Domov » Dom in oprema » Spalnice » Postelje » Postelje v omari

Prikazovanje 1–12 od 44 rezultatov

Postelja v omari ZVONČEK PRO 120x200cm

850.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari ZVONČEK PRO 90x200cm

769.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Dodatna omara za posteljo v omari METULJ 1

245.50 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari METULJ PRO 90x200cm

769.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari ZVONČEK 90x200cm

1,060.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari METULJ 90x200cm

959.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari METULJ PRO 120x200cm

850.50 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Postelja v omari METULJ PRO 140x200cm

907.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Kupite si trpežne in udobne postelje v omari za manjše prostore ali gostinske sobe.

Prostorsko učinkovite vgradne postelje v omari z visokokakovostnimi vzmetnicami.

Dvižne postelje v omari z vzmetmi

Naše trpežne in udobne postelje v omari so idealne za tiste, ki živijo v manjših prostorih ali pa imajo gostinsko sobo. S skritimi posteljami v omari boste lahko prihranili dragocen prostor v svojem domu, hkrati pa si zagotovili udobno ležišče. Naše postelje v omari so opremljene s visokokakovostnimi vzmetnicami, ki zagotavljajo podpornejši spanec in so izdelane iz kakovostnih materialov.

Ne oklevajte in si oglejte našo ponudbo prostorsko učinkovitih postelj v omari.

Zagotavljamo, da boste zadovoljni z izbiro in da boste lahko spali kot na oblakih👍

Ponujamo širok izbor postelj v omari, ki so estetsko privlačne in se bodo kot nalašč ujemale s katerimkoli slogom vašega doma. Z našimi posteljami v omari boste lahko uživali v udobju in hkrati ohranili čisto in urejen dom. Ne glede na to, ali iščete posteljo za manjše prostore ali gostinsko sobo, v naši ponudbi boste zagotovo našli nekaj zase.

Na voljo so:

 • postelje v omari
 • skrita postelja
 • postelja v omari za manjše prostore
 • postelja v omari za gostinske sobe
 • trpežne postelje
 • udobna postelja v omari
 • visokokakovostne vzmetnice za postelje v omari
 • Velika izbira primernih vzmetnic
 • kakovostne postelje v omari
 • prostorsko učinkovita postelja v omari

Naša ponudba ne bi bila popolna brez vgradnih dvokrilnih postelj v omari.

Te postelje lahko enostavno vgradite v obstoječo omara in tako dobite dodatno ležišče, ki ga lahko skrijete, ko ga ne uporabljate. Vgradne dvokrilne postelje v omari so idealne za tiste, ki živijo v manjših prostorih ali pa imajo sobo za goste in potrebujejo dodatno ležišče za goste.

Naše vgradne dvokrilne postelje v omari so izdelane iz kakovostnih materialov in so zelo trpežne. Poleg tega so opremljene s visokokakovostnimi vzmetnicami, ki zagotavljajo udoben in podpornejši spanec.

Zagotavljamo, da boste zadovoljni z izbiro in da boste lahko spali kot na oblakih

Če imate majhno sobo ali stanovanje, vam lahko ureditev prostora predstavlja izziv. Vendar pa obstaja veliko trikov, ki vam lahko pomagajo, da izkoristite vsak centimeter prostora in ustvarite bolj funkcionalno in udobno bivalno okolje. Tukaj je nekaj nasvetov, kako urediti sobo za več prostora:

 1. Razmislite o funkciji prostora: Najprej se vprašajte, kaj želite doseči z vašim prostorom. Ali gre za spalnico, delovni prostor ali prostor za druženje? Ko ugotovite funkcijo prostora, boste lahko bolje načrtovali postavitev pohištva in dodatne elemente.
 2. Uporabite večnamensko pohištvo: Izberite pohištvo, ki je namenjeno več funkcijam. Na primer, postelja z dodatno shrambo spodaj ali mizica, ki se lahko zloži, ko je ne potrebujete.
 3. Uporabite navpični prostor: Ne pozabite na stene! Uporabite navpični prostor za shranjevanje knjig, dekorativnih predmetov ali drugih potrebščin. Stenske police, obešalniki in omarice so odlični načini, da izkoristite navpični prostor.
 4. Izberite svetle barve: Svetle barve lahko vizualno povečajo prostor in naredijo sobo bolj zračno. Izberite svetle barve za stene, pohištvo in tekstil.
 5. Ustvarite iluzijo večjega prostora: Uporabite ogledala, da ustvarite iluzijo večjega prostora. Ogledala lahko postavite nasproti oken, na steno ali na pohištvo, da se bo svetloba odražala in prostor se bo zdel večji.
 6. Izkoristite naravno svetlobo: Naravna svetloba lahko naredi sobo bolj svetlo in zračno. Izberite zavese, ki omogočajo vstop svetlobe in odprite okna, kadar je to mogoče.
 7. Organizirajte: Organizirajte svoje stvari, da boste izkoristili ves prostor v sobi. Razmislite o uporabi predalnikov, omar in košaric za shranjevanje različnih predmetov.

