Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

W8644H PRALNI STROJ GORENJE - Z

Hiter predogled

Pralni stroj W8644H sodi v energijski razred A+++ (-10 %), kar pomeni, da porabi kar 40 % manj energije v primerjavi z energijskim razredom A.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

549,90 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opis

SensoCARE načini pranja - pranje po vaši meri
Gorenjevi pralni stroji ponujajo možnost izbora načina pranja, ki vam najbolj ustreza. Če uporabljate običajne programe pranja (bombaž, sintetika, mešano, občutljivo, volna), lahko izbirate med štirimi možnimi načini. NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE in AllergyCARE so optimirani tako, da zagotavljajo vselej odličen pralni rezultat in popolnoma negovano perilo.
- NormalCARE: prednastavljen način pranja za običajno vsakodnevno rabo ob optimalni kombinaciji porabe energije in časa.
- EcoCARE: neguje perilo pri nizki porabi vode in energije ne glede na čas pranja.
- TimeCARE: način, ki v najkrajšem možnem času s povečano intenziteto delovanja učinkovito opere perilo.
- AllergyCARE: prijazen način za vse z občutljivo kožo - zagotavlja pranje z več vode in popolnoma izprano perilo.

OptiDrum: wellness za vaše perilo
Inovativno oblikovana notranjost bobna iz nerjavečega jekla je popolnoma prilagojena učinkovitemu gibanju perila med procesom pranja. Velika prostornina ponuja udobje tudi ob pranju večje količine perila. Struktura bobna je oblikovana premišljeno, tako da velikost, oblika in število odprtinic zagotavljajo manjšo porabo vode in električne energije. 3D rebra v obliki vala nežno pomikajo perilo proti zadnjemu delu bobna in ga dvigujejo proti vrhu. K temu dodatno pripomore posebna poševna oblika notranjega stekla vrat. OptiDrum poskrbi, da je perilo ohranjeno in negovano na najboljši možen način.

Učinki SoftSound - uporabniku prijazni zvočni signali
Poleg izjemne vizualne oblike, so Gorenjevi pralni stroji tudi zvokovno odlični. Privzeti zvočni signali in visoko kakovostni zvočniki dodatno pripomorejo k prijaznejši uporabniški izkušnji. Posebna skrb je namenjena tudi slišnosti premikanja programskega in funkcijskih gumbov, posodice za detergent ter vrat aparata.

Učinkovito omočenje s sistemom QuickWet
Izjemno hitro omočeno perilo in krajše trajanje programa. Sistem intenzivnega omočenja perila QuickWet omogoča dovajanje vode, pomešane s pralnim sredstvom, sočasno z dna in z vrha bobna. Na ta način voda hitreje omoči perilo, proces pranja pa je zato krajši in energijsko učinkovitejši.

SterilTub: čist stroj za čisto perilo
Pranje na nižjih temperaturah in z okolju prijaznejšimi, a manj agresivnimi pralnimi praški, ustvarja odlično klimo za razvoj bakterij, ki se zadržujejo v kadi pralnega stroja. Zaradi tega lahko sicer normalno oprano in posušeno perilo ob prvem stiku z vlago prične oddajati neprijeten vonj. S programom SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, boste poskrbeli za popolno higieno v notranjosti stroja in s tem za odlično negovano perilo.

Zdržljiv grelec DuraHeat
Manj nabiranja vodnega kamna, daljša življenjska doba. Grelec DuraHeat je prevlečen z zaščitno plastjo niklja, na kateri se zaradi izjemne gladkosti nabira občutno manj vodnega kamna. V primerjavi s klasičnimi rešitvami pralni stroj z grelcem DuraHeat deluje dlje in bistveno bolj ekonomično. S tem se potrjuje kakovost stroja in podaljšuje njegova življenjska doba.

Stability control - nadzor stabilnosti
Sistem za nadzor stabilnosti skrbi za enakomerno porazdelitev perila v bobnu. Če senzor zazna neravnovesje, zaustavi vrtenje bobna in tako na novo omogoči enakomerno porazdelitev.

Ostale lastnosti:

- Osvetlitev bobna z LED lučko
-LCD prikazovalnik
-Nastavitev števila obratov centrifuge
-Nastavitev temperature
-Hladno pranje: z gumbom
-Personalizirane nastavitve za vse programe
-23 programov
-Samodejno zaznavanje teže perila TotalWeight
-Delni AquaStop
-Zaščita pred prelitjem
-Otroška zaščita

Tehnične lastnosti:

VRSTA PRALNEGA STROJA: polnjenje spredaj
ZMOGLJIVOST PRANJA: 8
ENERGIJSKI RAZRED: A+++
UČINEK PRANJA: A
UČINEK OŽEMANJA: A
HITROST OŽEMANJA DO: 1400
ŠTEVILO PROGRAMOV: 23
UPRAVLJANJE: elektronsko
ZAMIK VKLOPA: da
GARANCIJA: 5 let

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predvidena dobava: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.