Fotelj ADA

506.99 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

4 - 7 tednov

Fotelj ADA je fotelj, ki ni le udoben, temveč ima tudi moderen dizajn. Poseben je zaradi svojega skandinavskega sloga, ki se odlično prilega klasičnem kot modernim interierjem. Narejen je iz kvalitetne pene z Bonell vzmetenjem ter krasnimi lesenimi nogami. Lahko ga postavite tudi v sredino prostora, saj je hrbtni del oblečen v tkanino. 

Fotelj ADA je narejen iz nežne tkanine, ki je prijetna na otip ter podobna žametu. Ne vpija vlage, zato je enostavna za čiščenje.

Material:

– Bonell vzmeti

– Nežna tkanina

– Lesene noge

Barve:

– Zelena

Dimenzije:

– Dolžina: 78 cm

– Širina: 95 cm

– Višina: 83 cm

– Višina nog: 12 cm

– Višina do sedišča: 41 cm

– Globina sedišča: 56 cm

– Višina hrbtnega naslona: 45 cm

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.
S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

Brand

Diamond Lion

SORODNI IZDELKI