DS6800W AIRPLAY ZVOČNIKIPHILIPS

Brezžični zvočniki s tehnologijo SoundSphere predvajajo tako naraven zvok, da se vam bo zdelo, kot da glasbenik igra pred vami. Odlikujeta jih tehnologija FullSound in sistem zvočnikovBass Reflex.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

499.99 z DDV

Opis

SoundSphere
Uživajte v veličini in energiji glasbe, ki jo predvaja tehnologija SoundSphere do note natančno – točno tako, kot si je zamislil izvajalec. SoundSphere z zagotavljanjem čistega in naravnega zvoka ustvarja globlje in širše zaznavanje zvoka. Rezultat je realističen zvok, ob katerem se boste počutili, kot da ste na pravem koncertu. Vsak zvočnik SoundSphere ima visokotonski zvočnik, ki visi nad ohišjem zvočnika. Visokotonski zvočnik oddaja čistejši zvok v vse smeri. Natančna tehnika povezovanja zvočnega sistema in previdna namestitev nizkotonskega zvočnika tako, da dopolni visokotonski zvočnik, zagotavlja zmanjšane motnje in naravnejši zvok.

FullSound Philipsova inovativna tehnologija
FullSound natančno obnovi zvočne podrobnosti stisnjene glasbe ter jo močno obogati in izboljša, zato lahko izkusite kakovost kot pri glasbi – popolnoma brez popačenj. Tehnologija FullSound temelji na algoritmu naknadne obdelave zvoka in združuje Philipsovo priznano strokovno znanje na področju reprodukcije glasbe ter zmogljivost digitalne obdelave signala (DSP) najnovejše generacije. Rezultat tega so izrazitejši in močnejši nizki toni, okrepljeni vokal, večja jasnost glasbil in bogate podrobnosti. Uživajte v pristni stisnjeni glasbi, ob kateri vas bodo zasrbele pete.

Sistem zvočnikov Bass Reflex
Sistem zvočnikov Bass Reflex zagotavlja sistemu z majhnimi ohišji zvočnikov globoke nizke tone. Od sistema z običajnimi ohišji zvočnikov se razlikuje po cevi za nizke tone, ki je akustično naravnana na nizkotonski zvočnik. Tako se doseže optimalna odzivnost nizkih frekvenc iz sistema. Posledica tega so globlji nadzorovani nizki toni in manj popačenj. Sistem deluje na način tresenja gmote zraka v cevi za nizke tone, ki niha kot običajen nizkotonski zvočnik. V kombinaciji z odzivom nizkotonskega zvočnika razširi sistem spektera nizkih frekvenc in s tem ustvari povsem nove razsežnosti globokih nizkih tonov.

Predvajajte in napolnite iPod/iPad/iPhone
Med polnjenjem iPoda/iPada/iPhona uživajte v najljubši glasbi.Napravo s kablom USB enostavno priključite v zvočnik. Med predvajanjem polni iPod/iPad/iPhone, zato lahko v glasbi uživate povsem brez skrbi, da bi se baterija naprave Apple izpraznila.

Tehnične lastnosti:

ZVOČNA POSTAJA ZA: iPod

ZVOČNA POSTAJA ZA: iPad

ZVOČNA POSTAJA ZA: iPhone

RMS MOČ: 50

VIR NAPAJANJA: omrežje

LINE VHOD: 1

FM SPREJEMNIK: ne

GARANCIJA: 2 leti

Dodatne informacije
Teža 1000 kg
Poštnina

29 €

Opomba

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DS6800W AIRPLAY ZVOČNIKIPHILIPS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Related products