Pralni stroji Bosch Serije 8 in 6 navdušijo z atraktivnim dizajnom in številnimi inovativnimi rešitvami. Z izbiro pralnih strojev Bosch ActiveOxygen boste dosegli perfektne rezultate pranja že pri pranju perila na 20ºC. Ali pa celo brez vode. In to povsem enostavno.

Ali je najljubša odejica vašega otroka hkrati tudi najljubša odejica vašega hišnega ljubljenčka?

Ni problema. Pralni stroji Bosch ActiveOxygen odstranijo do 99,99% vseh bakterij brez uporabe kemikalij – tudi pri nizkih temperaturah!

Higiensko čisto perilo že pri pranju pri 20ºC

Pri pranju perila pri nizkih temperaturah nas skrbi, ali bodo oblačila sploh čista. Ta skrb je odveč! Rešitev nudi pralni stroj Bosch z inovativno funkcijo ActiveQxygen™. Ta učinkovito opere občutljive tkanine in odstrani do 99,99% vseh bakterij in bolezenskih klic že pri pranju pri 20ºC. In to brez uporabe kemikalij.

Odstrani do 99.99% vseh bakterij.

ActiveOxygen™ je naravna substanca, sestavljena iz molekul kisika, ki se proizvede v aparatu. Dodatno opcijo ActiveOxygen™ lahko aktivirate pri večini programov pranja. Kako ActiveOxygen™ deluje: Ko se pralni cikel prične, hladna ActiveOxygen™ meglica obdela vaše perilo brez uporabe kemikalij. Pred zadnjim izplakovanjem hladna ActiveOxygen™ meglica odstrani preostale bakterije iz perila. Skupaj oba postopka trajata 30 minut in zanesljivo odstranita do 99.99% bakterij in bolezenskih klic iz vašega perila.

Hitra osvežitev ne-pralnih oblačil. Brez vode.

So se vaša ne-pralna oblačila v restavraciji ali pubu navzela neprijetnih vonjav in nimate časa za kemično čiščenje? Bosch nudi rešitev! Z izbiro programa ActiveOxygen™ Refresh lahko hitro in brez vode, v 30 minutah, odstranite neprijetne vonjave in osvežite manj umazana oblačila.

Tri pogosta vprašanja o pranju z Bosch ActiveOxygen

  1. Ali moramo otroška oblačila prati ločeno od ostalih oblačil? Z izbiro ActiveOxygen ločevanje perila med pranjem ni več potrebno, Active Oxygen učinkovito odstrani vse bakterije, ki se zaradi tega ne prenašajo iz perila na perilo.
  2. Ali je potrebno dodatno ročno pranje? Občutljive tkanine moramo prati na nizkih temperaturah. Celo na 20℃ ActiveOxygen odstrani do 99,99% bakterij in bacilov iz vaših oblačil. Funkcijo lahko dodamo pri skoraj vseh programih. Prvič lahko trdimo, da brez kemikalij odstranimo bakterije tudi pri nizkih temperaturah. Tako dodatno ročno pranje ni potrebno.
  3. Ali ima ActiveOxygen kakšne negativne učinke? ActiveOxygen je naravna substanca, ki nastane v aparatu. Sestavljen je iz molekul kisika, ki se med pranjem popolnoma razgradijo. Zato je ActiveOxygen okolju prijazna alternativa za higiensko čiščenje vaših oblačil.

 

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si