Domov » Dom in oprema » Robot za čiščenje oken - Robotski čistilec oken

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Roboti za čiščenje oken

Nevarnosti pri čiščenju oken na višini je veliko zato velja pravilo, da okna čistijo samo moške copate ???? Ker pa vi niste copata, to delo raje prepustite profesionalnemu robotu, vi pa med tem časom skuhajte kavico ali čaj in si oglejte našo novo ponudbo opreme za dom.

Robot za čiščenje oken za gladke površine so najnovejša tehnologija, ki vam bo olajšala čiščenje oken in drugih gladkih površin. V naši ponudbi najdete najrazličnejše modele robotov za čiščenje oken.
Eden izmed njih je Robot za čiščenje oken COP ROSE X6, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Robot zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Robot za čiščenje oken ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov. Izberete lahko tudi COP ROSE X5, ki je najmanjši pametni robot v seriji COP ROSE, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Lahko ga uporabljate za čiščenje miz, oken, kopalniških kadi, ogledal, sončnih celic in ostalih gladkih površin.

Največji problem robotskih čistilcev za okna je prav glasnost, ki pa je pri najnovejšem modelu COP ROSE X6 izboljšana. Tako boste sedaj med njegovim delovanjem opravljali ostale stvari nemoteno.

Robotski čistilec za okna ima posebej oblikovane gumijaste gosenice, ki pripomorejo k boljšem čiščenju samih kotov in hkrati nudijo tudi hitrejše premikanje. V 2,4 minuti lahko očistite kar 1 m² gladke površine.