Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Toaletne mizice - Kozmetične mize

       Toaletne mizice - elegantne toaletne mizice

Toaletne mizice - največja izbera toaletnih miz

Toaletne mizice uporabljajo predvsem ženske za svoje lepotne rituale.
Zahvaljujoč iznajdljivosti oblikovalcev toaletnih mizic in njihovim inovacijam pa lahko toaletna mizica spalnici podari poseben pečat.

Toaletne mizice vam ponujajo veliko prostora in udobja,

zahvaljujoč mehko oblazinjenemu stolu toaletne mize s cvetličnimi okraski v sijajnih odtenkih zlata. Ukrivljene noge klopi toaletnih mizic spominjajo na kos pohištva iz davno preteklih časov. Lesena klop je ročno izdelana za še več udobja pri vašem urejanju. Toaletne mizice in klop je mogoče kombinirati z drugimi kosi pohištva. V kombinaciji s temnejšim pohištvom, bo klop ali toaletna mizica zvezda v vaši dnevni sobi.

Dobavni rok toaletne mizice je predvidoma 3 do 7 delovnih dni.

Toaletne mizice vam dostavimo na vaš dom ali poljubni naslov (na primer za darilo) brezplačno v primeru plačila s predračunom.

TOALETNA MIZA program toaletne mizice

Toaletna mizica je praktična, posebna, čudovita. Ustvarja prav poseben kotiček v prostoru, ki je namenjen razvajanju in urejanju. Hkrati vam toaletna miza ponuja shranjevalni in odlagalni prostor za vso dekorativno in negovalno kozmetiko.

Toaletna miza z ogledalom za kozmetiko

Najbolj priljubljene toaletne mizice: 

Toaletna mizica bo v spalnici ustvarila prostor, ki bo pripadal samo vam. Majhna toaletna mizice, velika, romantična, veličastna - samo taka, kot si jo želite. Prostor bo oaza lepote, nežnosti in miru. Bo del vaših jutranjih in večernih ritualov. Poskrbela bo, da bo iz princese vsako jutro postala kraljica

Ali hrepenite po lastnem „kotičku“? Ustvarite si ga doma s toaletno mizo

Vsaka od nas želi imeti v stanovanju kotiček, ki bi pripadal samo njej. Tudi v preteklosti so imele kraljice v sobanah prostor toaletne mizice, v katerem so se lahko razvajale in urejale. Da dosežete kaj podobnega, vam ni treba kupovati gradu ali izumljati stroja za vrnitev v preteklost.  Popoln kotiček si lahko ustvarite tudi pri sebi doma.

Vsako jutro je v kopalnici velikanski promet. Vsi družinski člani si želijo urediti lase, umiti zobe ali obraz. Da vam ni potrebno z maskaro ob očesu stati v kopalnici in moliti, da vas kdo ne dregne, premislite o oblikovanju lastnega kotička.

Toaletne mizice vsekakor niso pozabljene, svoj prostor bodo našle v vsakem (tudi sodobnem) stanovanju. Zaradi njih boste imeli vso kozmetiko lepo urejeno in vedno na svojem mestu. In še mir boste imeli pri jutranjem ličenju ali večernem odstranjevanju ličil!

Danes je v ponudbi veliko vrst toaletnih mizic. Lahko izbirate provansalsko, princeskino, sodobno ali minimalistično toaletno mizico. Preprosto takšno, ki vas bo na prvi pogled očarala.

Število izdelkov v kategoriji : 27

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 27

Mreža  Seznam 

Padajoče