Domov » Otroška oprema » Otroške in mladinske sobe | Dodatna oprema » Otroška mizica in stolčki » Lesene otroške mizice in stoli - Lesene mize za otroke in stolčki
Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Lesena otroška mizica in otroški stolček

Lesene otroške mizice in stoli so nepogrešljiv del vzgoje vaših otrok

Razveselite svojega otroka s to čudovito leseno otroško mizo. Kombinirajte leseno otroško mizico s stolom iz istega programa in svojim otrokom privoščite vesele trenutke.

Lesena otroška mizica in otroški stolček – bukev bela barva

Miza in stol, primerna za malčke od samostojnega sedenja naprej. Narejeno iz bukovih vezanih plošč, ki so dovolj trdne in močne, da dojenčkom nudijo vso potrebno stabilnost.

Vsi naši izdelki so kakovostne izdelave in so narejeni v Sloveniji iz Slovenskega lesa.

Otroška domišljija preprosto ne pozna meja. Ravno zato otroci radi ustvarjajo, za kar seveda potrebujejo tudi primeren prostor. Jedilna miza pogosto ni najbolj praktična za otroško ustvarjanje, zato lahko otroški kotiček ali sobico opremite s praktično otroško mizico.

Lesena otroška mizica in otroški stolček My Montessori

Velikost otroške mizice in stolčka, ki je del blagovne znamke My Montessori, je prilagojena velikosti otrok. Poleg tega ima tudi praktično delovno površino, na katero lahko otroci postavijo barvice, voščenke, pisan papir in ostali ustvarjalni material. Ob strani si uredite prostor, kamor lahko namestite rolo papirja in tako ne bo nikoli zmanjkalo podlage za ustvarjanje.
Otroci bodo navdušeni!

Mizica in stolček sta del čudovite linije Kocka in se lepo ujema z ostalim pohištvom Kocka.

Lesene otroške mizice in stoli, ki jih priporočamo:

Dimenzije lesenega otroškega stolčka:

 • višina 40 cm,
 • višina sedala 17 cm,
 •  širina 33 cm,
 • globina 40 cm.

Dimenzije otroška mizica:

 • višina 37 cm,
 • širina 40 cm,
 • globina 40 cm
 • in 15mm debelina.

Barva:

 • pohištvo in lesena otroška mizica in otroški stolček  je barvano z barvami, ki so primerne za otroške igrače (skladne s standardom EN 71-3);
 • možnost tudi v drugi barvi.

Material:

 • vezana plošča bukev;
 • možnost izbire drugega materiala.

Otroci se radi igrajo in uporabljajo lesene otroške mizice in stole

Najlepše trenutke svojega otroštva preživijo v igri z vami ali svojimi vrstniki. Otrok bo z veseljem uporabljal otroško sedežno garnituro. Je odličen dodatek za otroško sobo, dvorišče ali kateri koli del doma, ki si ga želi vaš otrok. 

Vaš otrok bo užival v risanju, igranju iger ali čajankah s prijatelji. Lesene otroške mizice in stoli Athena so del blagovne znamke MY Montessori in nudjo ure zabave za vašega otroka. Sestavljen je iz lesene otroške mize in dveh stolov

Elegantna bela barva se bo odlično prilegala vsakemu delu doma. Izdelana je iz kvalitetnih lesenih materialov. Komplet je na voljo za otroke od 3 do 10 let . Največja obremenitev približno 60 kg. 

Lesena otroška miza in stol | My Montessori – Lesene otroške mizice in stoli

Pri zasnovi mize sva sledila temeljnim vodilom montessori pedagogike, ki naj bi pri otroku v najzgodnejšem obdobju spodbujala razvijanje veščin, ki jih bo potreboval v vsakdanjem življenju. Konkretno: koncentracija, občutek za red, občutek za estetiko, samostojno vzdrževanje reda, samostojna priprava mize.

Zelo praktično za otroke, lahko rišejo, slikajo, se igrajo s prijatelji.

Lesena otroška mizica in otroški stolček - Lesene otroške mizice in stoli

Lesena otroška mizica in otroški stolček – Otroška sedežna garnitura z mizico, stolčki in klopjo S to otroško mizico blagovne znamke MY MONTESSORI, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem. Set je sestavljen iz: 1 mize, 2 stolčkov in 1 klopi. Garnitura je izdelana iz kakovostnega lesa, prebarvana z belo barvo in bo vašemu malemu korenjaku nudila obilo zadovoljstva. Vaši otroci, stari več kot 3 leta, se bodo s to garnituro odlično zabavali.

 Ideja gre takole:

 • otrok si s montessori police pod izbere material, s katerim bi delal,
 • material postavi na »delovni pult«, ki je stabilen in mu nudi ves prostor, ki ga potrebuje pri svojem delu,
 • otrok dela samo z montessori materialom, ki je trenutno na površni mize, ostalih igrač oziroma materialov ne vidi, saj so »skrite« oziroma pospravljene na policah ali omari
  (urjenje koncentracije, saj med delom ni skušnjave po drugi igrači)
 • in najlepše, ko otrok konča z delom, izbran material pospravi nazaj na polico, da se mu prostor na mizi sprosti za novo učenje. Tako se red nauči vzdrževati spotoma in popolnoma brez prisile.

Lesena otroška mizica in stolček za ustvarjanje z vašim otrokom

S to otroško mizico blagovne znamke MY MONTESSORI, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem.
Set je sestavljen iz: 1 otroška mizica, 1 otroški stolček. Lesena otroška mizica in stolček je izdelana iz kakovostnega lesa, prebarvana z belo barvo in bo vašemu malemu korenjaku nudila obilo zadovoljstva. Vaši otroci, stari več kot 3 leta, se bodo s to garnituro zadovoljno učili novih spretnosti, da bodo že v začetku življenja nabirali dragocene izkušnje in znanje. My Montessori – Lesene otroške mizice in stoli

Razveselite svojega otroka s to čudovito mizo. Kombinirajte mizo s stolom iz istega programa in svojim otrokom privoščite vesele trenutke.

Lesene otroške mizice in stoli so pomembni za razvoj otroka z didaktičnimi igračami in montessori materiali