Čokolada Cavalier | mlečna

2.99 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Lešnikov namaz | Cavalier spread

7.95 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

CAVALIER GOURMET - TEMNA ČOKOLADA ZA PEKO

Pregrešno dobra, vendar ne pregrešna. Čokolada izbornega okusa za vse, ki jo obožujejo.  Čokolada za gurmane.
Predajte se užitkom brez slabe vesti. 

Cavalier je belgijsko družinsko podjetje, ki od leta 1996 temelji izključno na razvoju, proizvodnji in distribuciji čokoladnih izdelkov brez dodanega sladkorja, ki so sladkani s stevio, naravnim sladilom. 

Glavne lastnosti Cavalier čokolad so :
so prave belgijske čokolade, brez GSO, brez radiacijskega obsevanja, brez jajc, brez dodanega sladkorja, temeljijo na kakavovem maslu in ne delno hidrogeranih maščobah (trans maščobe), imajo visoko vsebnostjo vlaknin,ipd… Čokolade, brez mleka so primerne tudi za občutljive na laktozo in tiste, ki ne uživajo hrane živalskega izvora.
Cavalier lešnikov namaz in Cavalier čokolade (temna, temna s borovnicami in ribezom, temna z zrni kakava) so primerne za diabetike in bolnike s kandido, saj vsebujejo minimalno sladkorja (max.5g).
Čokolade s sadnim deležom (pomaranča, limona&limeta, banana, mango, borovnice,…) vsebujejo prave koščke sadja ali mleto sadje. Cavalier čokolade ne vsebujejo umetnih arom, priokusov, ojačevalcev okusa, ali kemičnih sestavin.

Cavalier temelji na kvalitetni izbiri surovin, ki se uporabljajo za  končni izdelek le, če 100% izpolnjujejo naše stroge kontrole kakovosti. Naša kontrola kakovosti ustreza sledečim standardom:

    

Cavalier je družbeno odgovorno podjetje in skladno s tem podpira pravično trgovino.