Meganakupek.si praktični nasveti

Tipična štiričlanska družina posesa svojo dnevno sobo povprečno 104-krat letno. Čeprav izbira sesalnika ne bo ravno zmanjšala te številke, pa bo zagotovo pripomogla k višji učinkovitosti opravila.

Freestyle Move

Poleg dobre izbire aparata, bo vaš čas sesanja zagotovo zmanjšalo tudi nekaj dobrih potez:

  • Priprava sobe. Najlažji način, da prihranimo čas pri sesanju, je, da prej pripravimo sobo. Poberemo vse predmete, ki morebiti ležijo na tleh, pohištvo nekoliko odmaknemo od sten in odmaknemo manjše tepihe. S tem bomo pripomogli k učinkovitejšemu sesanju – sesalnika nam med delom ne bo potrebno tolikokrat prižigati in izključevati.
  • Redno vzdrževanje sesalnika. Redno čiščenje sesalne cevi in krtače pomaga ohranjati daljšo življenjsko dobo sesalnika. Če aparatu začne pojemati sesalna moč, priporočamo obisk serviserja.
  • Investicija v najboljše. Pokončen, visoko zmogljiv sesalnik bo pripomogel k čiščenju vseh vrst tal, z njim smo bolj okretni in zato hitrejši. Prednost je imeti doma tudi manjšo, priročno verzijo sesalnika, s katerim lahko dosežemo tudi tiste kotičke, ki jih sicer ne bi, in tako učinkovito opravimo z vso prašnostjo.

Freestyle Move

Pokončni sesalnik Freestyle Move

Gorenjev ali kateri koli pokončni sesalnik z enako funkcijo, Freestyle Move je odlična izbira, s katero boste zagotovo zadovoljni. V nekaj sekundah ga lahko spremenite iz pokončnega v ročnega hišnega pomočnika in z njim sesate tla fotelje in počivalnike, sedežne garniture, notranjost avtomobila ter višje police, ki jih z navadnim sesalnikom težje dosežete. 2 v 1 je lastnost sesalnika, s katero boste precej bolj učinkoviti.

Dodatna prednost za učinkovitost pri prostem gibanju s sesalnikom Freestyle Move po prostoru je zagotovo tudi 21, 9 V litijeva baterija s kapaciteto 2.000 mAh. Zahvaljujoč tej ne boste občutili padca učinkovitosti med sesanjem, tudi ob polovični napolnjenosti baterije. Sesalnik bo še vedno brez težav deloval z največjo močjo. S sesalnikom boste, glede na tip površine, lahko brezskrbno sesali tudi do 60 minut.

Freestyle Move

Ergonomična oblika sesalnika Freestyle Move omogoča uporabniku enostaven prehod med bivalnimi prostori in etažami. Sesanje s pomočjo različnih nastavkov zagotavlja, da so tudi najbolj skrita mesta lažje dostopna. Ključnega pomena pri sodobnih sesalnikih je zagotovo tudi njihovo ciklonsko delovanje. Ker zanj ne potrebujete vrečke, bo upravljanje z njim lažje, zrak pa bo zaradi HEPA filtra v sesalniku prav tako čist.  Privlačne LED sijalke na motorni krtači niso le prijetne po videzu, temveč pomagajo pri čiščenju temnih kotičkov vaše sobe. Družinski člani bodo zagotovo zadovoljni, ker bo sesalnik s priročno možnostjo stenskega obešanja vedno pri roki, hkrati pa vedno lepo pospravljen.

V vsakodnevnem hitrem ritmu življenja je užitek nekaj, na kar nikakor ne smemo pozabiti. Zato bo dobra poteza tudi skupno uživanje v čistem prostoru.

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si