Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Pogradi in zabava

Pogradi – Za kakovosten spanec najmlajših

Otroške postelje in pogradi so vsaj del otrokovega življenja tesno povezane z najmlajšimi, saj otroci poleg spanja na njih radi tudi berejo, se učijo, igrajo, pišejo domače naloge ali pa samo skačejo in se obmetavajo s plišastimi igračami. Prav je, da so postelje in posteljni okvirji iz kakovostnih in trpežnih materialov.
Postelje in pogradi Izdelki

Šolske počitnice so z obiski starih staršev in kolonij odlična priložnost za prenovo otroške sobe. Bodoči šolarji se bodo razveselili nove pisalne in računalniške mize ter pisarniškega stola, če pa si bosta sobo delila dva otroka lahko razmislimo o nakupu novega pograda. Za popolno stilsko osvežitev zamenjajmo še regale, preproge, posteljnino, svetilke in dekoracije.
 Prenova otroške sobe. Če pa si bosta sobo delila dva otroka lahko razmislimo o nakupu novega pograda

 

Postelja za “velike” – velik korak za vašega malčka

Ko malček dopolni tri leta, starši pričnejo razmišljati o naslednjem koraku na dolgi poti odraščanja. Obdobje, ko otrok prične tvoriti daljše smiselne stavke, razvija dolgoročni spomin in se odvadi nošenja plenic, je hkrati tudi čas, ko rad poudarja, da je že “velik”, torej pripravljen na nove izzive. Med ostalim tudi za bolj samostojno spanje. Največkrat se namreč prav v tem obdobju odločimo, da otrok potrebuje običajno, “veliko” posteljo. Psihologi in pedagogi priporočajo, naj bo prehod čim mehkejši: otroku kupite posteljo manjših dimenzij, ki se mu bo zdela bolj obvladljiva, nenazadnje pa bo v otroški sobi zavzela manj prostora in vam podaljšala čas, ko boste morali razmisliti o postavitvi, primerni vse do konca najstniških let. Otroku dovolite, da sodeluje pri izbiri postelje, posteljnine in drugih dodatkov, zaradi katerih bo svojo posteljo in sobo še bolj vzljubil.

Pogradi za otroke

Mlajši bodo veseli dvignjenih postelj, ki imajo spodaj igralno površino in jim omogočajo pobeg v svet domišljije. Male princeske bodo morda očarane nad pravljično posteljo z rožnatimi dodatki, s katere se lahko vsako jutro spustijo kar po toboganu, mladi navihanci pa se bodo nedvomno navdušili nad dodatki, ki posteljo spremenijo v viteško trdnjavo.

Vsem, ki vas še vedno skrbi varnost ob spanju v otroški postelji, priporočamo nakup snemljive zaščitne ograjice. Ta bo tistim, ki spijo bolj nemirno, preprečevala padce med spanjem in nenazadnje vplivala na bolj kakovosten počitek staršev.

Če ima vaš otrok težave z alergijami, vsekakor poskrbite za nakup antialergijskega ležišča, prešite odeje in vzglavnika, ki bodo preprečevali izbruh alergičnih reakcij med spanjem.

Dvignjena postelja in pograd – sodobna arhitektura reši prostorske težave

Z leti otrok potrebuje vedno več prostora za učenje, shranjevanje šolskih potrebščin in drugih osebnih predmetov, preraste pa tudi otroško posteljo manjših dimenzij. Včasih se zdi, da je mladinska soba premajhna za vse vidike odraščanja, a k sreči so dandanes na voljo sodobne arhitekturne rešitve, s katerimi mladinska soba postane otrokovo priljubljeno zatočišče.

Na voljo so dvignjene postelje oziroma posteljni okvirji, spodaj in ob straneh obdani s predali, policami ali omarami, ki otroku nudijo dovolj shranjevalnih površin za oblačila, knjige in vse druge vrste osebnih predmetov.

Za vse, ki sobo delijo z bratom ali sestro, pa so še vedno priljubljena izbira pogradi, ki so dandanes na voljo v zanimivih postavitvah in ustvarjajo videz bolj prostorne, zračne otroške sobe, obenem pa kar najbolje izkoristijo dimenzije prostora.