Domov » Dom in oprema » Robot za čiščenje oken - Robotski čistilec oken

Prikaz rezultata

Robotski čistilec oken

227.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

4.85 €

Opomba

Možnost nakupa na obroke

Roboti za čiščenje oken

Nevarnosti pri čiščenju oken na višini je veliko zato velja pravilo, da okna čistijo samo moške copate ???? Ker pa vi niste copata, to delo raje prepustite profesionalnemu robotu, vi pa med tem časom skuhajte kavico ali čaj in si oglejte našo novo ponudbo opreme za dom.

Robot za čiščenje oken za gladke površine so najnovejša tehnologija, ki vam bo olajšala čiščenje oken in drugih gladkih površin. V naši ponudbi najdete najrazličnejše modele robotov za čiščenje oken.
Eden izmed njih je Robot za čiščenje oken COP ROSE X6, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Robot zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Robot za čiščenje oken ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov. Izberete lahko tudi COP ROSE X5, ki je najmanjši pametni robot v seriji COP ROSE, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Lahko ga uporabljate za čiščenje miz, oken, kopalniških kadi, ogledal, sončnih celic in ostalih gladkih površin.

Roboti za čiščenje oken in steklenih površin

Največji problem robotskih čistilcev za okna je prav glasnost, ki pa je pri najnovejšem modelu COP ROSE X6 izboljšana. Tako boste sedaj med njegovim delovanjem opravljali ostale stvari nemoteno.

Robotski čistilec za okna ima posebej oblikovane gumijaste gosenice, ki pripomorejo k boljšem čiščenju samih kotov in hkrati nudijo tudi hitrejše premikanje. V 2,4 minuti lahko očistite kar 1 m² gladke površine.

Praktična uporaba

Robotski sesalnik odlikuje tiho delovanje. Opremljen je s senzorji, ki preprečujejo njegovo zaletavanje v robove, in nadomestno baterijo. Njegovo upravljanje je izredno preprosto. Vse funkcije lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika. Če bo Winbot 950 naletel na težavo, vas bo na to opozoril z zvočnimi in vizualnimi opozorili. Izredno učinkovito čiščenje

Robotski čistilec oken

vas bo s svojim delovanjem zagotovo navdušil. Čiščenje oken še nikoli ni bilo tako enostavno! Opremljen s Smart Drive tehnologijo poskrbi za celostno čiščenje, tudi kotov in robov. Sistem mu omogoča obračanje za 90 stopinj.

Za svoje delovanje uporablja 4-stopenjski sistem čiščenja in je primeren za čiščenje vseh vrst oken. Dosegel bo tudi višje predele, ki jih vi ne morete, saj ima 5-metrski kabel

Robotski čistilec steklenih površin s funkcijo pršenja. Je prvi in edini patentiran ultrazvočni pršilnik vode na svetu, ki ustvarja meglico debeline 15 mikronov za učinkovito in popolno čiščenje oken. Robot za čiščenje oken hitro in natančno očisti okna in ostale površine s krpami iz mikrovlaken. Robot za čiščenje oken se giblje linearno in čiščenje izvede samodejno v dveh smereh. Enostranski sistem omogoča čiščenje vseh debelin stekla, ogledal, oken, tuš kabin.

Funkcije robotskega čistilca oken

Tehnologija COP ROSE X6

COP ROSE X6 je pametni robot, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Ta zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov.

Površine, ki jih lahko očisti

Z robotskim čistilcem lahko čistimo: steklene površine, ploščice, okno in skoraj vse druge gladke površine.

Kako glasno deluje COP ROSE X6

Največji problem robotskih čistilcev je prav glasnost, ki pa je pri najnovejšem modelu COP ROSE X6 izboljšana. Tako boste sedaj med njegovim delovanjem pravljali ostale stvari nemoteno. 

Robotski čistilec oken

Roboti za čiščenje oken                         

Hitrost čiščenja robota COP ROSE X6

Robotski čistilec ima posebej oblikovane gumijaste gosenice, ki pripomorejo k boljšem čiščenju samih kotov in hkrati nudijo tudi hitrejše premikanje. V 2,4 minuti lahko očistite kar 1 m² gladke površine.

Upravljanje COP ROSE X6

Robotskega čistilca COP ROSE X6 lahko nastavite na dva AVTOMATSKA načina čiščenja. Poleg načinov čiščenja lahko odličnega robota COP ROSE X6 upravljate preko daljinca.

Robot za čiščenje oken ima varnostni sistem za padec

Roboti za čiščenje oken imajo vgrajen sistem, da v primeru izpada elektrike obstoji na gladki površini še 30 min med tem pa opozarja z alarmnim signalom.

Vrste krpic za COP ROSE X6

COP ROSE X6 – Robotski čistilec oken uporablja dve krpici. ORANŽNO za suho čiščenje ter SIVO v primeru da uporabite malo vode ali čistila.