Domov » Otroška oprema » Poganjalci | Poganjalec za otroke

Prikaz vseh 4 rezultatov

Poganjalec Italtrike LA COSA – Različni motivi

73.90 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Dragster

72.20 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Poganjalec Biemme MERCEDES PUSH CAR rdeč

84.90 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Poganjalec – Cruzee

139.90 z DDV

97 v zalogi: (se lahko naroči)

Poganjalec je primeren za vaše malčke, ki še ne znajo voziti kolesa. Leseni poganjalci.

Poganjalec je primeren za vaše malčke, ki še ne znajo voziti kolesa.

Poganjalec se pohvali s čvrsto, močno a lahko konstrukcijo. Opremljen je z kolesi, ki ne puščajo sledi.

Poganjalec je odlična izbira za otroke pred pričetkom vožnje s kolesom. Sedež poganjalca mora biti nastavljen tako, da otrok s poganjalcem lahko hodi. Na ta način bo dobil občutek varnosti, saj bo v vsakem trenutku dosegel tla, zato bo hoja vedno hitrejša, sčasoma pa bo prešla v tek. Otrok bo vedno pogosteje noge dvigoval v zrak, s čimer bo dosegel hitrejše gibanje in utrjeval ravnotežje. Ko bo otrok dobro obvladal vožnjo s poganjalcem, bo vožnja s kolesom povsem enostavna.

Opozorilo: ni za uporabo v prometu. Potrebno je nositi zaščitno opremo.

Dobrodošli v svetu na dveh kolesih!

Novi Cruzee je namenjen otrokom od 1. do 6. leta starosti, saj sta po višini nastavljiva tako krmilo (100 mm) kot sedež (229 mm), tako da kolo raste skupaj z vašim najmlajšim kolesarjem. Na voljo je v 9 barvah, odlikujejo pa ga trpežen aluminij, udobno oblazinjen sedež in pnevmatike, ki jih ni mogoče preluknjati, in je pri tem z manj kot 2 kg najlažji poganjalček na svetu.

Poganjalec Cruzee - Poganjalci - Poganjalčki - Dobrodošli v svetu na dveh kolesih! Novi Cruzee je namenjen otrokom od 1. do 6. leta starosti, saj sta po višini nastavljiva tako krmilo (100 mm) kot sedež (229 mm), tako da kolo raste skupaj z vašim najmlajšim kolesarjem. Na voljo je v 9 barvah, odliku

Otroški poganjalec Italtrike LA COSA je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in varnost. Ohišje je narejeno iz trpežne plastike, kolesa pa so izdelana iz mehkega in nedrsečega materiala, kar zagotavlja dober oprijem na različnih površinah in preprečuje drsenje. Sedež je nastavljiv po višini, kar omogoča, da se poganjalec prilagodi rasti otroka.

Poganjalec LA COSA je na voljo v različnih motivih, kar omogoča, da si otroci izberejo svojega najljubšega junaka ali barvo. Na voljo so motivi živali, superjunakov, cvetja in še več. Otroci bodo navdušeni nad svojim novim poganjalcem in se bodo radi igrali z njim.

Poganjalec Italtrike LA COSA je primeren za otroke od 2. leta starosti naprej. Uporaba poganjalca je preprosta in varna, saj je opremljen s trpežnimi ročaji in zavoro na zadnjem kolesu, ki omogoča hitro in varno ustavljanje. Otroci bodo z LA COSA poganjalcem uživali v igri in se hkrati učili pomembnih motoričnih spretnosti.

Zaključek

Otroški poganjalec Italtrike LA COSA je odličen pripomoček za učenje ravnotežja in razvoj motoričnih sposobnosti pri otrocih. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in varnost. Na voljo je v različnih motivih, ki bodo otrokom zagotovo všeč. Poganjalec je preprost za uporabo in primeren za otroke od 2. leta starosti naprej. Otroci se bodo z LA COSA poganjalcem zabavali in se hkrati učili pomembnih spretnosti za prehod na kolo brez pomožnih kolesc.

FAQs

  1. Kako se nastavi sedež na poganjalcu Italtrike LA COSA?
  • Sedež se lahko nastavi po višini s pomočjo nastavitvenega gumba na spodnji strani sedeža.
  1. Kako se zavira na poganjalcu Italtrike LA COSA?
  • Zavira se s pomočjo zavore na zadnjem kolesu, ki se aktivira s pritiskom na ročaj.
  1. Kako dolgo naj otroci uporabljajo poganjalca Italtrike LA COSA?
  • Otroci lahko uporabljajo poganjalca LA COSA, dokler ne preidejo na kolo brez pomožnih kolesc.
  1. Ali je poganjalec Italtrike LA COSA primeren za uporabo na neravnih površinah