Sledenje osebnemu okusu

Pri opremljanju jedilnice je ključno upoštevati svoj osebni okus in stil. Izbira pohištva naj odraža vašo estetiko in udobje, saj bo jedilnica prostor, kjer boste preživljali čas s svojo družino in prijatelji.

Skandinavski slog s svojo preprosto eleganco ter svetlimi in naravnimi barvami trenutno prevladuje, vendar nič ne preprečuje, da ne bi izbrali stila, ki najbolje ustreza vašim željam in potrebam.

Trendi skandinavska jedilnica dodatki za jedilnice

Vrnitev k naravi

Naravni materiali in teksture so ponovno v ospredju. Les je še posebej priljubljen, saj prinaša toplino in avtentičnost v prostor.

Grobe teksture z grčami ter nepravilnimi robovi dajejo občutek robustnosti in naravnosti. Teksturirane površine jedilnih miz so ne samo estetsko privlačne, temveč tudi praktične, saj manj izpostavijo manjše nepravilnosti ter prstne odtise.

 

Trendi jedilnica les jedilna miza

Industrijski slog

Industrijski slog je trenutno zelo priljubljen in se odlično prilega opremi jedilnic.

Kovinski podstavki za mize in stole, videz postaranih površin ter globoki barvni odtenki ustvarjajo značilen videz. Svetilke z videzom starinskih svetilk pa dopolnjujejo celotno vzdušje, saj oddajajo prijetno toplo svetlobo. Ta slog je idealen za tiste, ki si želijo unikaten in industrijsko navdihnjen prostor.

Trendi jedilnica osvetlitev industrijski slog

Optično povečanje prostora

Tudi v manjših jedilnicah se da ustvariti občutek prostornosti. Uporaba okroglih ali raztegljivih miz ter manjših stolov pomaga optimizirati izkoriščanje prostora.

Transparentno pohištvo, kot so mize s stekleno ploščo ali stoli s tankimi nogami, dodatno prispeva k vizualnemu povečanju prostora. S temi elementi se lahko vaša jedilnica zdi večja in svetlejša.

Trendi jedilnica manjša okrogla raztegljiva miza

Jedilni kot

Jedilni kot je funkcionalna izbira za manjše prostore in tudi za tiste, ki želijo jasno ločiti območje jedilnice od kuhinje in dnevne sobe.

Jedilna klop je osrednji element, ki prihrani prostor, saj za mizo potrebuje manj odmika kot klasični stoli. Klopi so na voljo v različnih izvedbah, z nasloni ali brez, in se lahko kombinirajo z ujemajočimi se stoli za popoln videz in funkcionalnost.

Trendi jedilnica jedilni kot les usnje

Vse za vašo jedilnico poiščite na meganakupek.si in nakupek.si.