Domov » Dom in oprema » Stojala za perilo in obešalniki
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Stojala za perilo

Stojala za perilo so ključna za organizacijo vašega prostora in učinkovito sušenje vašega perila. Če ste utrujeni od sušenja perila na vrvicah ali stojalih za perilo, ki se hitro poškodujejo, potem so naša stojala za perilo prava izbira za vas.

 • Najboljša izbira za sušenje perila na prostem so Stojala za perilo
 • Brez potrebe po vrtenju oblačil med sušenjem
 • Enostavno za sestavo in razstavljanje
 • Trpežna konstrukcija za dolgoletno uporabo
 • Različne velikosti in modele za izbiro
 • Dostupne so različne dimenzije stojal za perilo od manjših do večjih, ki so primerne za vaše potrebe

Pogosta vprašanja:

 • Ali lahko stojalo za perilo uporabljam na prostem? Da, naša stojala za perilo so namenjena za uporabo na prostem in so odporna proti vremenskim vplivom.
 • Ali lahko na stojalu za perilo sušim vse vrste oblačil? Da, naša stojala za perilo so primerna za sušenje vseh vrst oblačil, od običajnih do delicatnih.
 • Ali je sestavljanje in razstavljanje stojala za perilo enostavno? Da, naša stojala za perilo so enostavna za sestavljanje in razstavljanje.
 • Ali so stojala za perilo trpežna in vzdržljiva? Da, naša stojala za perilo so izdelana iz kakovostnih materialov in so trpežna za dolgoletno uporabo.
 • Katero dimenzijo stojala za perilo potrebujem? To je odvisno od vaših potreb in prostorskih omejitev, zato imamo na voljo različne dimenzije stojal za perilo, da lahko izberete tisto, ki je najbolj primerna za vas.

STOJALA ZA SUŠENJE BRABANTIA

Kdor misli, da dizajn ni pomemben, ko gre za vsakodnevne predmete, kot so konjički za oblačila, ni naletel na Brabantio: v naši obsežni ponudbi boste našli veliko različnih modelov v različnih barvah in oblikah – ker niso ustvarjeni vsi konjički enako. Večini od nas najprej pride na misel konjiček za oblačila T-model.

Ta klasičen model ima dve veliki krili in nudi dovolj prostora za sušenje celega perila – kot nalašč za družine in vse, ki morajo vsak dan delati skozi gore perila. Razložen pa T-model zavzame kar nekaj prostora. Stolpni konjiček Brabantiaje bil ustvarjen, da ponudi prostorsko varčnejšo rešitev. Ta kompaktni zračnik ponuja 23 metrov prilagodljivega prostora za sušenje vašega perila, vendar zavzame le nekaj kvadratnih metrov talne površine.

Pri tem modelu polna količina perila, vključno z dolgimi oblačili, kot so hlače, ne predstavlja nobene težave.

Za študente in vse druge z malo perila in še manj prostora je na voljo tudi konjiček za perilo Brabantia na vratih : enostaven za obešanje in se prilega povsod, od ozkih vrat do debelih sten. In zdaj je v svetu sušenja perila nov trend: konjički za perilo, ki delujejo tudi kot stojalo za perilo. Stojalo za oblačila Linn je primer te genialne fuzijske kreacije.

Posušite, prezračite in shranite svoja oblačila – vse s samo enim kosom pohištva. Razobesite svoje perilo v stilu.

Obešalniki za perilo

Iščete kvalitetne obesalnike za perilo?

Pri nas smo ponosni na našo široko izbiro obesalnikov, ki so trpežni in enostavni za uporabo. Naši obesalniki so idealni za vse vrste perila, vključno s srajce, hlačami, nogavicami in brisačami.

Pogosta vprašanja:

 • Ali imate različne velikosti obesalnikov?
  Da, imamo različne velikosti obesalnikov, tako da lahko izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam.
 • Ali so vaši obesalniki okolju prijazni?
  Da, naši obesalniki so izdelani iz recikliranih materialov in so okolju prijazni.
 • Kje lahko kupim vaše obesalnike?
  Naše obesalnike lahko kupite preko naše spletne strani ali v naši trgovini.

