Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Stojalo za oblačila za vsak prostor v vašem domu.

Stenski obešalnik za oblačila

Praktični dodatki so tisti, ki bodo naredili vaš dom še bolj prijeten in funkcionalen. Stojala za oblačila in obešalnikov ni zagotovo nikoli preveč, še posebno ne v spalnici, garderobni omari ali v predsobi. Poleg omar in komod, lahko prostor dopolnite še s stenskim obešalnikom.

Stenski obešalnik je lahko atraktiven dodatek, ki bo hkrati tudi čudovit dekor

Mobilno stojalo za obleke Eliza

Samostoječ obešalnik

Ko vstopite skozi vhodna vrata, se morate v trenutku počutiti prijetno, domače in sprejeto. Ravno zato je pomembno, da tudi opremljanju predsobe posvetite dovolj časa. Izberite kakovostno in funkcionalno pohištvo, ki odraža vaš osebni slog ter ne pozabite na dekorativne dodatke, ki jo bodo lepo dopolnili.

Mobilno stojalo za obleke

Oblačila naj bodo vedno urejena in organizirana. Tako boste bolje poskrbeli za njih, poleg tega pa boste veliko lažje izbrali pravo kombinacijo, ko jo boste potrebovali.
Poleg klasičnih omar in predalnikov, lahko izberete tudi odprta stojala.

Stojalo za obleko

Praktični in funkcionalni dodatki za dom vam lahko olajšajo dneve. Zagotovo ni prijetno, če zjutraj pred odhodom v službo ugotovite, da je vaša obleka zmečkana. Da se vam to ne bi zgodilo lahko v spalnico ali garderobno sobo postavite stojalo za obleko.