Kaj odlikuje hladilnike GardenFresh in zakaj so odlična izbira? Prostostoječi hladilniki Gorenje imajo kar nekaj lastnosti, zaradi katerih jih boste še raje uporabljali. Berite dalje in jih odkrijte.

1. Predal Convert FreshZone

Je priročen predal za shranjevanje svežih živil, ki se lahko hitro prilagodi. Z drsnikom enostavno spremenite temperaturo in predal za meso in ribe spremenite v predal za sadje in zelenjavo.

 

gorenje hladilniki, hladilniki gorenje, gorenje garden fresh, gorenje gardenfresh, poceni hladilnik, pametni hladilnik, prostostoječ hladilnik, prostostoječi hladilniki

2. Pametni sistem AdaptTech

Ta pametni sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.

3. SensoTech Switch

Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s preprostim dotikom. V primeru nenadnega dviga temperature pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.

4. Funkcija FastFreeze

Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri nizki temperaturi –24 °C, da se v njej ohrani večina mineralov. Po približno dveh dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

5. Predal CrispZone z nadziranjem vlage

Prostorni predal CrispZone je zasnovan, da pri nizki temperaturi in z možnostjo prilagajanja ravni vlage ohrani hranilne snovi v živilih in zagotavlja, da bodo dlje ostala sveža.

 

gorenje hladilniki, hladilniki gorenje, gorenje garden fresh, gorenje gardenfresh, poceni hladilnik, pametni hladilnik, prostostoječ hladilnik, prostostoječi hladilniki

6. Slot-in in KitchenFit

Oblika tega hladilnika z zamrzovalnikom ustreza globini pulta, zato se bo elegantno prilegal vaši kuhinji, hkrati pa zagotovil zelo veliko prostora za shranjevanje živil.

7. LED osvetlitev

Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.

8. Energijski prihranki

Kadar ste dlje odsotni, bodo vrata hladilnika ves čas zaprta, zato ga lahko nastavite, da deluje v načinu za varčevanje z energijo.

 

Katera lastnost pa vas najbolj prepriča? Preverite našo izbiro Gorenje GardenFresh hladilnikov in naročite svojega po UAU ceni.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Sorodni članki