Zakaj izbrati naše obesalnike?

 • Trajni in kvalitetni materiali
 • Enostavna uporaba
 • Različne velikosti in oblike
 • Okolju prijazni

Ne oklevajte in si zagotovite naše obesalnike za perilo že danes!

Koši za za perilo

Odlična rešitev za organizirano perilo: Koši za perilo

Perilo se vedno nabere in za njegovo urejanje potrebujemo praktično in estetsko rešitev. Koši za perilo so odličen izbor za vse, ki želijo imeti urejeno in organizirano perilo, brez da bi morali stalno skrbeti za njegovo razvrščanje.

Najboljša stvar pri koših za perilo je ta, da so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so plastika, kovina, les ali tkanina, in se lahko prilagodijo vašemu okusu in potrebam. Tudi velikosti koš so različne, od majhnih za manjše prostore do večjih za večjo količino perila.

OBOŽENO STOJALO ZA SUŠENJE BRABANTIAPozabite na sušilni stroj. S stojalom za sušenje Brabantia lahko svoja oblačila posušite naravno in popolnoma brezplačno, v zaprtih prostorih in na prostem. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami. Zložljiva stojala za perilo, viseča stojala za sušenje perila, sušilni stolpi ali stojala za oblačila. Sušilnik za vrt, podstrešje ali pralnico. Kupite svoje stojalo za sušenje oblačil zdaj in začnite varčevati na računu za energijo.Za veliko in majhno perilo: po višini nastavljiva krila
Poceni in okolju prijazno sušenje: prihranite energijo
Preprosto premikanje, tudi z voskom
Vaša oblačila bodo dlje ostala lepa
Kompaktno shranjevanje, večina stojal za sušenje je zložljivih
Izberite stojalo za sušenje v svojem najljubšem modelu, barvi in ​​velikosti
Brezskrbna uporaba: do 10 let garancije in servisa

“Iščete kvalitetne obesalnike za perilo? 

Zanimivost:

Nekateri koši za perilo imajo tudi vodilni sistem, ki omogoča enostavno premikanje koša po stanovanju, kar je še posebej uporabno, če imamo manjši prostor in ga potrebujemo premakniti iz enega prostora v drugega.

Koše za perilo so tudi odlična rešitev za tiste, ki želijo izgledati elegantno in urejeno. So lahko okrašeni z različnimi vzorci in barvami, tako da se lahko prilagodijo vašemu okusu in notranjemu okrasju.

Če iščete praktično in estetsko rešitev za vaše perilo, potem so koši za perilo prava izbira. Ne odlašajte in si zdaj omislite svojega.

Če ste trenutno v iskanju koša za perilo, potem ste na pravem mestu!

Naš koš za perilo je izdelan iz trpežnega in kvalitetnega materiala, ki bo trajal dolgo časa. Ima prostorno notranjost, ki bo zadovoljila vaše potrebe po shranjevanju vašega perila. Koš lahko enostavno premikate po vaši spalnici zahvaljujoč ročajem na vrhu. Prav tako ima zračno mrežo, ki preprečuje razmnoževanje bakterij in vonjave.

Če ste trenutno v iskanju koša za perilo, potem ste na pravem mestu! Naš koš za perilo je izdelan iz trpežnega in kvalitetnega materiala, ki bo trajal dolgo časa. Ima prostorno notranjost, ki bo zadovoljila vaše potrebe po shranjevanju vašega perila. Koš lahko enostavno premikate po vaši spalnici zahvaljujoč ročajem na vrhu. Prav tako ima zračno mrežo, ki preprečuje razmnoževanje bakterij in vonjave. Zaokroži svoj prostor z našim elegantnim košem za perilo in si zagotovi udobno in urejeno spalnico. Naročite zdaj in uživajte v našem izdelku!

Če ste trenutno v iskanju koša za perilo, potem ste na pravem mestu!

Zaokroži svoj prostor z našim elegantnim košem za perilo in si zagotovi udobno in urejeno spalnico. Naročite zdaj in uživajte v našem izdelku!