Dreame T30 NEO pokončni sesalnik

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

379.90 z DDV

Opis

Zmogljivo sesanje, temeljito čiščenje 
Poganja ga najnovejša tehnologija brezkrtačnega motorja, ki zagotavlja izjemno sesalno moč in več kot ustreza vašim potrebam po čiščenju. Temeljito čiščenje od detajlov avtomobilov do globinskega čiščenja preprog in do odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov s pohištva.

90-minutni maksimalni čas delovanja 
Uživajte do 90 minut neprekinjenega čiščenja v načinu eko sesanja. Preprosto preklapljajte med 3 načini moči s pritiskom na gumb, da zagotovite idealno čiščenje za različne vrste tal.

Enostavno čiščenje 
izdelana je neverjetno lahka, tehta le 1,76 kg, da je čiščenje po vsem domu enostavno. Preprosto ga pretvorite v prenosni sesalnik, da dosežete ozke prostore, čiste stopnice in celo notranjost avtomobila.

Intuitiven LED zaslon 
jasen digitalni zaslon ponuja vse informacije, ki jih potrebujete. Indikatorji vam omogočajo, da na prvi pogled vidite informacije o čiščenju, informacije napakah, načine delovanja in preostali čas delovanja. 3 različne barve označujejo koncentracijo prahu.

Uporabniku prijazen dizajn 
Velik 0,6-litrski košek za prah zadrži več umazanije in zmanjša pogostost praznjenja. Valjčna krtača v obliki črke V z glavniku podobno strukturo preprečuje zapletanje dlačic okoli valja.

Učinkovito čiščenje
Ujame 99,97 % prahu s 5-slojnim pralnim filtracijskim sistemom.

Tih in zmogljiv
T30 NEO učinkovito odstranjuje prah in umazanijo s površin kot so postelje, zofe, oblazinjeno pohištvo in pe več.

Enostavno shranjevanje in montaža
Priročen stenski nosilec 2 v 1 in priklopna postaja za shranjevanje olajšata polnjenje, shranjevanje in organizacijo hkrati.

Pralni filtri za večkratno uporabo
Snemljiva, pralna in večkrat uporabna posoda za prah, filtri in valjčne ščetke naredijo čiščenje učinkovitejše in zagotavljajo dolgotrajno delovanje.

Zamenljiva baterija
Vas skrbi daljše čiščenje? Z visokokakovostno baterijo T30 Neo zagotavlja do 90 minut neprekinjenega čiščenja, ki ga lahko podvojite tako, da izpraznjeno baterijo zamenjate s popolnoma napolnjeno.

Krtača v obliki črke V
Čiščenje vseh vrst tal. Od marmornih tal do avtomobilskih sedežev in težko dostopnih vogalov. Dizajn glavnika za manjše zapletanje.

Računalništvo in računalniška oprema ter vse za gaming room
Spletna trgovina z računalniško opremo Nakupek.si

Brand

Brand

DREAME

Dodatne informacije
Teža 6.2000 kg
Poštnina

6.85 €

Related products