Domov » Dom in oprema » Svetila | led svetila | led žarnice

Prikaz rezultata

Aloka SleepyLights – neverjetna nočna lučka

44.90 z DDV

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Poštnina

7.85 €

Opomba

ASALITE LED stropna svetilka HIGHBAY

ASALITE LED stropna svetilka HIGHBAY

Led stropna Svetila

Stropna svetila, krasijo vsak prostor in mu dajejo določeno vzdušje. Moderno zasnovana stropna svetila in elegantna led svetila so res vrhunec vsakega prostora medtem, ko zagotavljajo osvetlitev polno vzdušja.

V naši ponudbi boste našli svetila, lestence oziroma lustre, led svetila, svetila za kuhinjo, svetila za jedilnico, svetila za dnevno sobo, svetila za spalnico, stropne sijalke ali stenske svetilke, elegantna led svetila, kristalna svetila in še več!

 

 

Preberite si več: Prikaži manj

Svetila v našem domu morajo vsekakor biti prilagojena nam prav tako tudi svetloba žarnice, naj bo to led ali žarnica z nitko.

Poraba električne energije svetil (luči)

Današnja ponudba svetil je ogromna. Zato moramo svetila izbrati z glavo.
Bolj kot na samo obliko svetila, ki nas pritegne, moramo paziti na porabo kajti varčnost svetil je v današnjem svetu na prvem mestu.
Zato vam svetujemo, da nas pred nakupom pokličete in se posvetujete o svetilih in primernih žarnicah. 
Saj življenska doba svetila kot žarnice, je več kot očitno odvisna od kvalitete, posledično tudi cene.
Svetila cenejšega tipa, nam jo lahko večkrat zagodejo. Zato smo večkrat primorani dokupiti žarnice ali pa zamenjati celotno svetilo oziroma lestenec. Mesečna menjava le teh, pa vam lahko nakoplje stroske, ki si jih niste predstavljali. 

Cene samih žarnic za v naša svetila

pa se gibljejo sorazmerno s ponudbo. Vendar, tako kot vsepovsod, je denar, ki ga namenimo nakupu svetila pomenben, zato se je dobro posvetovat pred nakupom, da nebi imeli dodatnih stroškov pri vzdrževanju svetila. 

Za lažje razumevanje porabe električne energije žarnic, oz kako privarčevati, si oglejte spodnjo tabelo.

Stropna svetilka Rustika
LED svetloba: Topla ali Hladna barva svetila? 

Topla ali bela barva svetila z rumenkastim odtenkom. Svetloba te barve je enaka svetlobi klasičnih Žarnic. Zaradi rumenkastega oddtenka je najbolj primerna za uporabo v svetilih v bivalnih prostorih. recimo dnevna soba, kuhinja in spalnica. V prostorih kjer preživimo največ svojega časa. 

Hladna ali bela barva svetila z modrikastim odtenkom. Svetloba te barve je enaka svetlobi ksenonskih žarnic, ki jih uporabljajo v svetilih v avtomobilski industriji. Zaradi modrikastega odtenka je najbolj primerna za zunanjo uporabo, ter v prostorih kot so hodniki, pisarne ali kopalnice, saj nam nudi cca 10% več svetlilnosti.
Zanimivost hladne barve svetila je predvsem, da ne privlači mrčesa.