Domov » Otroška oprema » RC - modeli » Avtomobili na daljinsko upravljanje RC modeli

Prikazovanje 1–24 od 68 rezultatov

RC AVTOMOBILI – RC MODELS

Kot otrok ste si vedno želeli rc avto na daljinsko upravljanje RC AVTOMOBIL sedaj ga lahko privoščite sebi ali svojemu otroku po zelo dostopnih cenah ter pri nas kupljen avotmobil vam bom služi dolgo kajti naši RC avtomobili so kakovostne izdelave in preizkušeni pri modelarjih.

RC modeli – Avtomobili Ready to Run (RTR)

S pripravljenim RC modelom avtomobilom dobite sam avtomobil, daljinski upravljalnik, servo volan, elektronski regulator hitrosti (ESC) in motor (ali nitro motor na nitro RTR avtomobilu). Običajno morate baterijo in polnilnik kupiti ločeno, če jih še nimate. Ko brskate po avtomobilih RTR, boste opazili, da je tisto, kar je potrebno za njegovo delovanje, omenjeno v podrobnostih izdelka. Sam avto je skoraj vedno popolnoma izdelan in pripravljen za vožnjo, ko kupite rc avtomobil RTR.

RC RADIJSKO VODENI RC MODELI & TOYS – HUGE RANGE

Pri Nakupek.si rc Models imamo veliko zalogo in najširšo paleto radijsko nadzorovanih in daljinsko vodenih rc modelov in vozil tako za začetnike kot tudi strokovnjake. Naša paleta modelov RC vključuje tudi rc modele od vseh vodilnih proizvajalcev, vključno s Tamiya, Thunder Tiger, EFlite in Hobbyzone, kot tudi sensational radio nadzorovan fenomen AR Drone by Parrot. Oglejte si našo celotno paleto rc modelov in rc avtomobilov, helikopterjev, quadcopters in letala spodaj.

Imamo široko paleto RC rezervnih, vključno z rezervnimi deli in kompleti. Zaloga dodatkov za različne rc modele tudi za še tako zapletene. S toliko vrstami in slogi rc modelov, morda ne boste prepričani, kje začeti in kateri rc model izbrati za vas. Vodniki naših kupcev za rc avtomobile na daljinsko upravljanje, helikopterje in letala vas bodo pomagali usmeriti v pravo smer.