov, s katerimi lahko prilagodimo višino sedeža, naslonjala za roke, naslon za glavo ali takšni, ki nam ponujajo funkcionalnost in udobje. Prostor za shranjevanje zagotavljajo majhni predali na kolesih, ki jih lahko postavite pod pisalno mizo, predalnik, pisarniške omare ali viseče police. Shranili bodo papirje, vezave, dodatke, pa tudi okraske, kot so rastline, fotografije in podobno.

Pametne rešitve za shranjevanje v študiji

V majhnih učilnicah je še posebej pomembno dobro načrtovati pohištvo za shranjevanje. Nihče ne more delati v kaosu razpršenih papirjev in tehnične opreme. Snemalniki, pomembni dokumenti, strokovna literatura, pisarniški material in podobno najdejo svoje mesto na policah in policah. V praktičnem pisarniškem pohištvu z drsnimi ali klasičnimi vrati lahko skrijemo vso pisarniško opremo in fascikle ali vse tisto, za kar menite, da bi vizualno motilo videz vaše pisarne ali delovne sobe. Z vogalnimi regali in predali na kolesih bodo pomembni dokumenti vedno na voljo.

Pisalna miza – kraj dogodkov v študiji

Funkcionalna računalniška miza ali pisarniška klasika – pisarniška miza je v vsaki študiji ali pisarni. So vam všeč topli toni v barvi lesa? V tem primeru bo miza v senci bukve ali hrasta prava izbira. Z nogami iz nerjavečega jekla bo ustvaril eleganten kontrast. Za vse ljubitelje “čistega” vtisa so na voljo bele mize z visokim sijajem, ki bodo v vaš prvi prostor vnesle svežino in svetlobo. Miza z veliko delovno površino je idealna za shranjevanje dokumentov kot tudi pisarniške omare, postavitev računalniške opreme in različnih rekvizitov. Pod mizo poskrbi predal, ki zagotavlja red. Ponuja veliko prostora za pisala, sponke, dnevnike, zaradi koles, ki mu omogočajo prožnost, pa ga lahko premikamo po potrebi. Preverite tudi pisarniške omare v kompletu.

Pisarniški stoli – za zdravo hrbtenico

Klasičen šef ali eleganten vrtljivi stol s prefinjenimi ergonomskimi značilnostmi? Kaj bi radi na delovnem mestu? Pisarniški vrtljivi stoli,  ki sproščajo hrbtenico in spodbujajo pravilno držo, so še posebej primerni za ljudi, ki veliko časa preživijo za mizo. Raziščite našo ponudbo in se zgledujte po naši raznolikosti izdelkov. Na voljo so konferenčni stoli za prireditve.

Police in police – naj bodo urejene in urejene

Imate kup papirjev, knjig, fasciklov in podobnih stvari raztresene po celotni pisarni? Regali za pisarne in police za shranjevanje tu delajo čudeže. Vam je všeč sodoben videz vaše pisarne? V tem primeru izberite klasično belo, s katero ne morete zgrešiti. Police in predalniki iz lesa ali njegove imitacije bodo pisarni dali naravni čar.

Strokovni nasvet za pisarniške omare

Zaslon računalnika postavite tako, da vas sončna svetloba ne zaslepi ali odsevi motijo. Načrtujte dovolj prodajnih mest, ki so lahko dostopna in jih pisarniško pohištvo ne zakriva – ne pozabite, da vsaka elektronska naprava potrebuje napajanje.

Poiščite svoje pisarniško pohištvo po spletu

Kako bomo uredili svoj delovni prostor, je odvisno predvsem od naših potreb in našega okusa. Pri nas lahko preko spleta kupite vse pisarniško pohištvo, ki ga potrebujete za funkcionalno, a tudi privlačno delovno okolje. Pisalne mize, pisarniški stoli in rešitve za shranjevanje, kot so pisarniške omare, pisarniške police, pisarniški predali na kolesih – mislili smo na vse. Uredite svoj delovni prostor s posameznimi elementi ali izberite komplet, če želite, da so vsi elementi vaše delovne sobe ali pisarne v enakem tonu in oblikovanju.

Pisarniške omare

Pisarniška omara v beli barvi
V pisarni ali delovnem kotičku je prostorna pisarniška omara zelo pomembna. V bistvu je nepogrešljiva.

Pisarniške omare in police

Pisarniške omare in police – klasične ali drugačne?

Dobra organizacija pisarniške omare je pol uspeha. Urejeni in dobro organizirani dokumenti in dodatki bodo olajšali tudi najtežja pisarniška opravila. Prelistajte ponudbo pisarniških polic in polic in izberite modele, ki se bodo popolnoma prilegali vaši pisarni ali delovnemu kotu dnevne sobe ali spalnice. Izbirate lahko med bolj klasičnimi modeli stojal za dokumente ter bolj modernimi in kreativnimi. Poleg prostora za vezave in pisarniški material vam bo zagotovil tudi prostor za razstavljanje okraskov in rastlin, s katerimi bo vzdušje v študiji bolj sproščeno in prijetno. Široka izbira barv in stilov bo zadovoljila tudi najbolj specifične krajinske zahteve. Številne modele lahko uporabimo tudi kot predelne stene za vizualno ločevanje posameznih delov prostora. Raztreseni papirji in knjige so preteklost!

Pisarniški predali – Pisarniške omare

Pisarniška omara – klasika na kolesih

Nekatere pisarniške mize imajo dovolj predalov, nekatere pa je treba kombinirati z dodatnimi omaricami za pisarniški material. Klasična rešitev, ki bo zagotovila priročen prostor za shranjevanje, je pisarniški predal. Večina jih je opremljenih s kolesi in jih je mogoče enostavno premikati, odvisno od tega, kako vam ustreza, jih postaviti pod mizo ali zraven.

Nakup pisarniške omare

Pri nakupu upoštevajte največjo višino in globino omarice, ki se lahko prilega pod mizo , če jo nameravate držati na tem mestu. Da bo naše delo za mizo čim bolj udobno, na njej ne sme biti nepotrebnih predmetov, zato upoštevajte pravilo: tisto, kar ni potrebno za izvajanje trenutnega dela, ne sme biti na mizi, ampak shranjeno v pisarniški omarici.

Kako pravilno izbrati pisarniške omare?

Pisarniške omare

Vse, kar potrebujete za učinkovito delo Tudi vi pogosto delate od doma? Ne glede na to, ali ste samozaposleni ali pa potrebujete prostor za študij – prijetno delovno okolje je ključno za uspešno in učinkovito delo. Da se boste v vaši domači pisarni dobro počutili, poskrbite za kvalitetno pisarniško pohištvo.

Kako prihraniti prostor v pisarni?

Kotna pisalna miza in pisarniški predalnik

Če vam primanjkuje prostora za shranjevanje zapiskov, dokumentov in pisarniških potrebščin, delovni kotiček opremite s prostornimi pisarniškimi omarami in predalniki.