Če želite maksimalno izkoristiti prostor v svoji sobi, se prepričajte, da načrtujete vnaprej in uporabite vse možne trike in rešitve. Na koncu boste imeli sobo, ki bo udobna, funkcionalna in prijetna za bivanje.

Pogosta vprašanja o naših posteljah v omari

Kako velika je postelja v omari?

Velikost postelj v omari se lahko razlikuje glede na model. Nekatere so primerne za eno osebo, druge pa so namenjene za dve osebi. Pred nakupom se posvetujte s prodajalcem ali preverite dimenzije postelje v omari na spletni strani.

Ali so postelje v omari udobne?

Da, posteljei so lahko zelo udobne. Večina modelov je opremljena s visokokakovostnimi vzmetnicami, ki zagotavljajo podpornejši spanec. Poleg tega so postelje v omari lahko izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dodatno udobje.

Kaj je postelja v omari?

Večini primerov jih lahko enostavno odprete in zaprete s pomočjo ročaja ali gumba. Nekatere postelje celo imajo avtomatski sistem za odpiranje in zapiranje

Cena dvižne postelje v omari?

Imamo različne postelje v omari zato se cene razlikujejo: zaradi velikosti, postavitve postelje v omari in dodatni opremi kot so led svetila.

Koncept postelj v omari

Velikost postelj v omari se lahko razlikuje glede na model. Nekatere so primerne za eno osebo, druge pa so namenjene za dve osebi. Pred nakupom se posvetujte s prodajalcem ali preverite dimenzije postelje v omari na spletni strani.

Velikost postelj v omari se lahko razlikuje glede na model. Nekatere so primerne za eno osebo, druge pa so namenjene za dve osebi. Pred nakupom se posvetujte s prodajalcem ali preverite dimenzije postelje v omari na spletni strani.

Kupite si trpežne in udobne postelje v omari za manjše prostore ali gostinske sobe. Prostorsko učinkovite vgradne dvokrilne postelje v omari z visokokakovostnimi vzmetnicami.

Kupite si trpežne in udobne postelje v omari za manjše prostore ali gostinske sobe. Prostorsko učinkovite vgradne dvokrilne postelje v omari z visokokakovostnimi vzmetnicami.

Še nekaj nasvetov naših profesionalcev

Če ste eden izmed tistih, ki se borijo s pomanjkanjem prostora v spalnici, potem bi vam lahko postelja v omari prinesla olajšanje. Vendar pa se postavlja vprašanje, kako velika naj bo omara, da bo v njej lahko udobno spala odrasla oseba? V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj ključnih faktorjev, ki jih je treba upoštevati pri izbiri prave velikosti omare za posteljo v omari. Sledite našim nasvetom in kmalu boste uživali v prostornejši in bolj organizirani spalnici.

Poleg zgoraj naštetih predlogov, lahko poskusite tudi s sledečimi rešitvami za povečanje prostora v vaši sobi:

 1. Uporabite pohištvo z vgrajenim shranjevanjem: Pohištvo z vgrajenim shranjevanjem, kot so postelje z vgrajenimi predali ali mizami z vgrajenimi predali in policami, vam lahko pomaga izkoristiti prostor na optimalen način. To je še posebej koristno, če nimate dovolj prostora za dodatne omarice ali police.
 2. Uporabite večnamenske kose pohištva: Namesto nakupa več kosov pohištva, lahko izberete večnamenske kose, kot so kavči, ki se lahko raztegnejo in spremenijo v posteljo, ali mize, ki se lahko razširijo in spremenijo v večjo mizo za več oseb. Tako boste prihranili prostor in denar.
 3. Uporabite zavese namesto vrat: Namesto klasičnih vrat lahko namestite zavese, ki bodo poskrbele za ločitev prostorov, hkrati pa bodo omogočale, da se prostor zdi bolj odprt in zračen.
 4. Namestite police nad vrata: Police nad vrati so odlična rešitev, če imate prostorske omejitve. Tako boste izkoristili prostor nad vrati, ki običajno ostane neizkoriščen, in ustvarili dodaten prostor za shranjevanje.
 5. Uporabite optične trike: Optični triki lahko pomagajo, da soba izgleda večja. Uporabite preproge v svetlih barvah, da vizualno povečate prostor, ali pa namestite police in predale v enaki barvi kot stene, da se bodo zlili z okolico in ne bodo izstopali.

S kombiniranjem različnih rešitev lahko enostavno uredite sobo, ki bo izgledala prostornejša in bolj organizirana.

Pridobite več prostora v vaši sobi z inovativno rešitvijo – Posteljo v omari!

Ustvarite si udoben spalni prostor, ki ga enostavno pospravite v omari, ko ga ne potrebujete. S tem prihranite dragoceni prostor in ustvarite več svobode gibanja. Ne oklevajte, naročite svojo Posteljo v omari danes in uživajte v brezskrbnem spancu ter dodatnem prostoru v vaši sobi.

Ali se postelje v omari lahko enostavno uporabljajo?Da, postelje v omari so zelo enostavne za uporabo. V večini primerov jih lahko enostavno odprete in zaprete s pomočjo ročaja ali gumba. Nekatere postelje v omari celo imajo avtomatski sistem za odpiranje in zapiranje

Postelje v omari - kakovostne dvižne postelje