Domov » Dom in oprema » Pisarniško pohištvo » Pisarniški stoli

Prikazovanje 1–12 od 108 rezultatov

Pisarniški stol JOSHUA taupe

200.60 z DDV

Na zalogi (10-14 dni)

Pisarniški stol LORA

112.85 z DDV

3-6 tednov

Pisarniški stol C-BR SPIDER moder

224.40 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Pisarniški stol LISBONA črna

255.00 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Pisarniški stol LISBONA črna

255.00 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Pisarniški stol BORIS vijola

131.99 z DDV

Na zalogi (1-4 dni)

Pisarniški stol OLGA

137.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisarniški stol VALE

137.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Pisarniški stol C-BR SPIDER bela

224.40 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Pisarniški stol LINZEY roza

123.25 z DDV

Na zalogi (14-21 dni)

Pisarniški stoli

Kakovostno in udobno sedenje tudi v pisarni

Pisarniško delo in novodoben življenjski slog zahtevata, da velik del dneva preživimo sede za pisalno mizo. Zato opremite svojo pisarno s prostorno delovno mizo in praktično komodo. Mizo lahko popestrite s kakšnim dekorativnim kosom in jo opremite še z namizno svetilko. Pri tem pa ne pozabite na ključno zadevo, ki vam bo delo naredila bolj prijetno – udoben pisarniški stol.

Vrtljivi pisarniški stoli

Pisarna je za marsikoga že kot drugi dom in zato je bistvenega pomena, da imamo kvaliteten stol, s katerim se lahko dolgoročno izognemo zdravstvenim težavam s hrbtenico. Pisarniški stol mora zagotoviti pravilen položaj sedenja in preprečiti napetost v vratu in hrbtu. Vrtljivi pisarniški stol z nasloni za roke, z udobnim sediščem in nastavljivo višino bo omogočal zelo prijetno sedenje za pisalno mizo. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli pripomorejo k dobremu počutju in posledično tudi k boljši učinkovitosti. Na kakovosten vrtljiv stol pa ne pozabite tudi pri opremljanju mladinske sobe. Pisalna miza in stol sta namreč pomemben del v mladinski sobi, namenjen učenju in delanju domačih nalog.

Konferenčni stoli – Pisarniški stoli

Pri opremljanju pisarn ne pozabite tudi na sejne sobe, čakalnice in druge prostore, ki potrebujejo kakovostno in funkcionalno pohištvo. Svoje pisarniške prostore opremite z udobnimi in kakovostnimi stoli, ki se bodo tudi na videz lepo podali k prostoru. Konferenčni stoli so oblikovani tako, da jih lahko brez težav zložite drug na drugega in za shranjevanje ne potrebujete veliko prostora.

Kako pravilno izbrati pisarniški stol?

Ker v službi preživimo relativno veliko časa je pomembno, da izberemo kakovostno in udobno pohištvo.
Pisarniški stoli Kakovostno in udobno sedenje

Pisarniški stoli so pomembni za delo zaradi naslednjih razlogov

Pri nakupovanju pravega pisarniškega stola je pomembno, da ste pozorni na naslonjalo, saj pisarniški stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se poljubno nagibate in hkrati udobno dosežete računalniško tipkovnico brez napenjanja oči, ramen ali rok. Prav tako je pomembna nastavljiva višina stola, da bodo vaše noge stabilno na tleh z vso površino stopal in globino sedeža. Sedež z nastavljivo globino namreč omogoča premik naprej-nazaj tako, da se popolnoma prilagodi dolžini vaših nog.
Pozornost namenite tudi naslonjalu za roke, saj morajo te pri delu udobno počivati na naslonjalih stola ali na delovni površini, hrbet in ramena pa ne smeta biti zgrbljena.

Pisarniški stoli za popolno sedenje v pisarni

Kako pravilno izbrati pisarniški stol?

Pisarniški stol JOSHUA je dobavljiv v rjavi barvi. Ogrodje je kovinsko, oblečeno v plastiko. Sedež je iz umetnega usnja. Dimenzije: širina: 53cm globina:

Pri nakupovanju pravega pisarniškega pohištva in stola je pomembno, da ste pozorni na naslonjalo, saj pisarniški stoli s premičnim naslonjalom omogočajo, da se poljubno nagibate in hkrati udobno dosežete računalniško tipkovnico brez napenjanja oči, ramen ali rok.

Ali imate pisarniške stole v zalogi?

Anker 555 USB C Hub, 8v1 - Anker USB C Hub, 555 USB-C Hub (8-v-1), s 100 W Power Delivery, 4K 60Hz HDMI Port, 10 Gbps USB C in 2 USB A Data Ports, Ethernet

Želite osvežiti videz vaše pisarne ali samo na eleganten način dopolniti obstoječe pohištvo in dodatke? Izbrali smo najboljše izdelke, ki so v naši trgovini na zalogi in jih lahko dostavimo takoj.

Zakaj so pisarniški stoli pomembni za delo

Pisarniški stoli so pomembni za delo zaradi naslednjih razlogov:

  1. Podpora zdrave drže: Sedenje za pisarniškim stolom večino dneva lahko vpliva na vašo držo in lahko povzroči bolečine v hrbtu in vratu. Pisarniški stoli, ki so pravilno prilagojeni vašemu telesu in delovnemu okolju, lahko pomagajo zmanjšati tveganje za težave z držo in zagotoviti udobnejše delovno mesto.
  2. Zmanjšanje utrujenosti: Udoben pisarniški stol lahko pomaga zmanjšati utrujenost in napetost v mišicah, kar lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša učinkovitost pri delu.
  3. Izboljšanje krvnega obtoka: Nepravilno sedenje lahko povzroči zastoje v krvnem obtoku, kar lahko vodi do bolečin in otrdelosti. Pisarniški stoli z mehkimi blazinicami in sposobnostjo nastavitve položaja sedenja lahko pomagajo izboljšati krvni obtok in zmanjšati tveganje za težave z mišicami in sklepi.
  4. Zmanjšanje tveganja za poškodbe: Dobro prilagojen pisarniški stol lahko pomaga preprečiti poškodbe, ki so lahko posledica dolgotrajnega sedenja v neudobnem položaju. To lahko vključuje poškodbe hrbtenice, mišic in sklepov.
  5. Izboljšanje učinkovitosti: Udoben in pravilno prilagojen pisarniški stol lahko izboljša vašo sposobnost za koncentracijo in izboljša vašo učinkovitost pri delu, saj boste manj moteči bolečine in utrujenost.

Če iščete kakovostne pisarniške stole za vašo pisarno, ste na pravem mestu, kajti pri Nakupek.si imamo dolgoletne izkušnje na področju pisarniškega pohištva.