Domov » Otroška oprema » RC - modeli

Prikazovanje 1–12 od 181 rezultatov

Rc modeli – RC avtomobili

V Nakupek.si RC modeli imamo veliko izbiro visokokakovostnih RC avtomobilov. Ne glede na to, ali iščete avto RTR (Ready To Run) ali želite kupiti avto in ga izdelati sami, boste v naši trgovini našli veliko dobrih odločitev. Imamo avtomobile iz Xray, Traxxas, Team Associated, Tamiya, FTX, Tekno RC, Axial, Destiny, GMade, Hobao, JQ Products, LatRax in Yokomo. Ustrezni avtomobili na daljinsko upravljanje so odličen kot hobi za otroke in odrasle ter odličen način za druženje in učenje novih stvari.

RC models – Avtomobili Ready to Run (RTR)

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Izdelajte svoj rc model avto z nakupom avtomobilskega kompleta

Naš ogromen izbor rc avtomobilov na Nakupek ponuja tudi veliko kompletov za avtomobile. To je popolna izbira, če želite svoj RC avtomobil izdelati sami, na voljo pa je veliko različnih kompletov, tako cestnih kot terenskih avtomobilov in ostalih rc modelov. 

Ko kupujete avtomobilski komplet, ne pozabite, da je dobavljen brez elektronike, motorjev / motorjev itd. Tako lahko svobodneje izbirate ter avtomobil izdelate in opremite točno tako, kot želite. Pomagali vam bomo najti pravo izbiro za vas.

RC avtomobili in dodajanje možnosti rc models

Ko bo vaš avto izdelan in pripravljen ali celo pred to fazo, boste v naši trgovini Nakupek.si našli veliko različnih nadomestnih delov, pnevmatike, karoserije in dodatke. 

Za številne navdušence je spreminjanje in izboljševanje njihovih avtomobilov ter njihovo osebnost bolj ena izmed glavnih atrakcij tega hobija. Različne pnevmatike imajo običajno velik vpliv na vodljivost avtomobila. Toda veliko je mogoče storiti z različnimi udarci, vzmetmi, zobniki itd. Da ne omenjamo vseh razpoložljivih delov iz aluminija, titana in ogljikovih vlaken za nadgradnjo rc modelov.

RC RADIJSKO VODENI RC MODELI & TOYS – HUGE RANGE

Pri Nakupek.si rc Models imamo veliko zalogo in najširšo paleto radijsko nadzorovanih in daljinsko vodenih rc modelov in vozil tako za začetnike kot tudi strokovnjake. Naša paleta modelov RC vključuje tudi rc modele od vseh vodilnih proizvajalcev, vključno s Tamiya, Thunder Tiger, EFlite in Hobbyzone, kot tudi sensational radio nadzorovan fenomen AR Drone by Parrot. Oglejte si našo celotno paleto rc modelov in rc avtomobilov, helikopterjev, quadcopters in letala spodaj.

Imamo široko paleto RC rezervnih, vključno z rezervnimi deli in kompleti. Zaloga dodatkov za različne rc modele tudi za še tako zapletene. S toliko vrstami in slogi rc modelov, morda ne boste prepričani, kje začeti in kateri rc model izbrati za vas. Vodniki naših kupcev za rc avtomobile na daljinsko upravljanje, helikopterje in letala vas bodo pomagali usmeriti v pravo smer.

Veliko izbiro dodatnih rc modelov si oglejte na Meganakupek.si – Kupite nov avto na daljinca

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

Še močnejši, XL-line! Najboljši avtomobili na daljinsko vodenje!

Ti rc modeli so namenjeni vsem, ki se preprosto ne morejo postaviti. Kot že kaže XL, ne gre za čistokrvne modele lestvice 1/10, temveč za kakovostne dele, narejene iz 1/8 modelov, ki zagotavljajo največjo moč. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v df Models Orange v povezavi s svojo ujemajočo se zgornjo ploščo je skoraj neuničljivo. Dodatne osi aluminijaste škrbine, blažilniki delov iz aluminija, nastavljiv pregib / vozni pas ter številne druge novosti so rezultat dolgoletnega razvoja te serije modelov.
In integriran, vodoodporen sistem motorja-regulatorja, inkapsuliran menjalnik skupaj z močnim 9-kilogramskim krmilnim menjalnikom s kovinskimi zobniki naredi te modele nepremagljive!
Bi  se radi ogrevali s polnim plinom nad neasfaltiranim terenom? Bi radi skočili? Z XL-Line to ni problem, brezkrtačni motor 3421kv model pospeši do 70 km / h z (delovanjem LiPo 3S *).

MESTNI RC BAGER 1:14Rc City bager za tovornjake 2

MESTNI RC BAGER 1:14Rc City bager za tovornjake 2