KOTNA PISALNA MIZA leseni material bela, hrast

279.00 z DDV

19 v zalogi: (se lahko naroči)

Nastavljive pisalne mize

Naročite lahko nastavljive pisalne mize, ki rastejo z vašim otrokom.

Na voljo so tudi HABA višinsko nastavljive pisalne mize. 

Izbira prave nastavljive pisalne mize je še posebej pomembna pri otrocih. Višinsko nastavljiva pisalna miza mora biti tudi trpežna in prilagodljiva pri uporabi. Plošča pisalne mize je sestavljena iz številnih slojev furnirja iz pravega lesa, ki so lepljeni navzkrižno. Zaradi tega je miza izjemno trdna in obstojna. Pri Haba vedno prisegamo na kakovost izdelave in materialov.

Spodbujanje ustvarjalnosti, kreativnosti in produktivnosti vas ali vašega otroka z nastavljivo pisalno mizo

 • Ali želi vaš otrok raziskovati svet umetnosti? Si želi prostor, da izrazi svojo ustvarjalnost? 
 • Višinsko nastavljive pisalne mize so idealen prostor kjer lahko starši spodbudimo otrokovo ustvarjalnost.

Pisalne mize rastejo z vašim otrokom, za slikarske podvige jih nagnemo, da otrok lahko stoji in slika.
Nastavljive so tudi po višini, da nastavimo pravo višino delovne površine.

V program nastavljive pisalne mize smo dodali tudi HABA mize višjega razreda tako, da je izbira še večja.

Nastavljiva pisalna miza omogoča funkcionalnost nastavitve mize po višini.

Nastavljive pisalne mize bodo poskrbele za udobno pisanje in vam bodo nudile dovolj prostora, da boste lahko nemoteno opravljali svoje delo. Nič več se ne boste izgubljali pod goro razmetanih papirjev na vašem delovnem mestu. Nastavljive mize s svojo elegantnostjo se bodo brez težav spojile z ostalim pisarniškim pohištvom.

VIŠINSKO NASTAVLJIVE OTROŠKE MIZE HABA

Nastavljiva pisalna miza velikosti 140 cm nastavitve: po meri Desk ANDERSon HABA z oglasno desko. Nastavljiva pisalna miza haba je kot nalašč za vse tiste, ki imajo radi svobodo pri delu. Komplet dopolnite s dodatki. Višinjsko nastavljive mize

Potreben dodatek za vsakega študenta

S prehodom v šolo se otroci iz dneva v dan več naučijo, kar vključuje tudi pravilno sedenje. Da bi malčki to nalogo uspešno obvladali, potrebujejo svoj učni prostor, prilagojen njihovi ergonomiji. Nakup otroške mize vključuje tudi prilagajanje otrokovega delovnega okolja za naslednjih nekaj let.

Še posebej praktično je, če je otroška miza nastavljiva po višini in »raste« z njimi. Poleg tega jim boste s prilagoditvijo ustrezne višine zagotovili idealne pogoje za daljšo koncentracijo in lažje učenje. Da bi srednješolec želel sedeti za isto mizo kot osnovnošolec, izberite diskreten dizajn in nevtralne barve mize. Poleg bele mize so priljubljene tudi otroške mize v odtenkih lesa ali temnejših kovinskih variant. Glede lastnosti je treba upoštevati več elementov:

 • Pisalni prostor naj bo dovolj velik, da bo poleg knjig in zvezkov dovolj prostora tudi za prenosnik ali računalnik.
 • Odlična rešitev je izvlečna miza za tipkovnico, saj tak sistem pušča dovolj prostora za šolske potrebščine in knjige.
 • Izberite mizo z dovolj prostora za shranjevanje – predelki pod površino mize in stranski predali bodo ustvarili dovolj integriran prostor za vse potrebne stvari za vašega učenca.

Prednosti miz za otroke

 • Prilagajanje ergonomiji otrok
 • Nastavljiva višina
 • Priročen prostor za shranjevanje: predali, zaprti predelki, odprte police…
 • Prostorna delovna plošča
 • Kakovosten, dolgotrajen in trpežen material
 • Različni modeli za različne sloge dekoracije

Ustvarjanje otroškega učnega kotička

Za ustvarjanje učnega prostora ni dovolj le postavitev mize za otroke. Razmisliti je treba o več stvareh, da bi ustvarili prostor, ki bo hkrati motivirajoč, pomirjujoč, igriv in prijeten. Pisalna miza ne bo delovala brez ustreznega pisarniškega stola za mlade . Idealna izbira bi bil ergonomski stol, ki bo otroku omogočil pravilno sedenje. Prav tako osnovna oprema otroškega delovnega prostora vključuje svetilko , ki bo poskrbela za optimalno osvetlitev v trenutkih, ko dnevna svetloba počasi izginja. Izbira položaja za namestitev svetilke je odvisna od tega, ali je vaš otrok levičar ali desničar.

Če potrebujete več prostora za shranjevanje, police in stojala zagotoviti ta dodaten prostor. Prav tako se za dodatno shranjevanje lahko uporabijo pisarniški predali na kolesih , ki jih lahko postavite pod mizo, otrok pa jo bo lahko premikal v različne dele svoje spalnice.

Nakupujte v naši spletni trgovini

Po višini nastavljiva pisalna miza, majhna miza za spalnico ali velika kotna miza z različnimi odlagalnimi elementi – kateri koli model iščete, boste v naši ponudbi zagotovo našli tistega, ki ga iščete. Obiščite našo spletno trgovino in izberite model, ki bo ustrezal vsem zahtevam in potrebam.

Kako narediti to iskanje zabavno? Naj vaš otrok samo izbere svojo mizo in si ustvari svoj delovni kotiček.