Domov » Dom in oprema » Toaletne mizice » Omare za nakit z ogledalom

Prikaz vseh 2 rezultatov

Toaletna miza TEREZA 2

381.14 z DDV

3-6 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

OMARICA ZA NAKIT umetna masa, steklo, leseni material

99.95 z DDV

111 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni (se lahko naroči)

Poštnina

9.9 €

Omarica za nakit z ogledalom, da bo vaš nakit vedno na svojem mestu.

Omarica z ogledalom je idealno mesto za shranjevanje nakita ter ličil in je obvezen dodatek v spalnici.
Z leti se nabere veliko dragih in manj dragih drobnarij oziroma nakita. Uhani, verižice, ogrlice, ure in še bi lahko naštevali. Da bi bil nakit varen je omarica opremljena s ključavnico.

Nostalgična omarica za nakit v obliki premičnega ogledala. Da bo vaš nakit zaščiten, bo poskrbela tkanina v notranjosti omarice. Ogledalo na omarici, vam bo pomagalo tako pri ogledu vašega nakita in večerne toalete ali kot pomoč pri zavezovanju kravate.

Omarice za vaše, ogrlice uhane, zapestnice, ličila na Meganakupek.si

Lepotni kotiček, ki je območje samo za vas 

Si želite osebnega lepotnega kotička, ki bo udoben, praktičen in urejen? Tu ste na pravem mestu. Izberite kozmetične mize in omarice in ustvarite svoj prostor za nego. Nega obraza in las, manikura in ličenje bodo veliko lažje in udobnejše opravilce. V predalih bo kozmetika lepo urejena, prostora pa je tudi za lepotne pripomočke. Postavite ga blizu vtičnice, za lažje sušenje las. kozmetična miza z zložljivo zgornjo ploščo se preprosto spremeni iz navadne v toaletno mizo in navduši s svojo večnamenskostjo, medtem ko modeli z okroglim ogledalom osvajajo z romantičnim dizajnom. Dekorativni element so lahko škatle in skodelice za organizacijo ali okrasna škatla za ličila. Praktična oaza lepote, v kateri boste uživali vsak dan!

Omarice za nakit za vaše čudovite modne dodatke

Omarice za nakit pri ljubiteljih nakita nikakor ne smejo manjkati. Te nakit ne le zaščitijo pred umazanijo in prahom, temveč ga tudi stilno postavijo na ogled.Omarice za nakit
Premišljena notranjost omaric za nakit poskrbi, da postanejo zavozlane verižice in izgubljeni uhani le še oddaljen spomin: letvice s kaveljčki nudijo varen prostor za verižice vseh dolžin, ure, zapestnice in broške pa lahko shranite na predvidena mesta. Stojala za prstane in prostorna mesta, kamor lahko vstavite uhane, dopolnjujejo opremo in ustvarijo pregled nad vsemi vašimi dragocenostmi. Notranjost lahko poleg tega dodatno dopolnijo tudi majhne škatle za shranjevanje. Če svoj nakit radi postavite na ogled, vam bodo mogoče všeč dekorativna stojala za nakit. Če pa želite le shraniti majhno zbirko nakita, potem so pri Meganakupek na voljo dodatki za shranjevanje nakita, kot so majhne šatulje in škatle.

Omarice s stilom – za ličila in kozmetiko

Ni le elegantna in s temnim žametom oblečena notranjost tista, ki naj se jo postavi na ogled, tudi zunanjega dizajna omaric za nakit ne gre zanemariti. Posebno priljubljene so priročne škatlice za nakit, ki na komodi v spalnici izpadejo ravno tako lepo kot tudi v kopalnici. Modeli omaric v romantičnem videzu so največkrat belo lakirani, imajo gumbe in ročaje v starinskem videzu ter elegantne noge v obliki loka. Namesto prostostoječe omarice za nakit lahko izberete tudi modele za montažo na steno.

Omarice za nakit – moderne skrinje z zakladom

Omarica za nakit je sodobna skrinja z zakladom. Po želji so na voljo tudi modeli, ki jih je možno zakleniti, in jih lahko odpre le lastnik ključa. Za nego enostaven in kakovostno prevlečen les v kombinaciji z robustnim zrcalnim steklom in stabilnimi nogami kljubuje izzivom vsakdana. Omarica z ogledalom vam poleg tega takoj razkrije, ali se izbrani nakit poda k vašim oblačilom. Pustite se prepričati funkcionalnosti in lepoti omaric za nakit in odkrijte privlačne ponudbe v Meganakupek spletni trgovini. Ob teh omaricah bodo vaše oči zažarele ravno tako, kot bo zasijal vaš zaklad.