Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

SUŠILNI STROJ BEKO - DS7333PA0

Hiter predogled

Sušilni stroj Beko DS7333PA0 s svojimi 16 programi sušenja, samodejnim delovanjem proti mečkanju in inovativnimi rešitvami zagotavlja preprosto uporabo in učinkovito ter skrbno sušenje vašega perila. Uvršča se v energijski razred A+, za dodaten prihranek energije pa poskrbi tudi tehnologija toplotne črpalke. Programi, kot so program za otroška oblačila »Baby protect«, program za športna oblačila, program za osvežitev, program za Jeans, občutljivo perilo in program za vsakodnevno uporabo poskrbijo, da bo vaše perilo vedno skrbno negovano.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

Redna cena: 489,95 €

Spletna cena: 399,00 €

Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Tehnologija toplotne črpalke Zahvaljujoč toplotni črpalki se zrak za sušenje segreje z nizkimi stroški, obstoječa toplota pa se učinkovito in znova uporablja. V nasprotju s konvencionalnimi sušilnimi stroji tehnologija toplotne črpalke ne uporablja klasičnega ogrevanja. Zaprt krožni sistem zagotavlja energetsko učinkovito sušenje perila in odstranjuje vlago iz oblačil. Samodejno delovanje proti mečkanju V sušilnih strojih znamke Beko funkcija proti mečkanju samodejno spremlja cikel sušenja. Zahvaljujoč nežnemu delovanju bobna omenjena funkcija zagotavlja perilo, pripravljeno za takojšnjo uporabo. Funkcija "FlexySense" – samodejno sušenje s pomočjo senzorja Funkcija za samodejno sušenje s pomočjo senzorja "FlexySense" natančno določa želeno stopnjo suhosti perila. Napredni senzorji vlage in temperature omogočajo izbiro želenega nivoja sušenja. Poleg tega vam ni treba ugibati o času sušenja perila, saj se sušilni stroj samodejno izklopi, ko zazna, da je izbran nivo sušenja dosežen, senzor vlage pa zagotavlja, da je perilo posušeno enakomerno. Program "Baby protect" - program za otroška oblačila Zahvaljujoč senzorjem za prilagoditev temperature in vlažnosti ta posebni program natančno nadzoruje pogoje v sušilni stroju in izbere optimalno nastavitev za sušenje otroških oblačil. Program za športna oblačila Beko skrbi za tiste, ki skrbijo sami zase. Ta program perilo suši pri optimalnem nivoju vlažnosti, ki je primeren za sušenje športnih oblačil. Program za vsakodnevno uporabo Pri Beku se zavedajo, da je vaš čas dragocen in da šteje vsaka minuta. Trudijo se, da bi kupcem ponudili izdelke, ki so kar najbolj preprosti za uporabo. Kot rezultat teh prizadevanj je Beko razvil program za vsakodnevno uporabo, ki 4 kg perila posuši v samo eni uri. V kombinaciji s pralnim strojem znamke Beko, ki ima prav tako na voljo program za vsakodnevno uporabo, lahko vaša oblačila posušite v manj kot dveh urah. Osvežitveni program Program za osvežitev z nežnim gibanjem bobna omogoča odpravo nezaželenih vonjev. Tako boste lahko vaša oblačila osvežili kar brez pranja. Preprosta uporaba filtra Sušilni stroji Beko imajo na voljo preprosto dosegljiv filter. Filter lahko preprosto očistite in s tem zagotovite odlično sušenje. Program za občutljiva oblačila Sušilni stroj znamke Beko s senzorskim nadzorom ima na voljo poseben program za vaša občutljiva oblačila. Program bo vaša občutljiva oblačila posušil nežno pri nižji temperaturi.
Širina: 65,00 cm Višina: 88,50 cm Dolžina: 59,50 cm

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predvidena dobava: Dobava 2 do 3 dni
Želim spremembo cene:

Prihranite z Nakupek.si Euro - prihranite z Nakupek.si - izenačimo cene

Želite obvestilo o spremembi cene:

  • Ceno vam lahko IZENAČIMO!

  • Akcija in promocija

  • Da bi prejeli obvestilo, ko bo cena izdelka nižja nam pošljite sporočilo s povezavo ali imenom izdelka ter vašo telefonsko številko.
  • Sledite povezavi za kontakt z nami


> Sporočite nam vaše želje in podatke o izdelku s klikom tukaj <

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.