OTROŠKI STOL

79.00 z DDV

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Poštnina

9.9 €

Opomba

Otroška mizica in stolčki z otroško mizo, otroški stolčki in klopjo. S otroško mizico in stolčki, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem. Z veseljem bodo prirejali čajanke in debate ob kavici.

Otroška mizica bo tudi pripomoček pri ustvarjanju in učenju. Naročite lahko nastavljive otroške pisalne mize, ki rastejo z vašim otrokom. Na voljo so tudi HABA višinsko nastavljive pisalne mize. 

Izbira prave nastavljive pisalne mize je še posebej pomembna pri otrocih. Višinsko nastavljiva pisalna miza mora biti tudi trpežna in prilagodljiva pri uporabi. Plošča mize je sestavljena iz številnih slojev furnirja iz pravega lesa, ki so lepljeni navzkrižno. Zaradi tega je miza izjemno trdna in obstojna. Pri Haba vedno prisegamo na kakovost izdelave in materialov.

Lesena otroška mizica in otroški stolček – bukev bela barva

Miza in stol, primerna za malčke od samostojnega sedenja naprej. Narejeno iz bukovih vezanih plošč, ki so dovolj trdne in močne, da dojenčkom nudijo vso potrebno stabilnost.

Vsi naši izdelki so kakovostne izdelave in so narejeni v Sloveniji iz Slovenskega lesa.

Otroška domišljija preprosto ne pozna meja. Ravno zato otroci radi ustvarjajo, za kar seveda potrebujejo tudi primeren prostor. Jedilna miza pogosto ni najbolj praktična za otroško ustvarjanje, zato lahko otroški kotiček ali sobico opremite s praktično otroško mizico.

Lesena otroška mizica in otroški stolček My Montessori

Velikost otroške mizice in stolčka, ki je del blagovne znamke My Montessori, je prilagojena velikosti otrok. Poleg tega ima tudi praktično delovno površino, na katero lahko otroci postavijo barvice, voščenke, pisan papir in ostali ustvarjalni material. Ob strani si uredite prostor, kamor lahko namestite rolo papirja in tako ne bo nikoli zmanjkalo podlage za ustvarjanje.
Otroci bodo navdušeni!

Mizica in stolček sta del čudovite linije Kocka in se lepo ujema z ostalim pohištvom Kocka.

Lesene otroške mizice in stoli

Lesena otroška mizica

Otroška mizica in stolček

Pri zasnovi mize sva sledila temeljnim vodilom montessori pedagogike, ki naj bi pri otroku v najzgodnejšem obdobju spodbujala razvijanje veščin, ki jih bo potreboval v vsakdanjem življenju. Konkretno: koncentracija, občutek za red, občutek za estetiko, samostojno vzdrževanje reda, samostojna priprava mize.

Lesene otroške mizice in stoli

Lesena otroška mizica in otroški stolček – Otroška sedežna garnitura z mizico, stolčki in klopjo S to otroško mizico blagovne znamke MY MONTESSORI, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem. Set je sestavljen iz: 1 mize, 2 stolčkov in 1 klopi. Garnitura je izdelana iz kakovostnega lesa, prebarvana z belo barvo in bo vašemu malemu korenjaku nudila obilo zadovoljstva. Vaši otroci, stari več kot 3 leta, se bodo s to garnituro odlično zabavali.

 Ideja gre takole:

  • otrok si s montessori police pod izbere material, s katerim bi delal,
  • material postavi na »delovni pult«, ki je stabilen in mu nudi ves prostor, ki ga potrebuje pri svojem delu,
  • otrok dela samo z montessori materialom, ki je trenutno na površni mize, ostalih igrač oziroma materialov ne vidi, saj so »skrite« oziroma pospravljene na policah ali omari
    (urjenje koncentracije, saj med delom ni skušnjave po drugi igrači)
  • in najlepše, ko otrok konča z delom, izbran material pospravi nazaj na polico, da se mu prostor na mizi sprosti za novo učenje. Tako se red nauči vzdrževati spotoma in popolnoma brez prisile.

Otroška mizica in stolček za ustvarjanje z vašim otrokom

S to otroško mizico blagovne znamke MY MONTESSORI, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem.
Set je sestavljen iz: 1 otroška mizica, 1 otroški stolček. Lesena otroška mizica in stolček je izdelana iz kakovostnega lesa, prebarvana z belo barvo in bo vašemu malemu korenjaku nudila obilo zadovoljstva. Vaši otroci, stari več kot 3 leta, se bodo s to garnituro zadovoljno učili novih spretnosti, da bodo že v začetku življenja nabirali dragocene izkušnje in znanje. My Montessori – Lesene otroške mizice in stoli

Razveselite svojega otroka s to čudovito mizo. Kombinirajte mizo s stolom iz istega programa in svojim otrokom privoščite vesele trenutke.