Domov » Elektronika - Avdio Video » Glasbila-glasbeni inštrumenti

Prikazovanje 1–12 od 40 rezultatov

PODLOŽKE ZA KLAVIRSKA KOLESA

5.08 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Kurzweil MP 10 – električni klavir

949.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Viscount UNICO 500 – digitalna sakralne orgle

31,589.95 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Viscount UNICO 400 – digitalne sakralne orgle

18,789.95 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Viscount UNICO 300 ditigalne sakralne orgle

15,189.98 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Viscount VIVACE 20 digitalna sakralne orgle

3,690.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

VIVACE 40 – sakralne orgle s pedali in klopjo

4,490.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

FP30 Roland – Električni klavir – ROLAND

619.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Električni klavir HYBRID CASIO GP 500 BK

3,799.01 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Kurzweil MP 10F – električni klavir

1,089.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

ROLAND HP 603 električni klavir

2,049.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Roland električni klavir RP 501 R – NOVO

1,249.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Glasbeni inštrumenti – Izberi svoj inštrument!

Roland je eden vodilnih proizvajalcev klavirjev in klaviatur na svetu, znan po svoji visoki kakovosti in inovativnih tehnologijah. Njihovi klavirji so zasnovani za ustvarjalce in glasbenike vseh ravni, od začetnikov do profesionalcev.

Rolandov najnovejši klavir F-140R je idealen za začetnike in vse, ki iščejo kakovosten instrument za učenje in sprostitev.

Ima realističen zvok klavirja in številne funkcije, kot so različne barve zvoka, metronom in možnost povezave s pametnim telefonom ali tablico.

Če iščete bolj profesionalen instrument, bi lahko razmislili o klavirju Roland LX-17. Ta klavir je opremljen s tehnologijo SuperNATURAL, ki zagotavlja izjemno realističen zvok in nadzor nad tonom. LX-17 tudi vključuje več kot 1000 zvokov in sposobnost snemanja zvoka prek USB-ja.

Vse te značilnosti in še več najdete v klavirjih Roland, zato ne glede na vašo raven znanja ali potrebe, lahko najdete pravi instrument za vas. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, Roland klavirji so odlična izbira za vaše glasbene potrebe.

Yamaha je eno najbolj znanih imen v svetu glasbenih instrumentov in njihova linija klavirjev je ena najbolj priljubljenih.

  • Njihovi klavirji so znani po svoji kakovosti, zvoku in udobju za igranje.

Eden izmed njihovih najbolj priljubljenih modelov je Yamaha P-125. To je kompaktni digitalni klavir, ki je odličen za začetnike in tiste, ki potrebujejo klavir za domačo uporabo. Klavir ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, ki omogoča realističen občutek igranja na akustični klavir. Zvok klavirja je neverjetno realističen, saj uporablja Yamaha-jevo GHS tehnologijo, ki posnema zvok pravega klavirja.

Če iščete nekaj bolj profesionalnega, potem je Yamaha CLP-775 morda prava izbira za vas. To je polno velikostni digitalni klavir, ki je idealen za koncerte in studijsko delo. Ima 88 klavirskih tipk, ki so narejene iz visokokakovostnega materiala, in tudi tu uporablja Yamaha-jevo GHS tehnologijo za realističen zvok. Klavir ima tudi številne funkcije, ki vam omogočajo prilagajanje zvoka in igranje različnih glasbenih stilov.

V kolikor iščete klavir za otroka, potem je Yamaha P-125B primeren za vas.

To je kompaktni digitalni klavir, ki je idealen za otroke, saj je lahek in enostaven za prenašanje. Klavir ima 61 klavirskih tipk in ponuja številne vadbene funkcije, ki bodo pomagale vašemu otroku pri učenju.

Ne glede na to, kakšen klavir potrebujete, Yamaha ponuja široko paleto izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Obiskajte njihovo spletno stran in preverite, kateri klavir je pravi za vas.