Ohranite svežino in kakovost

Bosch ErgoMixx Fresh omogoča, da svežino in aromo živil ohranite dlje časa. Nov sistem za shranjevanje živil je v pomoč vsej družini, saj ponuja preprosto pot do zdravega načina življenja. Zmogljiv 1000-vatni motor in nož QuattroBlade v ročnem mešalniku ErgoMixx poskrbita za pripravo okusnih kreacij iz sadja in zelenjave, kot so smoothieji ali juhe. Z enim samim klikom bo visokočinkovita vakuumska črpalka s pritiskom 500 mbar ročni mešalnik ErgoMixx Bosch spremenila v sistem za vakuumsko shranjevanje, ki je nemudoma pripravljen na uporabo.

 

Vakuumsko shranjevanje

Pri postopku vakuumiranja se zrak odstrani iz posebej zasnovanih posod in vrečk za vakuumsko shranjevanje, pri čemer se ustvari nepredušno okolje. Posode Bosch za vakuumsko shranjevanje so opremljene z indikatorjem vakuuma, ki prikaže, kdaj so posode nepredušno zaprte. Ne glede na to, če nakupovalni seznam vključuje ribe, sir, sadje ali zelišča, bo vakuumski sistem Bosch ErgoMixx zadržal okus in svežino ter živila ohranil sveža dlje časa v primerjavi z običajnimi metodami.

Z najboljšo možno zatesnitvijo sistem prepreči prodiranje zraka in vlage do živil. Ker so živila zaščitena pred dehidracijo in zamrzovalnim ožigom, jih lahko sveža uživate kadar koli želite. Ko svežo zelenjavo, ostanke hrane ali prigrizke shranite v posode za vakuumsko shranjevanje ali vrečke z zadrgo, jim s primernim načinom shranjevanja omogočite daljše ohranjanje svežine.

Zmogljiv motor za popolne rezultate.

Z neverjetno močjo motorja 1000 W in številnimi dodatki je primeren tudi za najzahtevnejše mešanje, sekljanje, drobljenje ali gnetenje. Tudi najtrše sestavine lahko pripravimo hitro in enostavno.

 

Dodatni pribor za vakuumsko shranjevanje

Posode za vakuumsko shranjevanje

Posode za vakuumsko shranjevanje lahko praktično shranite v hladilnik, zamrzovalnik ali shrambo, jih varno in nepredušno zaprte odnesete v službo ali uporabite za prigrizek na poti. Posode ne vsebujejo BPA in so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju.

Vrečke za vakuumsko shranjevanje

Vrečke za vakuumsko shranjevanje so opremljene s praktično dvojno zadrgo za odpiranje in zapiranje, so na voljo v dveh različnih velikostih (1,2 litra in 3,8 litra). Sistem je obenem okolju prijazen, saj omogoča ponovno uporabo na trganje odpornih in trpežnih vrečk za vakuumsko pakiranje. Vrečke so primerne za shranjevanje v zamrzovalniku ali Sous vide kuhanje, saj so odporne na temperature od -18 °C do 85 °C.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Sorodni članki