Lg hladilnik – Glavne značilnosti

  • Odličen prostor s stilom
  • Prihranjena energija z inverterskim kompresorjem
  • Fresh 0 Zone
  • LED osvetlitev
  • Premična posoda za led
  • Smart Diagnosis™

Odličen lg hladilnik je prostor s stilom

Ustvarite prostor v hladilniku, tako kot odgovarja vaši kuhinji.Ta vrhunski hladilnik z zamrzovalnikom nudi velik volumen v svoji kategoriji, zahvaljujoč velikem prostoru.

LG inverterski kompresor varčuje z energijo

LG-jeva tehnologija Inverter Linear Compressor izboljšuje porabo energije, zmanjšuje raven hrupa in ohranja svežino hrane. LG je zamenjal recipročni pogon z linearnim batnim pogonom, pri katerem se zmanjšuje notranje trenje. Hladilnik deluje tišje, ima daljšo življenjsko dobo in varčuje s porabo energije. Zaradi tega ima kompresor 10-letno jamstvo.

Hladilnik s Fresh 0 Zone

Fresh 0 Zone ohranja temperaturo okoli 0°C, kar omogoča začeti postopek kuhanja brez izgube časa zaradi čakanja odtajevanja. Ko je hladilnik nastavljen na 3°C, se temperatura Fresh 0 Zone nastavi na 2°C.

Hladilniki, ki imajo Led osvetlitev

LED osvetlitev je varčnejša in dolgotrajnejša v primerjavi s standardno osvetlitvijo s klasično žarnico. Osvetlitev na več lokacijah na vrhu zamrzovalnika in zadnjem delu hladilnika za boljšo osvetlitev tudi, ko je hladilnik napolnjen s hrano.

Premični pladenj za led

LG-jev nov, vrhunski hladilnik z zamrzovalnikom vključuje premični ledomat, ki ga je mogoče enostavno odstraniti, ko potrebujete v zamrzovalniku več prostora.

Smart Diagnosis™

LG Smart Diagnosis™ je hitra in praktična tehnologija za odkrivanje in reševanje vseh problemov. Enostavno pokličete telefonsko številko servisa LG in prislonite pametni telefon na napravo na hladilniku. Naprava komunicira z računalnikom, kateri postavi diagnozo v le nekaj sekundah in takoj zagotovi rešitev.

Vrhunski dizajn

Uglajen prvorazredni dizajn, ki je dosežen z uporabo Micro & Diamond teksture v notranjem delu.

Večkratni pretok zraka

Hladilni zrak se dovaja v vsak kot hladilnika, zahvaljujoč velikemu številu ventilacijskih lukenj za hlajenje.

Tanek dispenzer za vodo, polica iz kaljenega stekla

Uživajte z inovativnim tankim dispenzerjem za vodo, ki ne zmanjšuje notranjega prostora hladilnika. Kaljena stekla so dovolj trpežna, da lahko nosijo težo do 150 kg. *Podatki temeljijo na testih robustnosti steklenih polic.

Dimenzije

Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Sorodni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.