Revija ETM Testmagazin je specializirana za testiranje in objavo rezultatov najrazličnejših izdelkov bele tehnike, zabavne elektronike, aparatov za prosti čas, dom itd. V Nemčiji izhaja že od leta 2003 in v tokratni izdaji so objavili rezultate sušilnih strojev nove generacije Gorenje WaveActive, ki so bili lansirani konec leta 2018.

Gorenje DA83IL/I WaveActive

Varčen in učinkovit DA83IL/I

Sušilni stroj DA83IL/I je v natančnem preizkušanju in ocenjevanju presegel 90 % možnih točk. Zaradi tega ga omenjena revija uvršča v kategorijo varčnih in učinkovitih sušilnih strojev, saj za delovanje uporablja nove tehnologije ionizacije.

Ocena zelo dobro

Sušilni stroj Gorenje WaveActive, ki sprejme kar do 8 kg perila, je na podlagi testiranj z rezultatom 92,9 % prejel oceno zelo dobro, kar je največ, kar lahko aparat na podobnih testiranjih dobi. Navdušil je z natančno izdelavo, preprostim upravljanjem, enostavnim vzdrževanjem, naprednimi programi, stabilnostjo in odlično učinkovitostjo sušenja. Poleg vseh omenjenih lastnosti spada v energetski razred A+++, kar ga odlikuje kot varčnega.

Preizkuševalci so izpostavili tudi program IonRefresh. Ta s pomočjo ionov učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave iz perila in ga tako osveži brez pranja. Patentirana funkcija IonTech pripomore tudi k manj zmečkanemu perilu po koncu delovanja. Likanje je za uporabnika tako bolj enostavno, lahko pa se mu tudi povsem izogne.

Gorenje DA83IL/I WaveActive

Dodatno nagrajena generacija WaveActive

Nova generacija WaveActive je bila dodatno nagrajena tudi z odličjem Plus X Award 2018/2019. Gre za eno od vodilnih svetovnih priznanj za odličnost in inovativnost blagovnih znamk na področju tehnologije, športa in življenjskega sloga.

Prejetje te nagrade samo dokazuje, da so pralni in sušilni stroji Gorenje WaveActive vrhunski dosežek kombinacije novih tehnologij, energijske varčnosti, odličnega dizajna in ekološke zavednosti.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si